Çok teşekkürler biberonum şu kadarcık kısa zamnda cici biri olduğuma kaanat getirdiysen görebildiysen ne mutlu bana..
İşte ben de arkaşlığa dostluğa o kadar önem veririmki..
Onların daima iyi ve kötü günlerinde yanında olmaya çalışırım..
Onları önemser onlara ait özel günleri hiç es geçmem..
Ama sonuç..
Sen o tabii tabii demeleri biraz daha uzatırsan sizin evde de bir yıldız savaşları çıkacak gibi
Ayy nasıl özlemişim boş boş oturmayı
Canım benim, okudum da şimdi neden olduğunu, sakın sakın sakın üzülme, değmez gerçekten değmez...Senin kıymetini bilememiş, boşver de geç git, sen bu güzel huyunla nice arkadaşın vardır da zaten, onlara daha çoğunu katarsın. O da bugün sana sırtını döner, yarın da şimdi samimi olduklarına...
Tabii anladım ben senin ne kadar cici bir insan olduğunu, buradaki herkes de farklı düşünmüyor eminim...Yani sorun sende değil, karşındakinde, bunu asla unutma...
Bunu bana söylerken kendisi bilgisayar başında desem? Tencere dibin kara misali...
Sorma ausum ben de, siteler arası gezip istediğimi okuyorum, bakınıyorum, arada tv'ye bakıyorum, çok zevkli...Oğlanı da uyuttum, değme keyfime...
Haaa, bir yandan da çekirdek çitliyorum, tam keyif yani...:))))
Geri vermesindeki tek neden annem diye düşünüyorum..
Sınav sonrası geyik yaparız diyordum tabiri caizse biraz içine ettim sanki
Duygusal olduğum kadar sulu gözlüyümdür ne güzel demişsin bak ağlarım şimdi
Biberonum çok ama çok teşekkürler..
Burda kısa bi zamandır konuşuyoruz ama çok hakkikatli insanlarsınız..Halden anlyosunuz..
İyiki varsınız çok teşekkürler iyikide sizleri tanımışım..
Geyik derken kastımız sınav stresi ve sınav konuları olmadan konuşacağımız her şey canım . Dert , tasa hiç farketmez . Hem kaç gündür o kadar belliydi ki canının sıkkınlığı , ama ben ders çalışmaktan mala bağlamıştımsoramadım :26:
Ya benim bir de geyik topiğim vardı , kapattılar mı onu acepHem öyle böyle değil 1000lerce sayfa
Geyik derken kastımız sınav stresi ve sınav konuları olmadan konuşacağımız her şey canım . Dert , tasa hiç farketmez . Hem kaç gündür o kadar belliydi ki canının sıkkınlığı , ama ben ders çalışmaktan mala bağlamıştımsoramadım :26:
Ya benim bir de geyik topiğim vardı , kapattılar mı onu acepHem öyle böyle değil 1000lerce sayfa
Hiç farkında değilim biliyomusun
İLGİN İÇİN YENİDEN TEŞEKKÜRLER AUSUM
Ama şimdi kafam daha da bi bozuldu söyliyim
Bu ne arkadaş yaaa
Biri çekirdek çıtlar biri fıstık CAİZ Mİ BUUU
BİDE ANTEP FITIĞI YAAAA
BU DA AYRI Bİ KAZIK TÜRÜ HERHAL
ooo auscum hemen buluver konuyu da biz oraya geçiş yapalım..
aöflilere de yazık ya topikdaşlar geliyorlar biz geyikteyiz..
oynamam ama uçarım diyorsun canım..
tamam şekerim..
Ağlama diye yazıyorum yine ağlıyorsun dolmam.Ne demek canım benim, ben içimden geçenleri söyledim. Burada gerçekten sıkı dostluk var, birbirimizi görmeden ne güzel paylaşımlarımız oldu, herkesin birbirinin çocuğunu, ailesini biliyor, ne yediğini, ne içtiğini biliyor...Bunlar çok güzel şeyler, reelde bu kadar çıkarsız, saf ender bulunuyor bu zamanda...Ben de sizleri tanıdığım için çok çok mutluyum, okul bitince unutup giderseniz de kızarım, küserim...
Ayyy antep fıstığına ben de bayılırımmm. Gönder oradan azıcık ausum hayrına.:)))
Gerçekten senin geyik topiğine taşınmamızın zamanı geldi, malum ara tatil uzun.:))))
Bu arada ufaktan kaçıyorum, yoksa yarın bilgisayarım yerinde olur mu bilmiyorum.:)))) Başına bir şey gelsin istemem.:)))) Çok öpüyorum sizi, yarın görüşürüz.
Gel beraber yiyelim
Çokta yemişim ha şimdi kabuklara baktım da
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=576682&page=1126
KK nın tozlu raflarında kalmış ama açtığım konulardan buldum neyse ki , bende mutfak topiği de var . Anam kk nın her yerinde varmışım bende ha
İsterseniz buradan devam edelim ya da sınav arasında geyikten devam edelim .
yemek topiğini biliyorum ausucm
yaşasın bizimde artık geyik topiğimiz var oleyy
dolmam artık buradan rahat rahat saçmalarız seninle kız..
yemek topiğini biliyorum ausucm
yaşasın bizimde artık geyik topiğimiz var oleyy
dolmam artık buradan rahat rahat saçmalarız seninle kız..