- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
kuaför kınusunda herkes abdllah yyağmur diyo,sanırım oraya gidecem ama bende kesinleştrmedm..
selam kızlar adanalı değilim ama adanaya gelin geleceğim istanbuldan...
öncelikle ben gelinliğimi istanbuldan ayarlayacağım diktireceğim daha doğrusu...adanada nişan için sözlüm fotocu ile görüşmüştü stüdyo model olması lazım adı çok başarılılar fakat nişanımız dışardan fotocu kabul etmediği için anlaşamadık nişan istanbulda oldu bu arada bizim...düğün tarihimiz aralık veya mayısta olucak seyhan otel veya hilton otelde eğer mayıs düğünü olursa midas life ı düşünüyorum...bende adanalı arkadaşlar arıyorum çünkü hiç arkadaşım yokkuaför konusunda maalesef bir bilgim yok ama görümcelerimin gittiği kuaförleri öğrenirim...
öncelikle ben gelinliğimi istanbuldan ayarlayacağım diktireceğim daha doğrusu...adanada nişan için sözlüm fotocu ile görüşmüştü stüdyo model olması lazım adı çok başarılılar fakat nişanımız dışardan fotocu kabul etmediği için anlaşamadık nişan istanbulda oldu bu arada bizim...düğün tarihimiz aralık veya mayısta olucak seyhan otel veya hilton otelde eğer mayıs düğünü olursa midas life ı düşünüyorum...bende adanalı arkadaşlar arıyorum çünkü hiç arkadaşım yokkuaför konusunda maalesef bir bilgim yok ama görümcelerimin gittiği kuaförleri öğrenirim...
ben de nereye konu açayım diye arıyordum bir konumuz varmış zaten :)
forum çok dallı budaklıymış umarım burada içerikten kayarsak konu başka yere taşınmaz :)
benim şu an en büyük derdim tarihimizin hala belli olmaması :s hala aşılamayan sorunlar var bu yüzden ben çaktırmadan bir yandan evlilik hazırlığı yapmaya çalışıyorum daha kıştan salon aramaya başladım rezervasyon yapacaktım ama kaporo verilmeden yapılmıyormuş. gidip gördüklerim içinde sadece bacardi yi beğendim... siz ne diyorsunuz kısa vade içinde düğün mekanı ayarlanabilir mi adana'da siz ne kadar süre önceden ve nereleri ayarladınız?
dğün mekanları çok güzel tatlım tavsiye ederim
saol tatlım kısmet işte bu arada sen adanalımısın ???
ooo çok iyi canım ya adana güzel yerdir amaistanbul benim memleketim çok zorlanıcam ama sevdiğim adamın yanında olmak ayrı bir tutku tabiiki
ilk başlarda belki ama inan çabuk alışırsın ben çok seviyorum Adana'yı gezilecek yerleri çok mekanlar temiz hem de her şey çok uygun fiyata. oturacağın semti de iyi bilirim tatlım çok güzel bir yer. benim ikinci memleket oldu o şehir..
bir çok konuda yardımcı olabilirim tatlım istediğin şeylerde
ilk başlarda belki ama inan çabuk alışırsın ben çok seviyorum Adana'yı gezilecek yerleri yok mekanlar temiz hem de her şey çok uygun fiyata. oturacağın semti de iyi bilirim tatlım çok güzel bir yer. benim ikinci memleket oldu o şehir..
bir çok konuda yardımcı olabilirim tatlım istediğin şeylerde
teşekkür ederim canım yardım konusunda sana danışırım artık evet adana aslında güzel bir şehir uygunda fiyatları,oturacağım semtde her yere yakın canım sıkılırsa çıkar gezerim
kızlaar ben 2013 eylülde evlenicem adanalıyım kır düğünü istiyorum beğendiğiniz memnun kaldığınız mekan isimlerini yazar mısınız???
hayırlı olsun tatlım. mimar sinan açık hava tiyatrosunun yanında baraj kenarı çok güzel bir yer var ama adını hatırlayamadım tavsiye ederim. bir tavsiye daha şimdiden kapora ile ayırt derim yer kalmıyor sonra
kızlaar ben 2013 eylülde evlenicem adanalıyım kır düğünü istiyorum beğendiğiniz memnun kaldığınız mekan isimlerini yazar mısınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?