Düğün 2012nin ADANALI gelinleri,lütfen konuşalım :)

selam kızlar adanalı değilim ama adanaya gelin geleceğim istanbuldan...
öncelikle ben gelinliğimi istanbuldan ayarlayacağım diktireceğim daha doğrusu...adanada nişan için sözlüm fotocu ile görüşmüştü stüdyo model olması lazım adı çok başarılılar fakat nişanımız dışardan fotocu kabul etmediği için anlaşamadık nişan istanbulda oldu bu arada bizim...düğün tarihimiz aralık veya mayısta olucak seyhan otel veya hilton otelde eğer mayıs düğünü olursa midas life ı düşünüyorum...bende adanalı arkadaşlar arıyorum çünkü hiç arkadaşım yok kuaför konusunda maalesef bir bilgim yok ama görümcelerimin gittiği kuaförleri öğrenirim...

dğün mekanları çok güzel tatlım tavsiye ederim

düğün mekanları çok güzel tatlım tavsiye ederim

dğün mekanları çok güzel tatlım tavsiye ederim

canım ben 5 ay öncesinden zar zor bir yer buldum idareten artık niişan için. düğün için falan en az 8-9 ay önceden yeri ayarlaman lazım istediğin yeri. bizim birden oldu isteme söz falan geciktik elimizdeki salonla yetinecez artık. düğünüm 2012 ya da 2013 de Allah gönlümüze göre versin.

ooo çok iyi canım ya adana güzel yerdir ama istanbul benim memleketim çok zorlanıcam ama sevdiğim adamın yanında olmak ayrı bir tutku tabiiki

ooo çok iyi canım ya adana güzel yerdir ama istanbul benim memleketim çok zorlanıcam ama sevdiğim adamın yanında olmak ayrı bir tutku tabiiki

ilk başlarda belki ama inan çabuk alışırsın ben çok seviyorum Adana'yı gezilecek yerleri yok mekanlar temiz hem de her şey çok uygun fiyata. oturacağın semti de iyi bilirim tatlım çok güzel bir yer. benim ikinci memleket oldu o şehir..
bir çok konuda yardımcı olabilirim tatlım istediğin şeylerde

gezilecek yerleri çok dicektim :2:

teşekkür ederim canım yardım konusunda sana danışırım artık evet adana aslında güzel bir şehir uygunda fiyatları,oturacağım semtde her yere yakın canım sıkılırsa çıkar gezerim

teşekkür ederim canım yardım konusunda sana danışırım artık evet adana aslında güzel bir şehir uygunda fiyatları,oturacağım semtde her yere yakın canım sıkılırsa çıkar gezerim

kesinlikle katılıyorum tatlım sana. mesela g.paşada yakamoz da mutlakamuzlu süt iç
hafif çaprazında şark köşesinin yanında pizzacı var kumpirinden ye
tabi hala duruyorlarsa
oralardan çok kıyafet alma memleketinden yani adana da bol bol alırsın hemde 4 te 1 fiyatına

kızlaar ben 2013 eylülde evlenicem adanalıyım kır düğünü istiyorum beğendiğiniz memnun kaldığınız mekan isimlerini yazar mısınız???

kızlaar ben 2013 eylülde evlenicem adanalıyım kır düğünü istiyorum beğendiğiniz memnun kaldığınız mekan isimlerini yazar mısınız???

hayırlı olsun tatlım. mimar sinan açık hava tiyatrosunun yanında baraj kenarı çok güzel bir yer var ama adını hatırlayamadım tavsiye ederim. bir tavsiye daha şimdiden kapora ile ayırt derim yer kalmıyor sonra

tşkler cnm dediğin yeri bilmiyorum belki gördüm ama şimdi kestiremedim ismini hatırlayabilirsen haberim olsun) yaa 1yıl çoook uzunmuş gibi geliyo bana ayırtmak için ama haklısın zamanı gelince bulamamak da var

kuzenim uptown da yaptı kır düğünü ççok güzeldi bi bak istersen :)şimdiden hayırlı olsun:)

canım dediğin yerden mutlaka muzlu süt içeceğim çok severim muzlu sütü
bu arada kır düğünü bende çok istemiştim ama seneye evlenmeyi bekleyemem bu yüzden otelde olucak bizim düğün sanırım kır düğünü mekanı olarak biz bu yaz evlenseydik midas life i düşünmüştük...

bahsettiğiniz yer bacardi ben de orayı tavsiye edecektim iyi bir organizasyon yapılırsa ortam çok güzel... uptown dan daha iyi bence

otel olursa seyhanı öneririm, midas life ı bilmiyorum ama bacardi yi beğenmiştim ben. kuaför olarak ben Turgut Özal Bulvarındaki Abdullah Yağmur'la görüştüm saç provası, ağda ya da cilt bakımı dahil bir fiyat verdi fakat makyaj provası yok. Bir de Süleyman Demirel Blv.da Trim Slim'le görüştüm 1000 lira civarı bir fiyat verdi orada vücut bakımları da var sanırım o 1250 liraydı yani biraz abartılı :s Uğur Mumcu Blv.da iyi kuaförler var Abdullah Yağmur'un çoğu şubesi iyi ama tabi burayı bilmediğin için bir gün önce bile olsa prova imkanın olanları seç, postişi falan da ona göre temin ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…