Düğün 2012nin ADANALI gelinleri,lütfen konuşalım :)

kızlaaaar neden bakıp da cevap yazmıyonuz şu güzel konumuza yaw? gelin çiçeğini napcez,davetiyeleri napcez siz nerden kaça hallettinz mesela bunları ? fikirleşelim canlar.. ??

düğün olmuş bile foruma çoktandır giremedim hayırlı olsun artık sen bize fikirlerini ve yaptıklarını yaz :)
ben gelin çiçeğimi kendim yapmak istiyordum ama istanbula gidemedim burada malzeme bulabilir miyim bilmiyorum :s

teşekkür ederim canım çoook güzel bi düğünüm oldu darısı heeeerkesin başınaa valla çiçek konusunda fikir veren olmayınca bende bişi yapamadım gelinlikçinin yaptığı çiçeği kullandım.ama rengarenk bir çiçeğim olsa daha iyi olurdu tabii fotolarda süper görünürdü,aslında çiçek tamamen fotoğraf için kullanılan bi ayrıntı hani düğünde hiç kullanılmıo fotoğrafa odaklanırım diosan güzel bi çiçek yaptır ama ben düğüne odaklandım çiçeği boşverdimo yüzden çiçek konusunda en fazla bunları söyleyebilirim,, yardımcı olamadım bu konuda ama baska soruların olursa yardım için burdayımmutluluklar şimdiden..

düğün öğretmen evinde oldu dimi? bizim daha ortada mekan yok :s fotoğraf olayı falan nasıl oldu? gelinliğini nerden kiraladın? kuaför nereye gittin hepsini istiyorum

düğün öğretmen evinde oldu dimi? bizim daha ortada mekan yok :s fotoğraf olayı falan nasıl oldu? gelinliğini nerden kiraladın? kuaför nereye gittin hepsini istiyorum

düğün polisevnde oldu canım t.özal eyvanın orda varya hani..fotoğraflar ise k.evrendeki foto line da çekildi çünkü 500 tl.ye panoramik albüm hemde dış çekim çok uygun bulduğum için orayla anlaştım tatlımama fotolar henüz elime geçmedi ben urfada görev yaptığım için fotoları alamadım henüz..inşallah güzel olmuşturr.. kuaförümü tavsiye edemicem çünkü istediğim saçı yapamadı 2 saat uğraşmasına rağmen çok basit bi saç yaptı (( ama makyajımı mükemmel yaptı porselen yaptırdım ve aslında bi çok yere kıyasla ucuzdu çünkü poselen makyajı +saç ile 200 tl e yaptı normalde isim yapmış olan yerler 200 den aşağısına saç bile yapmıyolar kaldıki porselen makyajı tek başına 100 tl.ye yapılan bişi.senn düğün ne zaman hava sıcak olacaksa ve dış çekim yaptıracaksan porselen makyaj düşünmelisin.başka türlü düğün salonuna varmadan makyajın akmış olur..

Son düzenleme:

az önce gelinliği atlamışım .vakıflar sarayında filiz modaevi var alt katta gelinliği orda üzerime göre istediğim modeli diktrdim ama bana sanki beni biraz kazıkladılar gibi geldi şöyleki : 800 tl ye diktrdim ben .ve sonra ben provadayken dışardan bi müşteri benmkine yakın bi modeli sorduğunda ona 650ye yaparız dedi çok bozulmuştum ha gelinliğim içime sindi ,çok severek giydim o ayrı tabiii onu da söylemeden geçmeyeyim ))iki düğünüm olmasına rağmen doyamadım gelinliğimeee.. inşallah herkes hayalindeki gelinliği giyer

söylediklerini not alıcam şimdi :) tanıdığın yoksa fotoğraflarını ben kargolarım sana istersen.. bizim düğün hala belli değil :s ailem yakın zamanda olmasını istemiyor ama tarih kesinleşince jet hızıyla hazırlanacağım :) gözümü karartıp makyajımı kendim yaparım ama zaten asıl mesele saç :s kuaförünü bana mesaj atar mısın gitmeyeceklerim listesine ekleyeyim daha önce konuşmuştuk abdullah yağmur 400 lira demişti onlar da porselen yapıyor adana serinledi artık gündüz sıcak olsa da :) ama tabii üniversitede bi dış çekim yapmak şart :)) gelinliğimi kiralıycam sade bir model bulurum herhalde ben de :s zaten ölü bir mevsimde evleneceğim için her şeyin fiyatı düşer

çok iyisin canım kargo teklifine çok mutlu oldum sağol ama adanalıyız ailem hep orda bende bayrama gidicem inşallah o zman alırım fotoları düşündüğün için çok saol tatlımm kuaförüm mavi bulvarda emre&öznur kuaför dü. bence saç için iyi bi kuaföre git gitmişkende güzeel bi makyaj yaptır tatlım kendini yorma o gün yinede sen bilirsin ama bi defa oluyo zaten makyajını profesyonel birine yaptır sonradan pişman olma diye söylemiş olayım kuzum,gelinlik için de vakıflar sarayı hem uygun hem de güzel ben gazipaşdan tut sarıçam a kadar gidip gezdim modaevlerini ve kime sorduysam vakıflar dedi,ordaki modaevlernden birine git canım,orda simla modaevi de güzeldir bi de çağla modaevi ben oralara 100 -200 lira fazla istedikleri için gitmemiştim,oralara da bakablrsin istersen..

ben direk vakıflardan başlayım o zaman oradan güzel abiyeler alanları da görmüştüm. beyaz abiye giymek gibi çılgınlıklarım da var saç provasında makyajımı kendim yapıp fotoğrafları o gün çektirmeyi düşünmüştüm ama Abdullah Yağmur'un eşiyle görüştüğümde porselen makyaj yapalım düğün günü daha güzel çıksın fotoğrafların dedi sanırım öyle yapıcam
sevgiliyle kavga etmeyi bırakırsak bu konulara da sıra gelecek inş.

öncelikle aranızın bi an önce düzelmesini dileyeyim tatlım,fotoyu bende dediğinin aynısını düşünüp öyle yapacaktım da omuyo öyle yaa hem sonradan dedimki iyiki hepsi o gün olmuş tam da günün ,düğünün hatırası olur boşver önceden çektirme güzelce saç ve porselen makyajını yaptır salona gtmeden çekilsin hem o arada düğün heyecanın da azcık yatışmış olur ) gelinlik için dediğim gibi tüm adanayı gezdim,pişman mıyım aslaa iyiki gezmiş görmüşüm aklımda soru işareti bırakmamışım diyorum herşey en içine sinecek şeklde olsun inşallah canımm

kızlaar ben 2013 eylülde evlenicem adanalıyım kır düğünü istiyorum beğendiğiniz memnun kaldığınız mekan isimlerini yazar mısınız???

çetinel tesisleriiiiiii ! ayrıca annem modacı. gelinlik kınalık abiye konusunda da yardımcı olabiliriz :)

canım hiç vakıflara gitme 0 dikeceğiz diyorlar eski kullanlmıs etekleri üstleri temizleyip 0mış gibi satmaya çalışıyorlar. benim annem modacı vakıflarda da tanıdıkları var öyle yaptıklarını çok net biliyor. istersen gelinlik konusunda annem yardımcı olabilir gerçekten güvenebilirsin yaptıkları çalşmalara da göz gezdirirsen

vakıflara kesinlikle gitmeyin düğün sırasında rezil olma ihtimaliniz çok yüksek :) annem modacı gelinlik kınalık abiye nişanlık tarzı konularda yardımcı olabiliriz isterseniz. kiralık yada satılık olarak size ve vücut tipinize özel tasarımlar yapılıyor. elimizdeki hazır gelinliklere göz atarak kalitemizi anlayabilirsiniz. isteyenlere yardımcı olabiliriz

fotoğrafçı olarak da önerebileceğim sürekli takip ettiğim biri var. doğa çekimleri gerçekten çok güzel

abiyede de kiralama yapıyor musunuz? benim tarihler henüz net değil ama mesajla bilgilerinizi verirseniz gelip bakmak isterim

Ben de bu yaz Adana'ya gelin gidiyorum ,ağustos sonu kısmetse düğünümüzzz :) gelinlik düğün mekanı kuaför tavsiyeleriniz alınır :))
pembe köşk vs netten baktık ama bilemiyorum ..bir de yeni nikah sarayı varmış orası kaç kişilik bilen var mı kızlarrrr?

bende istanbuldan adana'ya gelin gidicem gelin başı ve makyaj için abdullah yağmur nasıl kayınvalidem hemen yanındaki apartmanda oturuyor ne zaman adana'ya gitsem hep kalabalık oluyor camdan görüyorum henüz hiç gitmedim föne yada başka bişeye fiyatları nasıl gerçi düğün günü için fiyat ne olursa olsun veririm o kadar parayı...başka önereceğiniz kuaförler varmı ???
gelinliğimi istanbul'da diktireceğim...

Geçen yaz için bana 400 lira demişlerdi düğün saçı ve makyajı için.. Artı cilt bakımı ya da tüm ağdası vardı. Gayet iyi bir kuafördür farklı şubeleri var ama, ben Özal bulvarında Mado'nun, caminin falan karşısında olan şubeleriyle görüşmüştüm, Abdullah beyin kendisi yok orada, ama eşi makyajı yapıyor.
Buradaki daha önceki mesajları okudunuz mu? Başka kuaförleri de seçenler var ben Abdullah Yağmur'u düşünüyorum..
Mesela 20 liraya kesim, 5 liraya kaş alıyorlar genel olarak da fiyatları çok uçuk değil.
Başka bir güzellik salonu-kuaförden aldığım fiyat 750 liraydı ki makyajımı kendim yapar yine o parayı vermem onlara!

Açık hava düşünüyorsun mekan olarak Bacardi yi tavsiye ederim, göl kenarında çok hoş bir yer
Nikah sarayı derken belediyelerin nikah salonunu mu kastediyorsun? Doğal park içinde çukurova belediyesinin böyle bir yeri var 100 kişilik falan sanırım ama nikahı yapıp hemen boşaltmak gerekiyor, düğün yapılmaz yani..
Kuaför için bu konu içindeki mesajlarda çok tavsiye var, makyaj malzemelerini görmeden karar verme bembeyaz pudrayı porselen makyaj diye yutturmasınlar :) Trim Slim ya da Abdullah Yağmur düşünebilirsin ama Trim Slim biraz pahalı.. 750 lira istiyor kuaför ve makyaja.. Abdullah Yağmur geçen yaz için 400 liraydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…