Düğün 2012 yazına evlenecekler eee hadı buraya laflamayaaaaa

17 haziran da benim düğün tarihim. Son iki aya kadar her şey süperdi. Hala her şey güzel ama ben kendim olmaktan çıkıp; ağlak, duygusal, gergin, hassas, her şeye sinir olan bir tip oldum.
Nişanlım düğünden önce kaçmasa bari

23 eylüll :))) zaman hemen geçsin istiyorumm ama daha hiçbirşeyy yapmadıkk yetiştiremicez diyede korkuyorumm, umarımm yetişir içimde kalmaz hiçbirşey :)

Düğünüme 5 gun kaldi ve bugun halamin kocasi vefat etti. Hemde sapasaglam adamdi. Daha 48 yasindaydi... Ne yapicaz simdi ? Gerci nikah olcakti ardindan da gemi kiralamistik tur yapacaktik oyun zaten olmayacakti ama 5 gun kala iptal olur mu ? Davetiyelerimiz coktan basildi dagitildi evim hazir hersey hazirdi.....
Simdi ne olacak ?

23 eylüll :))) zaman hemen geçsin istiyorumm ama daha hiçbirşeyy yapmadıkk yetiştiremicez diyede korkuyorumm, umarımm yetişir içimde kalmaz hiçbirşey :)

umarim her sey yetisir. benim 14 temmuz her sey tamam gibi geliyor ama ne bileyim iste eksik var mi yok mu bilemez durumdayim artik. 1 yil oncesinden esyalari almaya baslamistik odemesi kolay olsun diye neyseki onlar bitti. nikah olacagi icin mekan ayarlama sikintisi olmadi ama dugun alisverisi yine de yogun bir donem. fotografciyi onceden ayarlamistim. gelinlik gecen hafta alindi. davetiyeler basildi falan filan ama ne bileyim heyecan basti galiba.

tavsiyem sen de kimi seyleri simdiden hazirlamaya bak. zaman azalinca heyecan basiyor

ççook az kalmııışş şimdiden mutluluklar :)) benimde artık 87 gün kaldı ufak ev aletleri harici birşey alamıyorum maalesef çünkü önce ev bulup , tutup, boya badana vs işleri halledicez, umarım sorunsuz hallederiz o dönemi de. Gelinliğide diktirmek istemiyorum hazır alıcam netten bakıyorum ara sıra ama daha bi gelinlikçiye dahi gitmedimm. zaman yaklaştıkça kalbim daha hızlı atıyor sürekli düşünüyorum şunu şöle yapim bunu böle yaparımm . İnşallah hepimizin istediği gibi olur herşeyyy

benim de hazir oldu gelinlik. sadece benim istegime gore bir kac eklenti yaptilar. bir at kendini disari muhakkak bulursun bence istedigin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…