- 19 Nisan 2012
- 526
- 53
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2012 de adanada düğünü olanlar,yada öncesinde yakın geçmişte evlenenler fikirlerinize, tavsiyelerinize,tecrübelerinze çoook ihtiyacım var adanalıyım ama 5 yıldır adanamdan uzağım,o yüzden modaevi,kuaför,foto vs.. hiç bi bilgim yok lüffen yardımlaşalımm güzeller..
tumacım sen beni nerden buldun da ekledin bilmiyorum ama tam adamını eklemişsin :)
adanalıyım ben ama adana yaşamıyorum fakat bütün sülalem adanadadır, ve istediğin konularda saana yardımcı olacak güzel adresler biliyorum.
modaevi konusunda malesef bişey diyemicem ama foto ve kuaför konusunda yardımcı olabilir.
bizzat kuzenlerimin fotosunu çeken bir stüdyo biliyorum: gazipaşa da stüdyo model
mutlaka git bir gör derim. gazipaşa bulvarı cemalpaşa mah. 63009 sk. no9
ineternete yaz çıkar. sahibinin adı süleyman olması lazım. sırf senin için internette arattım stüdyonun ismine ulaştım.
çünkü ben stüdyonun adını hatırlamıyordum, süleyman dediğim kişi, kuzenimin akrabası oluyor.
kuaför olarak da yine gazipaşada olması lazım, kuaför melikşah muhteşemdir.
bizzat kendim gittim, gelinimizin gelinbaşı yapıldı. makyaj ffalan süperdi.
bir kuaföre daha gittik adını hatırlamıyorum kuzenimin gelin başları orda oldu.
ama ben sana kabaca adres tarif edim oralara git bir görüş.
şimdi gazipaşadan kasım gülek köprüsüne giderken, cevdet yurdakul caddesi üzerinde bir kuaför salonu
ben nette bu adrese dayanarak arattım elite kuaför diye bişey çıktı ama emin değilim isminden.
sen o caddedeki kuaför salonlarını bi gez istersen.
bu dediğim kuaför yaptığı saçları fotograf çekmişler, albüm oluşturmuşlardı, modelleri ordan seçebiliyorduk,
yani gayet iyi bir referanstılar. bu şekilde sorarsan ordaki kuaförlere bulduğun albümlü kuaföre yapış derim :))
işletmecisi bayandı ama genelde erkekler çalışıyordu, bir binanın altındaydı, içeri doğruydu kapısıda. tam cadde üzeri değildi yani.
umarım yardımcı olmuşumdur.
bu arada branşın nedir?
bende atanamayan bir öğretmenim de
merhaba bende adanadan almıştım gelinliğimi çok memnun kaldım istersen oraya bi git derim gazipaşa bulvarında henna gelinlik. internet siteside var ordan bakabilirsin modellere.ilgi alaka çok yüksek, modeller çok güzel, fiyatlar çok çok ii.
Öncelikle Kolay gelsin düğün ne zaman bilmiyorum ama :)
Ben de evleniyorum 1 ay kaldı:) Ama benim düğünüm Mersin de olacak.
Kuaför, FotoğrAF işlerim hep Adana da oluyor ama düğün Mersin de:) Yardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve yardım ederim:)
Öncelikle Kolay gelsin düğün ne zaman bilmiyorum ama :)
Ben de evleniyorum 1 ay kaldı:) Ama benim düğünüm Mersin de olacak.
Kuaför, FotoğrAF işlerim hep Adana da oluyor ama düğün Mersin de:) Yardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve yardım ederim:)
ben de nereye konu açayım diye arıyordum bir konumuz varmış zaten :)
forum çok dallı budaklıymış umarım burada içerikten kayarsak konu başka yere taşınmaz :)
benim şu an en büyük derdim tarihimizin hala belli olmaması :s hala aşılamayan sorunlar var bu yüzden ben çaktırmadan bir yandan evlilik hazırlığı yapmaya çalışıyorum daha kıştan salon aramaya başladım rezervasyon yapacaktım ama kaporo verilmeden yapılmıyormuş. gidip gördüklerim içinde sadece bacardi yi beğendim... siz ne diyorsunuz kısa vade içinde düğün mekanı ayarlanabilir mi adana'da siz ne kadar süre önceden ve nereleri ayarladınız?
kızlar merhaba bende adanalıyım ve düğünüme az kaldı porselen makyaj yaptırabileceğim güzel bi yer biliyor musunuz? ve porselen makyaj yaptırsam mı tam karar veremedim.yardımcı olursanız sevinirim.
inşallah canım hepimizin herşey gönlümüzce olur çok stresli bir süreç ama bir o kadarda güzel:) cevabın için teşekkürler canım hemşerim:) eylül ayında olacak inşallah...:)
foto muhammed ali ve recai tercihimdir. ama kuaförde bende kararsızım cnm