Hoş geldin tatlım
Kalabalığız bugün zaten , gel buyur . Ya nişanlıların evlilik teklifi yarışması varmış bugün gördüm , katıldın mı sende ? Süpermiş ödül .
Yarın cevap anahtarı açıklanır muhtemelen en geç Perşemde , sınav sonuçlarını daha epey bekleriz.
Sen faacede falan gördün mü var ı ing 3 cevaplarını paylaşan birileri ?
Ne ara
Hemen ekliyorum .
dur kız bende tam oraya geliyordumbayadır bakmıyom var mı evlenen topikte
ahh ahh canım ne diyeyim ki şimdi...
Allah sabır versin..
evet kız yopik dolu olunca..
aaa çınladı mı hemen o kadar da sessiz konuştum oysa dolmacımm
gel sende canım..
gel decembercım gel sende tabi hep aynı topik olmaz arada değişiklik iiyidir
yolbaşında mı??
evdeyiz ailecek canımm
senin özel planların mı var
ahh ahh canım ne diyeyim ki şimdi...
Allah sabır versin..
evet kız yopik dolu olunca..
aaa çınladı mı hemen o kadar da sessiz konuştum oysa dolmacımm
gel sende canım..
gel decembercım gel sende tabi hep aynı topik olmaz arada değişiklik iiyidir
yolbaşında mı??
evdeyiz ailecek canımm
senin özel planların mı var
anladım arzucum sen daha önce ilacı kullandıysan biliyorsundur canım..
inş iyi gelir
evet o kadar düşünceli olunca derse odaklanamıyorun kafan başka yere gidiyor canım sende ders çalışırken düşüncelerine ara ver dersten sonra devam et bide ilaç var ooo zehir gibi olacaksın
bende gitsem bi doktora ii olacak..
Hoşbuldum ablacım
Evet gördüm ablacım o topiği hediye de çok güzel ama henüz daha öyle şatafatlı bir evlilik teklifi almış değilim bekliyorum
Face bir tek o gün girdim bir daha da bakmadım ablacım ya . muhtemelen yarın felan açıklanır ama ben neyi işaretledim hatırlamıyorum bile salladığımdan
ocağın ilk haftası diyorum ama işyerinden arkadaşım 3 hafta sonra açıklanmıştı sınavlar dediydi bakalım ..çok ta merak ediyorum hangi derslerden kaldın hangilerinden geçtim
Ben kesin haftaya başlıyorum sen ne zaman başlıcaksın
Dimi lazım laızm birde burada laflıyım dedim
Bende ailemle olacağım canım . teyzeoğlu yurtdışında gelirse dışarda kutlarız büyük ihtimal ama ben çıkamam galiba sevgilimle kavga da edebilirz çıkacağım için
Güzel bir masa hazırlmaka istiyorum annem ben babam olacağız canım emnüler hazırlandın mı neler yapılacak
yeniden saolasın canım çok incesin valla zor bi durum biz bile bu kadar etkilendiysek ailesi için hiç düşünemiyorum nettede fotoğraflarını görünce dahada bi içim burkuldu..formdasın bakıyorumda hevimcepten ne kadar katılabilirsem katılıcam canım saolasın
Hevi tatlım , mesajını bulamadım ya cevaplamak için , hani şu uyuduğumu yakaladığın kocaman kocamanda kırmızı ile işaretlediğin
Tv . izlerken azıcık koltukta içim geçmiş yani , hıhhh ne var ?
Yatağa girip yatmadım ya , öyle azıcık şekerleme belli bir yaşın üzerinde olur hep , sen bilmezsin
Bende haftaya düşünüyorum bu sefer kesin Allahın izni ile , çok yoruldum bu son hafta çünkü .
3 hafta sürüyor tatlım ama bu sefer iki sınav arası o kadar kısa ki , bence 3 hafta bekletmemeliler .
Ya ben hatırlıyorum hepsini cevaplarırım , o sebeble yarın ki cevap anahtarı yetecek bana aslında .
Evililik teklifimi bende o konuya yorum olarak yazdım
Şu keyifsiz halimde keyfimi yerine getirdin saolasın hevim ya hemen ileğen karakterine dönebilirim inşallah bi gayretleniyi yapmışsın canım daha sık gel buralara..
evet o konuda tartışma çıkabilir evde olmak en iyisi rahatsın oh...
ooone var sizin mönü de canımm
Tekrar Allah sabır versin ailesine..
canım msj kutuna bakıver telefondan bi...
sende formunda olurdun dolmam da senin canın sıkkın keyfin yok.. ondan böyle :26:
oyy oyy ne varmış bakem yaşında aaa sanki yaşlanmış gibi konuşuyor bide ayy
bizim topik 18lik çıtırlar topiği ahh ahh bende geçtim 18i
iyi yapmışsın canım daha sık gel buralara..
sende formunda olurdun dolmam da senin canın sıkkın keyfin yok.. ondan böyle :26:
benimde gitmem gerek inanılmaz unutkanlık var bende . bu sene nedense inanılmaz üşüyorum sanki -25 derece soğukluk var , kendimi derslere vermiyorum bir türlü beynim almıyor benim ya , helek i iş çıkışından sonra ders çalışmak tam bir işkence
iyi yapmışsın canım daha sık gel buralara..
Çok zor oluyor son hafta yetiştirmek sen hepsini bitirebildin mi son hafta ?
Ööyle de aöf o kadar düşünceli değil maalesef ki umarım bize kıyak yaparlar bunu . da erken açıklarlar
Senin adına sevindim umarım güzel bir geçer notu alırsın da ing. kurtulursun .
Bulabilsem o sayfalar arasında okumak istrdim evlilik teklifini
anladım arzucum sen daha önce ilacı kullandıysan biliyorsundur canım..
inş iyi gelir
evet o kadar düşünceli olunca derse odaklanamıyorun kafan başka yere gidiyor canım sende ders çalışırken düşüncelerine ara ver dersten sonra devam et bide ilaç var ooo zehir gibi olacaksın
bende gitsem bi doktora ii olacak..
Hevi tatlım , mesajını bulamadım ya cevaplamak için , hani şu uyuduğumu yakaladığın kocaman kocamanda kırmızı ile işaretlediğin
Tv . izlerken azıcık koltukta içim geçmiş yani , hıhhh ne var ?
Yatağa girip yatmadım ya , öyle azıcık şekerleme belli bir yaşın üzerinde olur hep , sen bilmezsin
bürün hemen canımm..Şu keyifsiz halimde keyfimi yerine getirdin saolasın hevim ya hemen ileğen karakterine dönebilirim inşallah bi gayretlen
Huzurum bozulacağına çıkmıyım daha iyi . gereksiz can sıkıntısı olmasın . 2014 ten çok umutlar var tartışmalı olarak girmek istemiyorum
Canım meze olarak Amerikan salatası , patlıcan salatası azıcık kısır yapacağım . Hazır çiğköfte alacağım kuruyemiş , içecekler , kabuklu patates baharatlı fırınlayacağım . tavuk şiş , süzme mercimek çorbası , kıvırcık havuçlu salata birde yoğurtlu lahana salatası yapacağım . birde meyveli veya çikolatalı pasta yapmayı düşünüyorum . aklıma gelenler bunlar şu anlık .
Cıks ben 18 olmak istemem tatlım , yaşımı seviyorum çok . Böyle koltukta uyuya kalmak güzel
DOLMAAAAAAAA yazamıyor musun canım telden
ara vermek mümkün olmuyorki bişi düşünmesem bile dalıp gidiyorum boş boş.. kaldıramıyorum galiba hepsini..
kullandım ama hemen bıraktım kaldıramadım inşallah bu defa o kadar ağır yan etki yapmaz yoksa yine kullanamam akşamları alıcam çok baş dönmesi yapmıştı gündüz alırsam sıkıntı olur.. psikolojik ilaçlar baya etkili oluyor ama düzenli kullanmak gerekiyor bu defa bende düzenimi kaçırmıcam inşallah..
bakam işe yararsa tavsiye ederim sizede..
bürün hemen canımm..
ileğen sana çok yakışıyorr..
december susss lütfen yaaa açıktım ben rus salatası yaş pasta çiğ köfte ooo
canım hepsini bi an da yemeyin midenize zarar
bidee hepsini bitiremezsen çağır aöf topiğini gelelim hem gırgır yaparız hemde eğlenir hmmm bide maksat yemekler kalmasın
Dikkat ettimde kaç günlerdir gönderdiğim msjların e nihayetinde bi tanesine cvp verdin yakıştı mı bu ileğen kardeşliğine hemen yine bi pepe duruşu atıyım sana :
evlenen yok kız ocak ayında var ama sözlenen nişanlanan geçen hafta 3 kişi olduevet sen unuttun o topici
aynen canım bende çok üşüyorum sanki ne varsa anlamıyorum ki... kansızlıktan olabilir üşümen canım doktora git bide pekmez iç..
o unutkanlık bende de oluyor gidecem gidecem diyorum amaa ne zman bakalım..
ne oluyor bize böyle teker teker dökülüyoruz ya..
aynen canım bende çok üşüyorum sanki ne varsa anlamıyorum ki... kansızlıktan olabilir üşümen canım doktora git bide pekmez iç..
o unutkanlık bende de oluyor gidecem gidecem diyorum amaa ne zman bakalım..
ne oluyor bize böyle teker teker dökülüyoruz ya..
hahahaha
AAA Adresi veriyorum hemnnn gelin muhabbetin dibine vuralım sabahlar olmaz bize