Canım betülüm ya , ah sendeki şu tevekkülün çeyreği bende olsa
Geçmiş olsun canım öncelikle , umarım sınavlardan da yeterli notu alırsın .
Ben geçiyorum hepsinden bugün yarım yamalak bir hesap yaptım , hatırlamadığım 4-5 soruya rağmen çoğu dersten 60 ı buldu notum .Bir tek İngilizcem muamma.
canım benim çok geçmiş olsun inşallah iyi notlar alırsın en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle
]
ahhh canım çok çok geçmiş olsun zor olmuştur senin için ama inş hayırlısıyla geçersin betülcüm..
çalıştın rabbim emeklerinin karşılığını verir...
kocaman öpüyorum seni
ah kıyamam ya çok geçmiş olsunrabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah.. off aksilik değilmi işte hep böyle zamanlarda buluyor istemediğin sivilce misali burnunun dibinde bitiveriyor hastalık..
bütün topik arkadaşların kurban olsun sana çabuk iyileş emi..
Çok büyük geçmiş olsun betülüm deme ya sınava rastlaması kötü olmuş ama en iyisini demişsin bu iştede vardır bi hayır..
Hasta halinde ona rağmen elinden geldiğini yaptığına inanıyorsan zaten içinde rahattır ve Allah büyüktür bakalım sonuçlar nasıl olcak..
Dikkat et kendine dinlenmeye bak betülüm..
dolmam hangi arkadaşın üzdü seni ben bilmiyorum canım
eğer başkası üzdüyse seni
auscum haklı toplanıp gidek ya dövelim kimmiş bu kendini bilmez kişi aaaaa
Birbirine yakın zamanlarda birbirlerinden alakasız iki kişiden kazığı yiyince noluyoruz dedim içime oturdu ya..
Öyle mi diyosun ausum yalnız değilim kazıklar konusunda demek
Ausum temiz yüreklim , kendine haksızlık etme ve beni utandırma lütfen
ALLAH(C.C) razı olsun... inşaALLAH(C.C) hepimiz iyi notu alırız, emek verdik , ALLAH(C.C) büyük... (amin...)
Bu arada içime doğuyor ingilizceni vereceksin inşaALLAH(C.C)...
Amin amin...çok teşekkür ederim ALLAH(C.C) hepimize yardım etsin...(amin...)
Hevicim , çok teşekkür ederim... amin canım ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...(aminn...)
Çok öptüm seni çok
Arzucum , çok ama çok teşekkür ederim... ALLAH(C.C)'ım büyük vardır bir hayrı... Amin o güzel duan için... ALLAH(C.C) hepimizin emeğinin karşılığını versin inşaALLAH(C.C)...(amin...)
İyi ki varsınız
Dolmam
ALLAH(C.C) razı olsun... İçim rahat dolmam , insan değiştiremeyeceği şeyler için üzülmemeli bence
ALLAH(C.C)'ım hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşaALLAH(C.C)...(amin...)
Dolmam canın neye sıkkın mesajını bekliyorum özelden..
Yok yahu yalnız olur musun hiç ?
Kazık büyükse hiç düşünme ilişkini kes , yok yenilir yutulur ise tavır koy .
ilk önce okuldan bi arkadaşım
üstünede abla dedğim bi arkadaşım..hevim ya saolsunlar çok ruhsuzlarmış ya
ALLAH(C.C) razı olsun... inşaALLAH(C.C) hepimiz iyi notu alırız, emek verdik , ALLAH(C.C) büyük... (amin...)
Hevicim , çok teşekkür ederim... amin canım ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...(aminn...)
Çok öptüm seni çok
Arzucum , çok ama çok teşekkür ederim... ALLAH(C.C)'ım büyük vardır bir hayrı... Amin o güzel duan için... ALLAH(C.C) hepimizin emeğinin karşılığını versin inşaALLAH(C.C)...(amin...)
İyi ki varsınız
Dolmam
ALLAH(C.C) razı olsun... İçim rahat dolmam , insan değiştiremeyeceği şeyler için üzülmemeli bence
Çok öptüm seni çok
İyi ki varsınız
Dolmam
Yok yahu ne haksızlığı , ben senin mesajlarını okudukça heeey aus 35 sene boşa yaşamışsın , şu kızdan az örnek al diyorum ve inan bunalrı seni utandırmak için yazmıyorum
Nasıl iyi misin biraz daha sağlık açısından ?
ne diyosun ausum tavır koymaya fırsat mı bıraktı
cinlik edip direkt görüşmek istemiyorumda demiyor ama bariz ilişkisini kesmiş..
dur anlatmak istiyorum gerçi tek ağızdan dinlemiş olcaksınız ama ben elimden geldiğince objektif anlatmaya çalışıcam..
Canım benim çok ama çok teşekkür ederim , ama ben yine de kendine haksızlık ettiğinede ısrar ediyorum... Harika bir eş harika bir annesin sen benceYusuf çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için
Bu arada ben sana anlatmayı unutmuşumCumartesi sabah 06:18 ' e alarm kurmuştum.. rüyamda seni gördüm avatarındaki resim senmişsin rüyamda internetten seni aratıyordum tam o sırada bir ses tatlı uykumdan uyandırdı , gözümü araladım alarm saat 06:18
Yatıyorum ausum , toparladım biraz ama dinlenmeden geçmiyor anladım , dinleneceğim nasip ederse RABBİM(C.C)...
kıyamam ben sana ya..
böyle insanlarla çok içli dışlı olma canım tavrını mesafeni koy lütfen
seni üzmesinler...
Ben kendim gibi görünce karşımdakileri hevicim mesafe koymakta hak getire bu durumda..
haklısın canım benim böyle olucada sonuç benim için üzücü oluyor böyle böyle mi eliycez arkadaş dediklerimizi
Allah razı olsun betülüm ausun dediği gibi biraz dost kazığı durumları..
Ve ausun dediği gibi ben de diycektim o benden önce davranmış..
Tevekküllü olmanı takdir ettim ah bizlerde böyle olabilseydik hemen bi itiraza geçmelr hemen neden oldular
Teşekkür ederim canım , senin gönlünün güzelliğinden öyle görüyorsun ve tamam tamam ben de fena bir kadın değilim
Ay heyecanlandım rüyalarına mı girdimEvet canım o resme benziyorum ama onun mutaassıp haliyim ve 10 sene sonraki [/B]
Herkese iyi akşamlar :))))
Betülcüğüm, geçmişler olsun, hiç üzme kendini, geçmiş kadar yapmışsındır. O halde bile girmek yeterince zor olmuştur senin için, o nedenle sıkma canını...
Dolmam, bozma moralini, ben de bana sırtını dönene bir daha dönüp bakmadım bugüne kadar, istisnasız hepsi de tekrar geldiler ama ben kabul etmedim. Öyle dostluk olmaz olsun, nezdimde kredisi olan biriyse kredisini tüketene kadar amenna, ama kredisi bittiği anda, ya da aynı yanlışı iki kez yaptığı anda biter benim için...Fazla sert gelmiş olabilirim sana ama gerçekten dostluğa, arkadaşlığa çok önem veririm, ama bütün vericiliğime karşın kazığı yersem de affetmem...Sen çok cici birisin, kimsenin seni üzmesine izin verme, çünkü olan yine kendine oluyor, tecrübeyle sabit.
Hevim, seninle de görüşemedik nicedir, artık yavaş yavaş kaynatma vakti geldi, eşimden veto yemezsem buralardayım...
Ausum, yazamadım daha önce, güzel düşüncelerin için
Herkese iyi akşamlar :))))
Betülcüğüm, geçmişler olsun, hiç üzme kendini, geçmiş kadar yapmışsındır. O halde bile girmek yeterince zor olmuştur senin için, o nedenle sıkma canını...
Dolmam, bozma moralini, ben de bana sırtını dönene bir daha dönüp bakmadım bugüne kadar, istisnasız hepsi de tekrar geldiler ama ben kabul etmedim. Öyle dostluk olmaz olsun, nezdimde kredisi olan biriyse kredisini tüketene kadar amenna, ama kredisi bittiği anda, ya da aynı yanlışı iki kez yaptığı anda biter benim için...Fazla sert gelmiş olabilirim sana ama gerçekten dostluğa, arkadaşlığa çok önem veririm, ama bütün vericiliğime karşın kazığı yersem de affetmem...Sen çok cici birisin, kimsenin seni üzmesine izin verme, çünkü olan yine kendine oluyor, tecrübeyle sabit.
Hevim, seninle de görüşemedik nicedir, artık yavaş yavaş kaynatma vakti geldi, eşimden veto yemezsem buralardayım...
Ausum, yazamadım daha önce, güzel düşüncelerin için
Merakla bekliyorum canım
Teşekkür ederim canım , senin gönlünün güzelliğinden öyle görüyorsun ve tamam tamam ben de fena bir kadın değilim
Ay heyecanlandım rüyalarına mı girdimEvet canım o resme benziyorum ama onun mutaassıp haliyim ve 10 sene sonraki
canım biberonum benim kocaman öpüyorum seni..
eeee tatile geldik demi biraz kaynatmak bizimde hakkımız o kadar çalıştık değil mi..
azıcık çene yapıp deşarj olalım canım benim..
nasılsın şekerim.
Yine mi güzel düşünmüşüm senin için
Bir kere de kötü düşündür yahu
Bu arada bizim evdeki yıldız savaşları çabuk bitti , tabii ki karşı tarafın özrü ile sonuçlandı