Düğün 2012nin ADANALI gelinleri,lütfen konuşalım :)

kuaför için önerilerin için teşekkür ederim fiance...
stüdyo model nişanlımın tanıdığı hatta oturacağımız evin hemen çaprazında stüdyo modelin şubesi fakat hep aynı pozları çekiyor bana kalsa istanbul'dan getirteceğim fotoğrafçımı bakalım kısmet...
bizde seyhan otel havuzbaşı yada hiltonu düşünüyoruz bir ihtimal midas_life da olabilir kır düğünü konsepti olursa...uzak olunca seçeneklerde zor oluyur...

Aaa ben bu konuyu daha önce neden farketmemişim kii :44:
Ya da hatırlamıyorum bilmiyorumm..
Memleketimin adını görünce bile bi hoş oldum :26:
Evlendikten sonra ankaraya geldim ama gözümde tütüyo valla adana...
Ordaki günlerimi çok özlüyorumm

prensesciğim arada gelde memleketinin kokusunu içine çek bende istanbul'a giderim artık

prensesciğim arada gelde memleketinin kokusunu içine çek bende istanbul'a giderim artık
Haklısın cnm işte kısmet
Keşke ailelerimizle aynı şehirlerde olabilseydikk....
Herkes yerinde sağ olsun napalım bi gidip görürüz artık...
Yaşaması çok kolay bi şehir cnm gerçekten o konuda rahat edersin...

keşke canım yaaaa
ama allah ailelerimize uzun ömürler versin yeterki biz gidip görürüz dediğin gibi canım...
inşallah canım bakalım zaman gösterecek

Evet belediyeye aitmiş canım ..ama nişanlım bu uygulamanın değiştiğini nikah-düğün şeklinde yapılabildiğini duymuş ama kaç kişilik olduğunu bilmiyor yenilenmiş heralde orası..Ama yarıyılda gidiyorum nikah tarihi alıcaz o zaman bakıcaz salonlara size de net bilgi veririm

Kuaför olayı da el yakıyor desene Adana'da o ne ya 750 ?? estetik ameliyat yapıyorlar sanki Ben de bir konuşayım şu vakit olursa Abdullah Oğuzla gidince ..

Hiltona hiç gitmedim ama Seyhan daha çok beğeniliyor sanırım :)
Ben yarın bloglardan bir araştırayım fotoğrafçıları. Stüdyo Model mezuniyetlere çok çalışır, düğün pozlarını pek bilmiyorum ama biraz pahalı zaten..

O 750 diyene zaten değil porselen makyaj, taş bebek yapsa yine gitmem :s Büyük ihtimalle makyajımı kendim yapıcam.. Saç için fikrim bile yok :s
Neyse benim daha ortada nişan bile yok her an her şey olabilir ama
Nikah salonu olmazsa bu paraya düğün salonu bile olabilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…