2012 Türkiye Güzeli : Açalya Samyeli Danoğlu

Türkiye'de baska güzel yok mu ya niye katilmiyorlar bu yarismaya, bu kizlar bizi dünya capinda tanitiyor, herkez bizi cirkin sanacak :))) :1:

ayy bu kız mı türkiye güzeli inanamıyorum yani bu kız çok çirkin resmen at suratlı ayrıca boyu çok uzun 185 boy bir bayana hiç yakışmıyor bence türkiyede keşfedilmemiş o kadar güzel kızlar var ki yani bütün dünya bizim kızlarımızı çirkin at suratlı zannedecekler bu kız yüzünden. Kesin bu kızda torpil var yoksa böyle çirkin suratıyla nasıl türkiye güzeli seçilebilir ki kızda bir zariflik bir endam bile yok upuzun boylu at gibi at suratlı bir kız bence bu yarışmada ceeren yılmaz çok güzeldi merve sarı çok güzeldi tuğçe kurşunoğlu çok güzeldi buse varol ve çağla dikici de öyle bence dereceye bu kızlar girmeliydi ikinci üçüncü filan seçilenler de çok çirkin yok ya kesin bu kızlar torpilli hepsi çok çirkin:19::19::19:

acelya-samyeli-danoglu-033604B488.jpg

aceyla11.jpg

DSC_1324.JPG

Ben cevahirde gördümmmm:16: Ve ben de yarışmada görüp beğenmeyenlerdendim ama oldukça alımlı, amazon kadınları gibi uzuun boylu biri biz beğendik yani.Hatta ilk etapta tanımadık ve ne hoş biri diye baktık açıkçası:9::9::9:

Merve Sarının da amma beğeneni varmış.Bence Açelya bile ondan daha güzel en azından doğal.genel anlamda estetikten hoşlanan biri değilimdir.lakin doğal durduğu sürece sorun etmem ama merve sarının burun ameliyatı çok başarısız olmuş ben estetiğim diye bağırıyor.Hiç biri mayolu fotolarda göründüğü gibi değil bazıları olduğundan daha güzel bazı çirkin çıkmış.Nette görsellerine baktım en güzeli Buse Varol'muş bebeksi bir güzelliği var tabi bana göre

yarışmada beğenmiştim ama bu fotolarda ne kadar yaşlı görünüyor.yüzü oluk oluk kırışık dolu sanki ne yapmış bu kız yüzüne böyle :53::53: bir de keşanlı değil miydi ?

yarışmada beğenmiştim ama bu fotolarda ne kadar yaşlı görünüyor.yüzü oluk oluk kırışık dolu sanki ne yapmış bu kız yüzüne böyle :53::53: bir de keşanlı değil miydi ?

Hayir kesanli degil :) tekirdagli. Yazlari kesana bagli erikli sahilinde kaliyorlar. Daha once tekirdagda gormustum yarismadan once, bu sene de eriklide gordum.

Kardesi de cok guzel bi kac seneye kalmaz o da secilir turkiye guzeli :D

Bu güzelse, ben dünya güzelıyım heralde :27::27::27:
Kımsenın suratı hakkında yorum ypmak haddim degikl ama böylelerini güzel seçince çıldırıyorum
20 yaşında ama 30 gibi gözüküyor :1::1::1:

Tam bi hayal kırıklığı, nasıl 1. olmus anlamadım ki :37::37::37: Kesinlikle haketmemis..

Eskiden Güzellik Yarısmasından esaslı güzeller cıkardı yaa :1:

En güzelleri de Birce Akalay :16:

Back