inkılap 65-60
halk edb 80-40
8.13. yy 70-50
tanzimat 95-55
yabancı dil 90-100
2. abdülhamit 75-85
16. yy 75-75
genel dilbilim, orhun ve osmanlıca grameri öyleee salladım ki, kontrol edilcek bir yanı bile yok hiç bir şey hatırlamıyorum. bir dersi de kontrol etmeye çok üşendim ama zaten iyi geçmişti.
inşallah şu osmanlıcadan gecerim, vizem 55şimdi de hiç çalışmadğım için normal olarak berbat gecti.
Herkese iyi akşamlar :))))
Betülcüğüm, geçmişler olsun, hiç üzme kendini, geçmiş kadar yapmışsındır. O halde bile girmek yeterince zor olmuştur senin için, o nedenle sıkma canını...
Bende daha fazla çıkarsam bunalıma girerimBünyem kaldırmaz gibi geliyor ama bir deneyeyim hele , son dönem şovu yaparım belki
Dur büyük konuşmadan önce bir bakayım bu dönem hangi dersleri alacakmışım , çok kazıksa vazgeçerim
Asuneca tebrik ederim.bir sorum olucak derslerinde bir tanesi 40 can egrisi gecme notu dusmusse gececeksin.peki 3dersin bu durumda olsaydi 40atiyorum35 gecme notu olsaydi yine gecebilecek miyiz?can egrisi olayini anlamadim inan.ortalamaya bagli mi ?ortalama nasil hesaplanir biraz bili ver sana zahmet
Yazdığın notlar gayet güzel , dilerim hesaplamadıkların da en azından çandan yana şanslı notlar olurlar .
ben deldim derse biraz ara verip nasılsınız bakalım ?
Kendinden alıntı yapan insan modeli
Baktım şimdi derslerime hepsine pek bir ısındım .
AVRUPA BİRLİĞİ VE TÜRKİYE İLİŞKİLERİ
İNGİLİZCE IV
KÜRESELLEŞME VE KÜLTÜRLERARASI İLETİŞİM
TÜRK DIŞ POLİTİKASI II
TÜRK DİLİ II
ULUSLARARASI İLİŞKİLER KURAMLARI II
ULUSLARARASI İLİŞKİLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ
Evet canım , şartlı geçme ortalamaya bağlı olan çan başka bir şey .
Diyelim o 3 derste de geçme notu 35 , o zaman şartlı geçişe gerek kalmadan geçiyorsun .
Eğer geçme notu 35 değilse , o zaman FF almadığın sürece yine ortalamam 2.00 ve üstü ise geçiyorsun .
http://acikogretim.sozel.org/etiket/aof-not-ortalama-hesabi
Ortalama hesaplamaya bu linkten bakabilirsin .
durum şöyleki, o hesaplamadıklarımda hiç bir şey hatırlamadığım için hesaplayamadım, o derece attım ki, attığım şıkkın ne oldugunu bile anlamadım. çünkü biri osmanlıcaydı, biri orhuncaneyse en azından 10 dersim garanti, geçiyorum hepsinden süper notlarım olmasa da . 1 tane de kalırsa kalsın. 3 senede bitiremem ama napalım canımı da sıkamam buna, zaten normali 4 sene yani nolur ki 4 senede bitse diye avutuyorum kendimi
Cok tesekkur ederim.gecme notu 35 ise ortalamam tutmuyorsada geciyorum.amadiyeli ki 35 degil 45 diyelim o zaman ortalamam 2 ustu ise o dersten geciyorum dogru mu anladim? Kusura bakma tekrar sordum
Hoş geldin tatlım
Bakmadın mı sen cevap anahtarlarına , tahmini notlarımızı konuşuyorduk bizde , açıklandı cevap anahtarları .
Hoşbuldum canım
Bende bu sefer gazeli destekliyorumBakmayacağım , protesto ediyorum şaka bir yana içimden gelmiyor bakmak , sonuçları beklemek istiyorum nedense tam anlamıyla bir şey demek için
Sen gene coşmuşsun
bİberonu da tebrik ediyorum
ALLAH(C.C) yolunuzu açık etsin maşaALLAH(C.C) subhaALLAH(C.C) sizlere:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Baya geç oldu ama sınavdan önce uğrayamadım buraya. Benim tüm konularım bitmişti. Orada 29-0 yazdığını görünce çok tembel hissettim kendimi.
Adaletçilerden kim var bu arada? Nasıl geçti sınavlarınız hanımlar? Benim çalışmama rağmen idare hukuku baya kötüydü. Bir de ingilizceyi en sona bırakmıştım ve gece kitabımı nereye koyduğumu bulamadım.O yüzden o kötüydü.
ooooo neler olmuş neler sınav soruları açıklanmış notlar hesaplanmış benim dünyadan haberim yok :26: gazel ablamın dediğine bayıldım aöfden gelip hesaplayalım deseler ben pışıkla kalmam ama çok ayıp hareketlerle cevap veririm heraldesonuçlar açıklanana kadar moralimi bozmak istemiyorum zaten cevaplarımıda hatırlamıyorum sıkıntı yok tek derdim o iki haftalık uykusuzluğumun acısını çıkartamamış olmak bi koyvermediler beni yahu illa bi iş çıkıyo sabah sabah yarında çıktı üç gündür isyanlardayım... :95::84:
hesaplayan herkesin bakıyorumda maşallahı var hani aus ablam on numarasın sen indilizceden 40 45 müthiş bi not ya 30a razıyım ben.. Allahım başarılarınızın devamını nasip etsin inşallah cümleten darısı ikinci döneme artıkın
Günaydınnn :)
Ben şimdi aöf yetkilisi telefon açsa, gelin hesaplayalım notlarınızı dese, ben elimiz değmişken hepsini, çanı da, standart sapmayı da hesaplayalım derim, o derece.Bir an önce açıklansın ve bütünlemem de bitsin, başka bir şey istemiyorum...
Arapça çanına henüz ulaşamadım, ama çalışmalarım devam ediyor...
Kendinden alıntı yapan insan modeli, sen nasılsın, sana da günaydın..
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sabah 5:30 uyuduk eşimle , 3 haftadır bölümleri birikmiş bir dizi vardı onu izledik . O 8 de işe ben Yusufla mesaiye başladım .
Ama uykum yok şuan , Dışarıda işlerim var , yağmurda var , Yusufla bir gidip halledelim , sonra çıkmışken birilerine takılırım illla ki 1-2 saat
Sen ne yaptın 90 altı alınca bunalıma giren insan modeli
Ausum, canım günaydınnn :)))
Bak iyi hatırlattın, ben de hatırlar mısın bilmiyorum, İkiz Tepeler diye bir dizi vardı bayağı eski, onun dvdlerini aldım, onu tatilde seyretmeye başlayacaktık, yarından tezi yok başlayalım.. Ben zamanında tamamını seyredememiştim, çok merak ediyorum...
Hava burada da çok soğuk, aman sıkı giyinin, havalar güzel gidiyor derken birden kış ben buradayım dedi...Dikkat et kendine de, Yusuf'a da canım benim...
Plan değiştirdim tatlım , eşim öğlen gelecekmiş yemeğe , o ara bende çıkıp işimi hallederim Yusufu almam , epey soğuk çünkü ağaçlar yerinden çıkacak fırtınadan
İkiz tepeleri duydum tabii ama hiç izlemedim canım .
Bence bak ve rahatla çünkü geçeceksin hepsinden
1 ay kaldım mı stresi ile yaşanır mı yahu ? Nasıl olsa geçtin işte bak ve ohhh be şükür de
Ben bir de mesaj attım bugün teline açıklandı bak diye , tacizlerim dört bir koldan yani , aöf iyi niyet elçisi ilan ettim kendimi.
Biz bugün biberonla saatlerce telde laklakladık yine , sende gel bir gün konferans konuşması yapalım
O antin kuntinlerden bende de bolca vardı canım, bana 65 ve benzeri şeklinde geri döndü.Hiç canını sıkma, bu seneki çanlar geçen senenin de altında olacak gör bak. Bu sene aöf taktik değiştirmiş, daha nasıl ayrıntı sorabilirim diye çok düşünmüş resmen...
İlahi gazelim, öldürdün beni gülmekten...Bir an gözümde canlandı aöf'den birilerinin seni arayıp "Allahaşkına gelin notlarınız hesaplayalım" dediği ve senin de "cıks" dediğin...
Ben daha fazla düşersem bunalıma girebilirim.Sonra 1 saat değil 5 saat harcayabilirsin beni teselli için...
Geçmiş olsun , geçti gitti işte. Evet adını yazdırıp gelmeyenler pek bir tembel kaldı tabloda
Ben de silmedim bir umut bekledim hep gelirsiniz diye
İdare Hukuku VE ingilizceden de çandan kurtarırsın İnşaAllah .
Amin inşallah hepimizin gönlünce olur notları.İdarenin vizesi 70'ti benim. İngilizce 80. Ama duyduğuma göre zaten ingilizcenin ortalaması çok düşük oluyormuş. Geçerim ne kadar kötü olsa da diye düşünüyorum ama benim için önemli olan ortalamamın yüksek olması. Hukuka geçiş için başladım, ortalamam ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olacak benim için. :26:
Baya geç oldu ama sınavdan önce uğrayamadım buraya. Benim tüm konularım bitmişti. Orada 29-0 yazdığını görünce çok tembel hissettim kendimi.
Adaletçilerden kim var bu arada? Nasıl geçti sınavlarınız hanımlar? Benim çalışmama rağmen idare hukuku baya kötüydü. Bir de ingilizceyi en sona bırakmıştım ve gece kitabımı nereye koyduğumu bulamadım.O yüzden o kötüydü.