2012 yılına veda ederken...

2012 yılı benim için iş açısından kötü bir yıldı
Ta ki bir hafta önceye kadar yeni işyerimde işe başlayana kadar
Umarım 2013 yılı herkese ve bana aileme huzur, sağlık, başarı mutluluk ve para getirir...

2012 yılı hayatımın adete dönüm noktasıydı .
eşimle tanıştım evlendim hamile kaldım .baya hızlı bir yıl oldu .
bazen hüzünler oldu olmadı değil .evimden odamdan ayrılmak hiç kolay değildi .
ama şu an sevgilimle mutluyum .kendi evim var .burasını kendi istediğim hale getirdim .beni seven koruyan canımın ötesi eşim var .minik bir misafirimiz var sabırsızlıkla beklediğimiz .
2013 yılında bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı diliyorum .bol sağlık ,huzur ,mutluluk diliyorum .bide eşimin bütün hayatını verdiği projenin gerçekleşmesini diliyorum .çünkü o bunu fazlasıyla hak ediyor .inşş her şey daha güzel olucak .

2012 yılına veda ederken..başlık tam bana göre olmuş ,bu 2012 bize veda ederken şahsım adına bir çok şeyede veda etmemi sağladı yıl içinde,alışkanlıklarım,arkadaşlarım,düşüncelerim vs. hatta bazı vedalarımıda ısrarla erteliyorum,sabrediyorum,tutuyorum kendimi önce 2012 gitsin diye :1: ben yanlış kararlar vermeyim diye..Çok zor ve sıkıntılı bir yıldı benim için,diğer mesajlarıda okudum da bir çoğu için kötü geçmiş bu yaşlı yıl ...

Bu da her yıl gibi geçmişte kalacak,arkasından konuşmayalım giderken ama önümüzde tazecik,yepyeni bir yıl var,umutlarla,mutluluklarla ve en önemlisi SAĞLIKLA dolu bir yıl olması temennisiyle tüm dünyanın,Türkiyemizin,tüm halkımızın yeni yılını kutlarım.Umarım bu yıl ülkemiz için güneşli,huzurlu ve devrimci bir yıl olur.

2012 acısıyla,tatlısıyla güzeldi,şükürler olsun rabbime...

2012 nin ilk günlerinde işe girdim,sonra babacığıma ev kurduk,sevdiceğim beni istemeye geldi sözlendik ardından nişanlandık...

Acıları,zorlukları olduğu kadar güzel bir yıldı..

Dilerim yeni yıl yeni güzellikler getirir ve 2012 yi aratmaz

2012,

Bu yılı hiç sevmedim. Çok şey kaybettim. Sevgili ananemi,babaannemi ve belki de eşimi. Benim için çok şanssız bir yıldı. İnsanlar daha insafsızdı sanki yada ben 2012 yılında tüm gerçekleri görmeye başladım.

İlk defa ailemden birilerini kaybettim.

İlk defa eşimle büyük tartışmalar yaşadık.

İlk defa insanlara olan tüm güvenimi kaybettim.

İlk defa oğluma kızdım.

Sevmedim işte sevemedim. Bir an önce 2013 gelsin, uğur getirsin hepimize inşallah:16:

Sevgi ,aşk dolu , sağlıklı bir yıl diliyorum şimdiden
:16::16:

Benim icin her gelen yil bir oncekinden daha iyidir genelde. 2012 de kariyer ve okul bakimindan guzel bir yildi. Hayal ettigim, dua ettigim seylere bir bir kavustum. Hersey gerceklesti artik amacim kalmadi diyene kadar hem de. Kendime yepyeni hedefler koydum yine. 2013'te de onlar gerceklesir sanirim :1:
Herkese mutlu yillar dilerim. :nazar:

Back