Olsun kazık atıyorsa dostun değilmiş zaten , tecrübe oldu de yoluna devam et
Kendine haksızlık ediyorsun sende , çok temiz birisin sen
böyle böyle olması da çok yanlış işte canım..
bakalım herşeyin en iyisi en güzeli çıksın karşına canım..
böyle insanlaral konuşma yaaa
Yaklaşık bi 5 senedir tanıdığım bi abla bu anlatacağım..Bizim burda parfümerisi var var..
Annem ablam filanda tanırlar..Çok kafadır çokta iyi anlaşırdık..
Canım babam rahmetli olmadan bi 2 ay önce filandı..
Dükkanı için paraya ihtiyacı vardı ve çok üzgündü..Benimde o zamanlar kafam babamdaydı çok üzgün ve tedirgin olmama rağmen yardım etmek istedim..Elimden geldiğince para konusunda yardım ediyim dedim ne kadara ihtiyacın var filan dedim kabul etmedi ısrarla zor bela verdim..
Ve ben genelde borç durumlarına giren biri değilimdir ne alırım ne veririm..
Ve verdiysemde sesimi çıkartmam..
Ki öyle oldu hiç o paradan bahsetmedim arada o çıtlatıyordu fakat gırgırına o da..
Neyse ben o parayı vermemiş gibi aynı şekilde arkadaşlık durumunu sürdürüyordum..
Üzerinden 2 yıl geçti paranı p si yok ve ben yine konusunu açmıyorum..
Bendeki ilgi alaka aynı..
Baktım daha sonra benim tlf.ları açmamalar..Yanına gidince benimle muhabbet ediyor ama bi farklılık var..
yeni kişilerle arkadaşlık etmeye başladı onlarla dükkanda kahvaltılar filan..
Beni iplememye başladı..
Sanki borçlu olan o değilmişte benmiş gibi oldu görüntü..
Sonra bi iftiraya maruz kaldım noluyoruz dedim ya
Bi kumpasın içinde hissettim..
O abla hakkında bişeyler demişm ben sözde..
Yüzleşelim diyorum ben hazırım o söyleyenle yüzleştirmedi bile beni..
Ve bana inanmış gibi yapıp kapadı konuyu..
Fakat aramalarımı açmaz msjlarım havada kalır cvpsız bi şekilde..
Böyle oluncada enayimiyim dedim..
Belliki bağını kopartmak istiyor benimle diye düşünerekten borcu istemeyi düşündüm..
Ama yine karşımdakini düşünüyorum nasıl kırmadan ve zor duruma düşürmeden isteyebilirim diye kastım kendimi..Kendi paramı alacam kılıktan kılığa girdim..
Neyse bi şekilde söylemeyi başardım o yine her zmanki cingözlüğüyle bozuntuya vermedi bozulduğunu..
Aylar sonra verdi ve ben aramızdaki arkadaşlığın para olmadığını göstermek için yine gittim yanına babamın mevlidine çağırdım..doğum günlerine filan çağırdım..Ama hep bi nedenler öne sürdü..ve koptu gitti..
Geçen annem bi ara bakalım ne yapıyo dedi..
Aradım biraz soğukça konuştu..
Annemin düştüğünü msj olarak yazmıştım onu pek anlamadı noldu filan dedi..
Anlatıyordum ben seni arıycam dedi kapatış o kapatış..
Bayağıda uzun olmuş..
Herkese iyi akşamlar :))))
Betülcüğüm, geçmişler olsun, hiç üzme kendini, geçmiş kadar yapmışsındır. O halde bile girmek yeterince zor olmuştur senin için, o nedenle sıkma canını...
Dolmam, bozma moralini, ben de bana sırtını dönene bir daha dönüp bakmadım bugüne kadar, istisnasız hepsi de tekrar geldiler ama ben kabul etmedim. Öyle dostluk olmaz olsun, nezdimde kredisi olan biriyse kredisini tüketene kadar amenna, ama kredisi bittiği anda, ya da aynı yanlışı iki kez yaptığı anda biter benim için...Fazla sert gelmiş olabilirim sana ama gerçekten dostluğa, arkadaşlığa çok önem veririm, ama bütün vericiliğime karşın kazığı yersem de affetmem...Sen çok cici birisin, kimsenin seni üzmesine izin verme, çünkü olan yine kendine oluyor, tecrübeyle sabit.
Hevim, seninle de görüşemedik nicedir, artık yavaş yavaş kaynatma vakti geldi, eşimden veto yemezsem buralardayım...
Ausum, yazamadım daha önce, güzel düşüncelerin için
İyiyim canım benim, kaynatalım ama eşim artık bırak şu bilgisayarı diyor sürekli...Tabii tabii deyip hala yazıyorum...
Canım arkadaşım, hiç kötü düşünmedin ki benim için...
Aksini düşünemezdim zaten, savaşın galibi her zaman belli...
Dolma canım , insan ne kadar üzülüyor değil mi ? İlişkilerin böyle menfaate dayanmasına . Sanırım günahını da almak istemem ama o abla dediğin kişi , dönem dönem hayatına yeni insanlar koyup ve onlarla sıkı ilişkiler kurup sonra da işi bitince yenilerine geçenler cinsinden .
Ya da ciden o iftira dediğin olaya onu çok inandırmışlar :26:
Sonuç olarak elinden geleni yapmışsın sen . Artık ha bir eksik ha bir fazla insan diyerek bence üsteleme
Valla aynen öyle hevicim ya çok güzel anlamışsın bahsettiklerimi..inanamıyorumm dolmam..
sen ne kadar iyi yürekli bir insasın canım benim
nden böyle insanlar çıkıyor karşına senin yaa..
senden istediğini almış almış..
sonra senden bakmış olmuyor başkalarına dönmüş
sen hemen samimi oluyorsun dolmam (benim gibi)
işte o da bu durumlara neden oluyor..
sonra işine gelmeyince hanım efendi..
ipleri koparmış iyiyki paranı alabilmişsin canım
yoksa böyleleri onun da üstüne yatardı
sende görüşme gitme yanına sen neden mahçup oluyorsun ki..
canım benim üzülme sen yaaa:26:
Valla aynen öyle hevicim ya çok güzel anlamışsın bahsettiklerimi..
Hevim 5 yıldır tanıyorum daha samimi olunmayacağı mı var :26:
Abla dedim saydım sevdim..
Ailemle tanıştırdım..
Annem kızım dedi dükkanlarına yemekler gönderdi oralarda yemek zor oluyor diye..Yemek yapması zor oluyor diye..
Sırf satış olsun diye ordan bişeyler aldığımı hatırlarım ben hevim ya..
ahhh canım bilmez miyim benmde arkadaşımın kırtasiyesi var bende sırf satış olsun diye alırım vallaha
bu abla bana özelden anlattığın ablamı parfümcü falan demiştin canım..
5 yıllık arkadaşlık tabi bunları gerektirmez canım ama
40yaşındaki kadının yaptığı şeye bak ya..
olacak iş değil.
canım sende haklısın ama sıkma canını lütfen..
sen bişey kaybetmedin..
onlar bir dosttu kaybetti canım benim..
Panterrr, anladığım kadarıyla derslerinden 2.sınıfsın sen de benim gibi...Evet, vizeden çok soru vardı şaka gibi; ben gece-gündüz çalıştım ama vize sorularındaoldum. Bari detay sormasalardı, nerede kıyı köşe kalmış, onları sormuşlar...Ben de halk hikayelerinde beklediğimi bulamadım, vizem 100 şimdi 65 alıyorum en iyi ihtimalle...Face kullanıyorsan edebiyat grubumuz var, sen de orada mısın bilemiyorum ama çok yararlı bir grup...Ben orada bütün soruları paylaştım...Aklına takılan varsa sana da yazabilirim soruları...
İnkılap vizeye göre iyiydi evet, ama ben yüzyıllar ve halk edebiyatından inişteyim...
Allahtan çan var canım , benim duüstur şu oluyor hep , biz battıysak herkes batmışdır ve çan eğrisi düşük olacaktır ve bizde geçeriz .
Fazla mı pollyannayım ne
Üst sınıfın derslerini alanlar hep zorlanıyor zaten , çok ders oluyor hepsi karışıyor .
Umarım geçecek kadar notlar alırız .
Evet hem de nasıl üzülmek ausum içime oturdu resmen..
O atılan iftiradan önce benim aramalarıma benim davetlerime yanıtsız kallıyordu o zaman başlamıştı..
İftirada ne biliyomusun..
Annemle bi doğum günü sürprii hazırladık ona ve normalde bizde yapardık fakat oğulunda olması daha iyi olur diye düşündük o ablalara gidicektik..
Ya dedim bi gün annemle gelmek istiyoruz dedim..ve şu gün uygunmusun dedim bakarız filan dedi..
O gün bişey çıkardı.. başak gün için söz aldım o gün geldi yine bişey çıkardı..
Dükkanına gelen bi abla daha vardı kızıyla birlikte onunlada arada bir konuşurduk..yani bi merabaşlamamız var..
Sözde ben onlara demişimki biz gitmek istiyoruz evlerine ama hep yalan atıyo kabul etmiyo bizi diye..
40 Yaşındaki birinin inandığı şeye bak..
Ve ben yüzleşmeye razıydım çokta ısrar ettim yüzleştirmedi beni..
Yok hevim Allah korusun o bahsettğim arkadaşım bu değil..
O arkadaşım çok iyi biridir saolsun hiç kırmaz etmez
Allah razı olsun hevim canımmm çok teşekkürler anlattıkça geçti üzüntün bi nebze..
SİZLER SAYENİZDE SAOLUN
Evet kesinlikle kaybeden ben olmadım ama elde değil işte insan üzülüyor yinede..
Vurdumduymaz değiliki bizler bide taş kalpli değilizki..
Sen o kadar iyi niyetli davranmışsın ki bu kadınla ilişkinde , o da ne yazık ki suistimal etmiş canım .
Tabii işin içine birde borç girince çirkin olmuş durum .
Ama gerçekten sıkma canını . Sen iyi niyetli dostlar edin kendine , ha kavun değil ki koklayasın ama eski arkadaşlıklarına önem ver , belki bana denk geldi bilmem ama hayatta kazık yemeyi bırak tartışmadığım dostluklarım hala devam eden ve çooooook eski arkadaşlarımdır , her biri 30 yıllık neredeyse
anladım canım....
tabi elde değil insan üzülüyor kendini kötü hissediyor ama..
işte bizde o insanlar gibi değiliz..
ama olsun sen canını sıkmamaya çalış..
haklısın ama, biz yapamadıysak kimse yapamadı, tabi çok çalışan çok başarılı olan şansı yaver gidenler vardır, onları istisna sayalım, istisnalar kaideyi bozmaz diye avunalım
Allah razı olsun ausum teşekkürler..Beni dinlediğin için ve yorum yaptığın için..
Evet eski arkadaşlarımı hiç ihmal etmem değer veririm daima..Yenilerden de çok iyiler çıkabiliyor tabiki..
Dediğin gibi kavun misali biraz da auscum ..
Ha şunu da söylemek isterimki ausum ben o borcu yine istemezdim ama beni kaale almayan tavırlar içine girince..canım babam o parayı nasıl didinerek kazandı onlar aklıma geldi ve madem arasını bozmak istiyor benimle ve bitirmek istiyor bu arkadaşlığı o zamanben en azından parayı alıyım dedim..
Saolasın canımmmmmmm
Geçti gitti işte napalım bu da böyle oldu işte..
Sen o istisna kaide olayını hiç küçümseme canım ben hep onunla avunurum
Ne demek canım ya tabii ki dinleyeceğiz .
Heralde parayı isteyeceksin tatlım adı üzerinde borç . Üstelik borçtan sonra hiç bu konuyu açmaması ve giderek uzaklaşması da çok manidar . İyi ki geri alabilmişsin canım .
aynen öyle canım..
hadi gel