2012 yılına veda ederken...

MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
12 Temmuz 2006
56.488
217.016
1.223
52
Bir yılı daha iyisiyle kötüsüyle geride bırakıyoruz, koskoca bir yılda neler yaşandı neler...
Meral Okay, Müşfik Kenter, Tuncer Sevi, Leman Çıdamlı, Erol Günaydın, Baykal Kent ve isimlerini burada sıralayamadığım, sıralayamadığım için affınıza sığındığım Türk sinema ve Tiyatrosu'na katkıları olan nice değerimizi yitirirken, gencecik milli kayakçımız Aslı Nemutlu'yu ihmaller sonucu kaybettik.

Türk milleti olarak bizler kendi değerlerimize gözyaşı dökerken yurtdışında I Will Always Love You şarkısıyla gönüllerde yer eden Whitney Houston ölümüyle tüm Dünya'yı şok etti.

Biz terör illetiyle uğraşıp hergün şehit verdiğimiz kınalı kuzularımıza, polislerimize ağlarken ABD Sandy kasırgasıyla boğuştu.
Hükümetler yıkıldı, hükümetler kuruldu, bir yıla ne çok şeyler sığdı.

Borsa, altın, dolar, euro bizimle oyun oynadı, bir aşağı bir yukarı, iki aşağı beş yukarı.
Kimi zaman zamlardan boğulduk, kimi zaman Muhteşem Yüzyıl'la stres attık, kah ağladık kah güldük, bebekler doğdu, bazen sevdiklerimizi kaybettik, aldatıldık, boşandık, barıştık, ağladık.

Hiç mi gülmedi şu yüzümüz bir yıl boyunca, gülmez mi? Rahmetli mayalar biz insanoğlu'nun kafası az biraz dağılsın diye takvimlerini 21 Aralık 2012'de sonlandırmış, bizde Allah'ım sana geliyorum modunda erzak depoladık, ekmek kuyruklarına girdik, Şirince çok rağbet görmedi ama çoluğu çocuğu toplayıp evde kıyameti bekledik.
Kopmadı, yeni tarih bile verildi 2037'de kopacak diyorlar, yeni tarihte yine Maya'ların parmağı yoktur umarım:ssz:
Latifeler bir yana yine bir yılı daha bitiriyoruz acılarımızla, aşklarımızla, mutluluklarımızla...

2012...
Benım ıcın kocaman bır seneydı tarıf edılemeyecek kadar heyecanlı bır o kadar can sıkıcıydı.
2012 ılk adım attıgımız gun oglum henuz gobegımdeydı sımdı yanımda.
2012de naklen dogum yaptım kkda. Dogumu beklerken arkadaslarımın agladıgını sabahladıgını okudum buradan.
2012..
Yalnızlıgı en cok yasadıgım seneydı aynı zamanda arkamda dag gıbı dostlarım var dedıgım yıldı.
Dedım ya karmakarısıktı.
Bır suru bebemız oldu gebelık bolumunde bır topıkte. Ben bır suru bebegın dogumuna tlfon aracılıyla bızzat sahıtlık yaptım. Muhtesem bır duyguydu. Teleebeannelerı oldum.
Kocam kendı ısını bıraktı yepyenı bır ıse basladı. Oturdugum semtten tasındım. Hayatım bastan ayaga degıstı.

2013 senden rıca edıyorum; sen barı uslu oturaklı bır sene ol. Hayatımı sallama.
Mutlu, huzurlu,barıs dolu klısesını vurgulayaraktan tuzu, bıberı tadı yerınde bır yıl ol temennım bu senden....

2012 SIKINti dolu bi yil olsada esimle gecirdigim ilk yil oldugu icin
iyi ki yasadim dedigim bi yil oldu...
2 sene evli bi sekilde ayri kaldiktan sonra yuvamizi kurduk,
maddi manevi bi sürü sIKinti cektik... bazen ay sonuna ekmek alacak paramiz bile kalmasada
o yanimdayken herseye deger dedim.
Saglik sorunlari yasadim, yogun bakimda yattim... Hayatin ve Sagligimin degerini anladim.
Daha cok sükretmesini ögrendim...
1 yil gecti ama bu 1 yil icinde 5 senelik tecrübe kazandim sanki.
Büyük kayiplar ve üzüntüler yasamadigim icin sükürler olsun.
yeni yil hepimize yeni umutlarla dünyayada barisla gelsin...

2012 ;

İyi ,kötü pek çok olay yaşadım.İş anlamında kabus gibi geçen bir seneydi ama 2013 e girmeden heşey rayına oturdu.3 yıldır bu siteye üye olmama rağmen bu sıkıntılı dönemlerim Kadınlar Kulübündeki bölümleri keşfetmemi sağladı:1:Öncesinde sadece saç bakımı ve cilt bakımı bölümlerini okuyucu olarak takip ederdim.8 ay öncesinde bana sanal alemde hergün vakit geçireceğimi,çok güzel arkadaşlıklar edineceğimi söyleseler gülerdim.Burda geçirdiğim zamanlar genel olarak keyifli ,kafa dağıtmamı sağlayan zamanlardı.Benden dostluğunu esirgemeyen arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum:16:İyiki varsınız.
Bir 2009 üyesi olarak Mune nin kim olduğunu ,editörlerin yeşil olduğunu bile bu sene öğrendim.:24:Muneyi ilk gördüğümde çok korkmuştum,zaten mavüş rengi ve kuru kafası yetmişti korkmama.:30:Sonrasında onunla bile arkadaş olunabileceğini gördüm.:55:

2013 den çok fazla beklentim var:21:

Önce sağlık,sonra huzur ve çok para:27: diliyorum .
Herkesin dileklerinin gerçekleşmesini umuyorum:16:(ama önce benimkiler:27:)

2012 benim için çok güzeldi, umarım 2013 de en az o kadar güzel olur hatta onun kadar olmasın daha güzel olsun dimi 2013 ün neyi eksik:27::27:

umarım 2037 de de burda kıyamet geyiği yaparız
:1::1:

Son düzenleme:
2012 çok çalkantılı bir yıldı benim için..
İyi birçok anı biriktirdim kötü anılarla beraber..

2013 ten daha güzel beklentilerim var..:16:

Yalnız toplum olarak ileriye gideceğimize sürekli çöküşe gidiyoruz sanki..
Değerlerimizi yitiriyoruz gibi.. İyi olan ne varsa harcarken batıdan gördüğümüz tüm kötülükleri bünyemize işliyoruz..
Bu yüzden gelecek yıl ya da yıllar bazen ürkütüyor beni..

2012 kötü bir yıldı benim için.aslında başları iyiydi ama sonlara doğru hiç sevemedim bu seneyi..

29 yaşımda olmama rağmen bu sene birçok şey öğretti bana.iyi ya da kötü bir sürü şey öğrendim..kk da hiç tahmin bile edemeyeceğim dostlar edindim..kötü geçen zamanları yaşanmamış kabul ediyorum zaten :) iyileri görmek,yazmak yeter..

ve 2012 ailemizden bir bebeği bizden alıp melek yaparken ailemize yeni bir bebek de yolladı..bize çok acı günler yaşatırken aslında her gecenin bir sabahı olduğunu da öğretti..sevincin ve hüznün en uçlarını aynı anda yaşattı.

yine de herşeye teşekkürler..2013 hepimiz için Hayırlı bir sene olur İnşallah.

2012...... son bir haftasına kadar acı tatlı herşeyiyle her zamanki gibiydi.
Başı fena değildi ortasına doğru çok kötüydü ,sonuna doğru biraz düzeldi en sonunda tavan yaptı.
Son 1 haftadır falan içimde tuhaf bir mutluluk var umarım 2013 de de bu şekilde olurum.

kıyamet kopmadı bir de ,önümüzdeki kıyametlere bakıcaz artık.......

2012 benim içinde tuhaf bir yıldı, arada sakin, arada çalkantılı, hayatımın en zor kararını verdim 2012'de, iyide oldu ama doğduğum şehri içinde sevdiklerimle bırakıp gitmek çokta kolay olmadı, hakkını yemeyeyim, eğer keramet 2012'deyse genel anlamda güzel bir yıldı.

Yazan arkadaşlarım gibi bende 2013 yılının hayırlı olmasını, herkese umut ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum, aslında memleketim içinde çok temennilerim var fakat o temennileri içimden dillendirmem iyi olacak sanırım:ssz:

2012..
berbat bir yıldı...
hayallerimin gerçekleşmediği gibi herşeyin daha kötüye gittiği bir yıl oldu..
sanki bir havuzun dibindeydim de nefes almak için çırpındıkça battım en dibe...
şimdi evet şimdi havuzun dibindeyim sanırım 2013 e de böyle merhaba diyeceğim..
eğer temennide bulunmak gerekirse 2013 için.önce sağlık diliyorum bana eşime tüm aileme ve herkese..
sonra sağlıklı bir bıdık istiyorum..artık 2013 de anne olmak istiyorum eşimde baba oslun dolayısıyla:)
huzur istiyorum dertten sıkıntıdan uzak, monoton olsun önemli değil sadece hastalıksız bir hayat olsun..
bir de para .araba filan da olsun(belki dilek kapıları açılmıştır istiyeyim ben:1:)
kısacası şu havuzun dibinden çıkıp güneşlenmek istiyorum:21:

2012 benim için güzel bir yıldı. 2012 nin ilk günlerinde evlendim. martta hamile kaldım ekimde ikizlerimi dünyaya getirdim çünkü :) ikizlerimin erken doğmaları haricinde sorun yaşamadım çok şükür inşallah 2013 de hepimiz için çok güzel bir yıl olur.

2012 senden nefret edıyorum.hayatımı mahvettın...................................tek ıstegım tek dılegım bebeğim......bebeğim i istiyorum.2013 senden para pul hıcccccc bırsey ıstemıyorum.yeterkı kardesımınde benımde bebeklerımızın olmasını ıstıyorum...Rabbım acılar göstermesın artık hersey guzel olsun cok guzel olsun

aslında her zamanki gibi bir yıldı 2012 de benim için.:51:
sadece hiç beklemediğim kötü bir durumla karşılaştırdı beni
onun dışında her şey rutin.
ha bir de mezun oldum o da ayrı bir öneme sahipti :ssz:

2012 zorluklarla dolu bir sene idi.

2013'te zorlu parkurlarla dolu bi sene olacak .

Hayatı yaşayan ben ; geleceğimi az çok tahmin edebiliyorum

Allah kısmet ederse bir sene sonra feraha kavuşacağıma inanıyorum ..

Biraz daha güçlenmeye ihtiyacım var ve bu yüzden çekmem gereken ,dayanmam gereken , geçmem gereken sınavların hepsini vermeyi planlıyorum ömrüm yeterse..

Yeni yılda,kendime,aileme ve sevdiklerime sadece sabır ve sağlık diliyorum ..

İyi seneler..
:34:

Back