• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri kilolari beraber verelim

ya ben sana ne dedim yediklerimizi yazalım ki utanıp yemeyelim inan sana yazıcam diye kıstım hep yediklerimi yoksa ben ekmeğe dayanamıyordum kaç aydır 3-4 gündür doymadan kalkıyom sofradan aç geziyom be :)) ama sonunda alışır midem küçülür biliyom boyum 1.64 pes etme hemen yavaş yavaş olacak tamam yazmıyom artık ben ama pes etme verelim şu pis kiloları bak ikiciğiz şurda bi sen bi ben kimse yok destek olucak

gittin heee pes ettin alacağın olsun beni yalnız bıraktın ben de gidiyom işte yokum artık

bi yere gitmedim demetcim son bikac gundur sutumde azalma var bebis fazla kilo almamis ona bunaldim. yeme falan umrumda degil yeterki emzirebileyim daha 3 ayini yeni bitiriyor yazik ona. offffffffffffffffffffffffff ki ne offfffffffffffff

üzme canını bol bol su iç dinlen ve hep sütüm yeterli diyerek isteyerek emzir bebeğini beyinde bitiyor iş araştırdım da söylüyorum bak rezene iç ve bebeğini gece mutlaka bir kaç kez emzir gece çalışıyor süt yapıcı hormanlar. stres yapma sütüm azalıyo diye bak Allah korusun gerçekten azalır sık sık emzir emdikçe artar süt

evet dedigin gibi bol su iciyorum humana hipp incir kuru maya-tadi cook igrenc- falan yani ne varsa yiyip iciyorum gece de boyune emziriyorum garibim uyumak istiyor amaben tepesine biniyorum bi de arada pompa yapiyorum bugun sanki biraz daha artti gibi. en azindan 2 ay daha sadece anne sutu alsa varsin sonra azalsin sutum tabi gonul isterki bir yil emsin. offf bu arada nasil oldu anlamadim ama 67.3 olmusum buna sevindim biraz ustelik ayni sekilde beslenmeme ragmen galiba su verdiriyor. bak dun ne yedim

sabah: tulum peyniri; 2 dilim tam bugday ekmegi-tahin pekmez-dereotu-zeytin-yumurta
arada: probiyotik yogurt
ogle: haslanmis tavuk ve bulgur pilavi yanina dereotu ve soda yogurt
ara: 2 tabak nisastali sutlu muhallebi 3-4 adet grisini
aksam: gene tavuk bulgur pilavi dereotu ve yogurt

tabi aralarda sut artsin die boyuna hipp humana rezene ictim kuru maya ve meyve suyu ictim ki bunlar da aslinda baya kalorili ama sut olsun da gerisi bos. ha br de 4-5 adet kuru incir yedim.

merhaba ..bende 26 ocakta bebeğimi dünyaya getirdim çok şükür.maesef o kio sıkıntıarı benide vurdu .şuan sekiz kilo fazlam var .kalçaya yığılmış durumda.üstelk karnım hiç gitmedi dün kuaförde kız kaç aylık hamilesiniz dedi.eve geldim çok üzüldüm..karnım neden hiç inmiyor ya..sizinde öylemi .kilo versemde hiç gitmeyecekmiş gibi..sizleride ocak ayında doğum yaptınız karnınız nasıl ne durumda benim ki normal mi?

merhaba ..bende 26 ocakta bebeğimi dünyaya getirdim çok şükür.maesef o kio sıkıntıarı benide vurdu .şuan sekiz kilo fazlam var .kalçaya yığılmış durumda.üstelk karnım hiç gitmedi dün kuaförde kız kaç aylık hamilesiniz dedi.eve geldim çok üzüldüm..karnım neden hiç inmiyor ya..sizinde öylemi .kilo versemde hiç gitmeyecekmiş gibi..sizleride ocak ayında doğum yaptınız karnınız nasıl ne durumda benim ki normal mi?

uzulme ben dogum yaptim geldim resmen 10 kilo gitmisti gobek 40 gun sonra belirgin sekilde indi ama hala kocaman ve sarkik bir gobegim var diyebilirim gerci hamile gibi durmuyorum ama o gobek oyle kolay gitcege benzemiyor. bir de ben emzirirken semirenlerdenim o verdigim 10 kilonun 3unu geri aldim sut olsun diye. simdi diceksin ki sut olsun diye helva tatli yemeyin diyorlar sadece su bile yeterli iste kazin ayagi oyle degil. ben baya bi yiyorum sut anca oluyor sadece su icmek pek fayda etmedi bende ya da bana oyle geliyor. malt icecekleri ice ice kuru maya yuta yuta mayalanmis hamur misali buyudum de buyudum. kisacasi yalniz degilsin. bebegim az daha buyusun ek gidaya gecsin o zaman diyet yapicam simdi yaparsam zaten zor gelen sutu iyice kaybederim.

Kilo vermek çok zor.70 kiloyla hamile kaldım.91 kiloyla doğuma girdim.şuan 80 kiloyum.ama beni asıl üzen oğlumu HİÇ emzirememiş olmak.sezaryan sonrası sütüm gelmedi.mamaya başladık.ne yaptıysam sütüm artmadı.oglum şimdi 3 aylık ve sütten tamamen kesildi.ağlamaktan harap oldum.belki emer diye rejim yapamıyorum.mahvoldum.

Slm.4ay önce doğum yaptım.neredeyse hiç emziremedim.ilk3ay sütüm az olduğundan annesütüyle mamayı beraber verdim.ama şimdi oğlum emmeyi tamamen bıraktı.ne yaptıysam sütüm artmadı ve oğlum emmedi bir türlü.ben de bıraktıUm artık.fakat eşim hala direniyor.bana yetersiz bir anne olduğumu ve hala elimden geleni yapmadığımı söylüyor.emzircem diye oğlum açlıktan,ben ise psikolojim bozulduğundan dolayı sürekli ağlıyoruz.evliliğim bu yüzden zarar görüyor.ne yapmamgerekiyor?çok çaresizim bu baskı karşısında.lütfen yardım

Son düzenleme:
Ocak ayinda sezeryan dogum yaptim cok harika bir kizim var allaha sukur sagligi yerinde anne sutuyle besliyorum ama emzirme doneminde delirtici tatli krizleri yasiyorum oyle ki dun yarim kilo baklava yedim ustelik serbetli tatli seven biri degilimdir de. dogumdan sonra 10 kilo verdim ilk 1 haftada ancak sonra bogazim acildi simdi ne bulsam yiyorum ozellile tatliya hic dayanamiyorum. eminim sizin de bu tip sorununuz vardir belki beraberce bi cozum buluruz ve daha cabuk toparlaniriz. cunku 6 aydan sonra sut vermemiz azalacagi icin kilo vermemiz de yavaslayacak. hazir emzirirken extra kalori harcarken daha kolay sekle gireriz.

bu arada 62 ile hamile kaldim 77 ile doguma girdim su an 68 kiloyum
merhaba doğumdn sonra 10 kilo verdim demişsiniz, bebek doğunca giden kilomu bu??? ben de çok merak ediyprum 25.hftadayım ve 14 kilo aldım ve engel olamıyorum buna,elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum,iştahım açık ama bu kdr hızzlı kilo almak beni şaşırtıyor, yakında 90 kilo olacağım:S:S:S

60'la hamile kaldım 78 de doğum yaptım 1 hafta sonra 70 e düştüm ama 48 gün geçmesine rağmen hala 70 deyim. hiç bir kıyafet olmadı. emzirmek zayıflatmıyor bence ama aynı kiloda kalmayı sağlıyor olabilir. emzirince ben çok acıkıyorum. bu gidişle zor zayıflarım :(

bense abur cubur insaniyim yani yemek yemesem olur da abur cubura hic hayir diyemem eskiden asla yemezdim ama simdi gozum donuyor cips cikolata falan. ben evlendigimde de ideal kilomdan uzaktim 58 ile evlendim simdi 68 oldum 10 kilo. bende basen yok ama gobek ve belden buyuyorum. dun mesela aksam yemegi yerine koca bir kase tahin ve ondan daha az bi kase pekmezi ekmekle yedim ustune 2 bitter cikolata goturdum. offfffffffffffffffffffffff bu aralar sanki sutum de azaldi gibi eskiden 3 saat emmese gogsum sertlesip sizlardi simdi yumusak acaba gigsum buyudugu icin mi ole yoksa sut mu azaldi.

senin bebeğin kaç aylık. ben bir yazıda bebek 3 aylık falan olunca süt üretimi de bebeğe göre olacağından, emzirmeye alışma dönemindeki göğüslerdeki şişkinlik olmayacağını okumuştum. yani göğüslerdeki şiş olma durumu devamlı olmuyormuş. belki seninki de böyle bir durumdur.

bu konu şu an en çok dikkatimi çekenlerin başında oldu.. gezinirken okudum burayı.. bütün tombul ocak annelerine merhaba.. belkide başı ben çekiyorumdur :) 56 ile hamile kaldım 70 le doğuma gittim.şu an 63 kiloyum ve son zamanlarda frenleyemediğim iştahım sayesinde 2 beden genişlemiş durumdayım gidişat iyi değil farkındayım ama hayatımda bu kadar pis boğaz olmamıştım bildiğiniz dombik vaziyetindeyim.. sizler ne çare buldunuz bu olaya? süt olsun ye ye diye diye hamilelikte almadığımı aldım.. süt yapar helva ye.. süt yapar şunu ye bunu ye sütten çok kilo yaptı maalesef.. baştan hiiçç sütüm yoktu bebişim aç kaldı sarılık oldu devam sütü vermek zorunda kaldık o nedenle de ne dedilerse yedim içtim Allaha şükür şimdi süt var ancak kilolarda yerleşti tam bir süt ineği görünümüne kavuştum çok şükür :))) su içmek bol bol en iyisi gerçekten süt için ama bu kilolar nasıl gider bilmiyorum ekmeğide bu kadar yemezken abarttım ben.. hele karnım hamile gibi hala var.. son kontrolümde doktorun yanındaki hemşireye bile sordum ne yapayım gitsin bu karnım diye o da hemen gitmez o öyle deyince birgün gidecek yani diye rahatlamıştım ama acı gerçek şu ki gitmesi mümkün gibi gelmiyor bana.. çatlaklarda var.. battı gemi yan gider ..en çok istediğim gülüşü içimi eriten yavrumdan hatıra kalacak bunlar bana olsun napalım. sağlık olsun :))

bu konu şu an en çok dikkatimi çekenlerin başında oldu.. gezinirken okudum burayı.. bütün tombul ocak annelerine merhaba.. belkide başı ben çekiyorumdur :) 56 ile hamile kaldım 70 le doğuma gittim.şu an 63 kiloyum ve son zamanlarda frenleyemediğim iştahım sayesinde 2 beden genişlemiş durumdayım gidişat iyi değil farkındayım ama hayatımda bu kadar pis boğaz olmamıştım bildiğiniz dombik vaziyetindeyim.. sizler ne çare buldunuz bu olaya? süt olsun ye ye diye diye hamilelikte almadığımı aldım.. süt yapar helva ye.. süt yapar şunu ye bunu ye sütten çok kilo yaptı maalesef.. baştan hiiçç sütüm yoktu bebişim aç kaldı sarılık oldu devam sütü vermek zorunda kaldık o nedenle de ne dedilerse yedim içtim Allaha şükür şimdi süt var ancak kilolarda yerleşti tam bir süt ineği görünümüne kavuştum çok şükür :))) su içmek bol bol en iyisi gerçekten süt için ama bu kilolar nasıl gider bilmiyorum ekmeğide bu kadar yemezken abarttım ben.. hele karnım hamile gibi hala var.. son kontrolümde doktorun yanındaki hemşireye bile sordum ne yapayım gitsin bu karnım diye o da hemen gitmez o öyle deyince birgün gidecek yani diye rahatlamıştım ama acı gerçek şu ki gitmesi mümkün gibi gelmiyor bana.. çatlaklarda var.. battı gemi yan gider ..en çok istediğim gülüşü içimi eriten yavrumdan hatıra kalacak bunlar bana olsun napalım. sağlık olsun :))

Ocak ayinda sezeryan dogum yaptim cok harika bir kizim var allaha sukur sagligi yerinde anne sutuyle besliyorum ama emzirme doneminde delirtici tatli krizleri yasiyorum oyle ki dun yarim kilo baklava yedim ustelik serbetli tatli seven biri degilimdir de. dogumdan sonra 10 kilo verdim ilk 1 haftada ancak sonra bogazim acildi simdi ne bulsam yiyorum ozellile tatliya hic dayanamiyorum. eminim sizin de bu tip sorununuz vardir belki beraberce bi cozum buluruz ve daha cabuk toparlaniriz. cunku 6 aydan sonra sut vermemiz azalacagi icin kilo vermemiz de yavaslayacak. hazir emzirirken extra kalori harcarken daha kolay sekle gireriz.

bu arada 62 ile hamile kaldim 77 ile doguma girdim su an 68 kiloyum

mrb bende eylülde doğum yaptım benim kilom sizden fazla 80 kiloyum nasıl verecem bilmiyom oruçta tutmaya başladım inş sütümde azalma olmaz:( nasıl verecem bu kiloları canımı çok sıkıyo öle abur çuburda yemiyom ekmeyide çok azalttım yemeği çok yiyom ondanmı aceba kızlar neyapacaz :(((((((

merhabalar ben 2012 mayıs annesiyim 57 ile hamile kaldım 69 ile sezeryan doğum yaptım suan 61 kiloyum ama eski kiloma düşemiyorum pantalonlarım olmuyor hamileliğimde acıkmadığım kadar acıkıp yiyoyorum dahada kilo alcam galiba emzirmek niye acıktırıyor ki bu kadar

bende Ocak 2012 annesiyim. tam 12 kilo fazlam var. Halen aktif olarak emziriyorum canım oğlumu. ama kilom asla kıpırdamıyor. Yemeyi azaltıyorum psikolojik mi bilmiyorum ama hemen sütüm azalıyor. Yardım edin kızlar. Ne yapmalıyım?

Back