merhaba ..bende 26 ocakta bebeğimi dünyaya getirdim çok şükür.maesef o kio sıkıntıarı benide vurdu .şuan sekiz kilo fazlam var .kalçaya yığılmış durumda.üstelk karnım hiç gitmedi dün kuaförde kız kaç aylık hamilesiniz dedi.eve geldim çok üzüldüm..karnım neden hiç inmiyor ya..sizinde öylemi .kilo versemde hiç gitmeyecekmiş gibi..sizleride ocak ayında doğum yaptınız karnınız nasıl ne durumda benim ki normal mi?
merhaba doğumdn sonra 10 kilo verdim demişsiniz, bebek doğunca giden kilomu bu??? ben de çok merak ediyprum 25.hftadayım ve 14 kilo aldım ve engel olamıyorum buna,elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum,iştahım açık ama bu kdr hızzlı kilo almak beni şaşırtıyor, yakında 90 kilo olacağım:S:S:SOcak ayinda sezeryan dogum yaptim cok harika bir kizim var allaha sukur sagligi yerinde anne sutuyle besliyorum ama emzirme doneminde delirtici tatli krizleri yasiyorum oyle ki dun yarim kilo baklava yedim ustelik serbetli tatli seven biri degilimdir de. dogumdan sonra 10 kilo verdim ilk 1 haftada ancak sonra bogazim acildi simdi ne bulsam yiyorum ozellile tatliya hic dayanamiyorum. eminim sizin de bu tip sorununuz vardir belki beraberce bi cozum buluruz ve daha cabuk toparlaniriz. cunku 6 aydan sonra sut vermemiz azalacagi icin kilo vermemiz de yavaslayacak. hazir emzirirken extra kalori harcarken daha kolay sekle gireriz.
bu arada 62 ile hamile kaldim 77 ile doguma girdim su an 68 kiloyum
bense abur cubur insaniyim yani yemek yemesem olur da abur cubura hic hayir diyemem eskiden asla yemezdim ama simdi gozum donuyor cips cikolata falan. ben evlendigimde de ideal kilomdan uzaktim 58 ile evlendim simdi 68 oldum 10 kilo. bende basen yok ama gobek ve belden buyuyorum. dun mesela aksam yemegi yerine koca bir kase tahin ve ondan daha az bi kase pekmezi ekmekle yedim ustune 2 bitter cikolata goturdum. offfffffffffffffffffffffff bu aralar sanki sutum de azaldi gibi eskiden 3 saat emmese gogsum sertlesip sizlardi simdi yumusak acaba gigsum buyudugu icin mi ole yoksa sut mu azaldi.
Ocak ayinda sezeryan dogum yaptim cok harika bir kizim var allaha sukur sagligi yerinde anne sutuyle besliyorum ama emzirme doneminde delirtici tatli krizleri yasiyorum oyle ki dun yarim kilo baklava yedim ustelik serbetli tatli seven biri degilimdir de. dogumdan sonra 10 kilo verdim ilk 1 haftada ancak sonra bogazim acildi simdi ne bulsam yiyorum ozellile tatliya hic dayanamiyorum. eminim sizin de bu tip sorununuz vardir belki beraberce bi cozum buluruz ve daha cabuk toparlaniriz. cunku 6 aydan sonra sut vermemiz azalacagi icin kilo vermemiz de yavaslayacak. hazir emzirirken extra kalori harcarken daha kolay sekle gireriz.
bu arada 62 ile hamile kaldim 77 ile doguma girdim su an 68 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?