2012 Türkiye Güzeli : Açalya Samyeli Danoğlu

ne bılım yaa gıcıgım sevmıyorum hıc cok artıst o yuzden beklerım demıstım

yaa evet fotolar ıgrenctı gercekten .ama onların aralarında kı mevzu neydı anlamadım hıc :)

Ay sorma helede kuzey güney dizisinde oynadıktan sonra uçtu iyice
Bi kasılmalar bi artistlikler demekki rolüne çok kaptırmış kendini
Ya bunların arasında bir sözleşme varmış
Kıvançta uymamış feshetmeye kalkışmış
Buda mahkemeye verdi işte
Seni ben ünlü ettim dizimde eteğimde ağladığın günleri ne çabuk unuttun diye
Rezil etti kıvancı.beni ünlü et diye az mı yalvardın bana felan dedi
Herşeyi döktü ortaya kısacası

yıne aynı fıkırdeyım .6 numaraya aldıgın begum zabunun fızıgı cok basarılı

bence tam kadın .dıgerlerın fızıgı cok cıtı pıtı

genel olarak da araların da ne kadar estetıklı olsa da

merve sarı da ısık gordum ben.bılemeyecegım tabısı de

Ooo baya geç olmuş yahu ben gideyimde yatayım eşim kaçıncı uykusunda
Cümleten hayırlı geceler hepinize görüşmek üzere

Azrayla ilgilide birseyler soylemis yarim saat aglio demis kivanca diomus nerdesin beni kimle aldattin bide ugursuz gibi bisey demis hangi diziye giriosa batirio demis

aaa gercekten rezıl olmus kıvanc yaa .

evet gercekten kıvanc unlendıkce kasıldı havalandı

bı kıvanc bıde beren saat zaten .havaları batsın

beğenemedim malesef

sokakta gezerken bile bundan kat kat güzellerini görüyorum, hani kıza bişey demek istemem ama türkiye yi temsil edecek sonuçta,
diğer ülkeler diyecek bula bula bunu mu buldunuz , demek ki bundan güzeli yok memleketlerinde falan sanacak adamlar

Hiç birini beğenmedim malesef... Yarışmayı izlemedim gerçi fotoğraflarda yanıltıyor olabilir tabi... Ben bile daha güzel kalırım yanlarında... Dışarda bunlardan kat kat güzellerini görüyorum..Hiç yani mukayese bile edilmez bunlarla...Bunlarda güzellik yarışmasına girebilecek kadar alım,güzellik göremedim şahsen...Sıradan tipler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz hepsinin yüzüne bakıyorsunuz ama fizikleri gayet düzgün hepsinin ayrıca tek dış görünüşle de bitmiyor ki konuştuğu zaman sesine bile bakmaları gerek ,mimiklerine bence güzellik bütün olmalı.

hepsıde bırbırınden cırkın 19 numara gene dıgerlerıne gore daha ıyı gıbı fotodan gordugum kadarıyla.

birinci olan cok uzun bı kere bı bayanda okadar boy cok garıp ayrıca yası 21 deıl 41 gıbı
hiç ama hiç begenmedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…