kızlar bende tarihte bayağı bir ilerledim sindire sindire gidiyorum kendime anlatıyorum minik notlar tutuyorum yalnız birşey soracağım ya evli olanlara özellikle. ben hem ders hem ev işleri biraz zorlanıyorum sizler nasıl hallediyorsunuz
kızlar bende tarihte bayağı bir ilerledim sindire sindire gidiyorum kendime anlatıyorum minik notlar tutuyorum yalnız birşey soracağım ya evli olanlara özellikle. ben hem ders hem ev işleri biraz zorlanıyorum sizler nasıl hallediyorsunuz
Bende şu an tarih çalışıyorum ara verdimBen geldimmmevtt bu gün hiç çalışmadım şimdi başlaycağım birazcık tarıh okuyayım bari daha 10 ay var hem az hemde çok gibi,offf atanamayan,çalışıpta sınırdan dönen yorumları okudum şimdi içim acıdı yaa ne zor öle :96:
benim 14 aylik bir kizim var. o uyanikken ev islerini yapiyorum onuda dahil ederek yaptigim icin iki kati zamanimi aliyor. ramazan disinda aksam yemegi yemedigimiz icin yemek pisirme derdim cok olmuyor. kizim gunduz 2-3 saat uyuyunca bende ders calisiyorum. olurda bazen halasi alir disari gotururse hemen firsatlari degerlendiriyorum ama cocukla cok daha zor.kızlar bende tarihte bayağı bir ilerledim sindire sindire gidiyorum kendime anlatıyorum minik notlar tutuyorum yalnız birşey soracağım ya evli olanlara özellikle. ben hem ders hem ev işleri biraz zorlanıyorum sizler nasıl hallediyorsunuz
Bende şu an tarih çalışıyorum ara verdimvalla 10 ay bana da çok gibi geliyor bi yandan diyorum off nasıl olsa unutacaksın takma bu kadar bir yandan da en azından bir kere bitir ekime kadar (ekimde dersanem başlıyorda), içim rahat etmiyor, zaten geçen hafta çok salmışım, sözde tarih bitecekti ama nerdeeee, şimdi ınkılapları çalışıcam daha
arada memrlar nete takılıyorum zor bu sene sınava girenlerin işi yaaa, bizim bölümden (mat öğretmenliği) taban puanı 75 demişler ama 91 ler falan sınırda gibi, eskiden olsa 92 puanlar yer seçerlerdi şimdi sınırda kalıyorlar yazık valla, umarım seneye de 10 bin almaz devlet
bu arada videolar benim çok zamanımı alıyor kızlar yaa, bir tarih videosu izlesem bir de eğitimden izlesem 5 saat garanti gidiyor, videosuzda içime sinmiyor, alıştım tabi rahataBu hafta program yapmadım, zaten gecem gündüzüm sapıttı resmen, gece 4 te yatıyorum ertesi gün ölden sonra 4 gibi kalkıyorum nasıl düzene koyacam ben bu durumu bilemiyorum da :44: ayy çok yazdım, başınızı şişirmemişimdir umarım, hepinize iyi çalışmalar
canım 10 ay uzun bir süre gibi geliyor ama değil aslında.Bu yüzden şimdiden konuları bitirmek en iyisi,unutmazsın test çözdükçe pekişir.Dershaneye de hazırlıklı gitmiş olursun,bilgilerin katmerlenirinşallah seneye 20-30 bin atamaları görürürz.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
galiba soruyu anladım. canlandırmacılıkta canlı olmayan nesnelere canlıymış gibi özellikler katarak anlatma var; sihirli düşüncede ise hiç olmayan, hayal ürünü olan bir şeyi kendi kafasında kurarak gerçekmiş gibi anlatma var.
yanlışsam düzeltin kızlar :44:
galiba soruyu anladım. canlandırmacılıkta canlı olmayan nesnelere canlıymış gibi özellikler katarak anlatma var; sihirli düşüncede ise hiç olmayan, hayal ürünü olan bir şeyi kendi kafasında kurarak gerçekmiş gibi anlatma var.
yanlışsam düzeltin kızlar :44:
Piaget, ana okul çocuklarının taşların yaşadığına , ağaçların düşündüğüne ( sihirli-majik düşünce ) inanmaları sanırım ,okumuştum bende ama emin değilim:26: yapaycılık gibi mi acaba:84:
Canım yapaycılık bambaşka bişi, yapaycılık olması için bir doğa olayının olması gerekiyor örn:çocuğun güneşi birinin kibrit yakarak oluştuğunu düşünmesi ya da gece muslukların kapanmadığı için selin olduğunu düşünmesi gibi, yapaycılıkta bir doğa olayı olmak zorunda
hımm demek bu tür şeyler sihirli düşünceler canım anladım,çok sağol, yapaycılıkta gülümsemenin de dediği gibi doğa olayı var canım, yapaycılığın animizmden farkı da bu hatta..
Piaget, ana okul çocuklarının taşların yaşadığına , ağaçların düşündüğüne ( sihirli-majik düşünce ) inanmaları sanırım ,okumuştum bende ama emin değilim:26: yapaycılık gibi mi acaba:84:
Kendin bulmuşsun canım doğru cevabınıcanlandırmacılıkta; çocuğun cansız oyuncak bebeğine mama yedirmesi gibi canlılık özellikleri katması olayı vardır, zihinsel gelişimle ilgili ana kuramcıları çalışmışsın zaten, hangi kitaptan çalışıyorsun bilmiyorum ama ihtiyaçta bunların dışında kuramcılar var, ama ben bile okuyup geçtim, bence ana kişileri bilmen yeterli...
kızlar kolay gelsin
geçen sene M.r.t dersanesine gittim
memnun kaldığım hocalarım da oldu kalmadıklarım da
nitelik kötüydü sınav
evde eğitimden 5 yanlış yapıyordum oysa
bu sene F.m Akademiye yazıldım
1yaşında oğlum var
o uyuyunca anca fırsatım oluyor
tarih mezunuyum
buyıl kafama koydum
hedefim 90
inş....
eğitimden iyiyim
coğ türkçe iyi
mat eh
alanım olmasına rağmen tarihten yanlışlarım hep((
allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?