kızlar konu açmışsınız ama devam etmemişsiniz vaz mı geçtiniz kilo vermekten
ben de 27 ocakta doğum yaptım 56 ile başlayıp 68le bitirdim hamileliğimi şimdi 60 kiloyum tıkandım gitmiyo artık eski halimi istiyorum 7 kilo vermem lazım ama iştah açıldı sabahtan hiç birşey yemiyorum öğleden sonra da tutamıyorum boğazımı bebiş de sürekli emince aç hissediyorum kendimi: ( bide ben öle diyet falan yapamıyorum mekik çekmek lazım aslında ama onu da düzenli yapamam başlamadım da çekmeye napcazzzz bilmiyommmm :125:
ya konuyu ben actim hatta emziren annelere uyan diyet buldum gaz yapabilecek olanlari saptadim yani isin teorik kisminda superim her zamanki gibi ama uygulamaya gelince gene yan yattim. valla ben hicbir duzene ve diyete uyamayacagimi anladim zaten hayatimda hic diyet yapmadim cunku bu listedekileri yapacak disiplinim yok oturup bunlari pisiremem offffffffffffff.. ama 2 gundur tatli yememeye calisiyorum onun yerine probiyotik yogurt yiyorum hem de kabizligi onluyor. varsa onerisi olan seve seve dinlerim ama icinde disiplin gerektiren bisey olmasin.
bu arada spor yaptiktan sonra 2 saat emzirmeyin laktik asit sute gecip tadini bozuyormus o yuzden sutu sagip atin 2 saat sonra emzirin tabi ben duyduklarimin yalancisiyim
valla al benden de o kadar diyet yaparım yapmasına sade peynir domates ye su iç deseler ok yok ızgaraydı haşlamaydı bende gelemem onlara. tek kendim için onları hazırlayacam eşime ayrı kızıma ayrı hazırlayacam bi de bebişle uğraşıcam ben sabahtan zaten bi dilim ekmek yemeye fırsat bulamıyorum diyet işi boş yani ancak ekmekle tatlıyı kesebilirim kızımı sütten kestiğimde elma sirkesi içmiştim 1.5 ay ekmeği de kesmistim ancak 2 kilo vermiştim ama emzirme döneminde kullanılmıyor
bi de şey dicem sabahları kahvaltıdan 1 saat önce falan sıcak su içmenin çok faydası oluyor ilk zamanlar içmiştim şimdi boşladım ama tekrar alışkanlık yapmam lazım sen de dene istersen
evet kahvaltidan once sicak suya az limn damlatmak sindirimi kolaylastirir bu yapilabilir bi de gun icinde 2 fincani gezmeyecek sekilde yesil cay icine cubuk tarcin ve zencefile icilrse hem tatli krizini onluyor hem de yag yaktiriyormus tadi fena olmuyor. bence sadece tatli ve hamurisini kesersek zaten kilo veririrz yani insallah. dun mesela tatli yemedim ama durup dururken bi baktim misir patlatmisim ve yiyorum amacim neydi ne akla hizmet yaptim bilmiyorum. galiba can sikintisindan. bu arada bisey daha var hergun bir miktar yulaf kepegi yemek de tok tutyormus
bense abur cubur insaniyim yani yemek yemesem olur da abur cubura hic hayir diyemem eskiden asla yemezdim ama simdi gozum donuyor cips cikolata falan. ben evlendigimde de ideal kilomdan uzaktim 58 ile evlendim simdi 68 oldum 10 kilo. bende basen yok ama gobek ve belden buyuyorum. dun mesela aksam yemegi yerine koca bir kase tahin ve ondan daha az bi kase pekmezi ekmekle yedim ustune 2 bitter cikolata goturdum. offfffffffffffffffffffffff bu aralar sanki sutum de azaldi gibi eskiden 3 saat emmese gogsum sertlesip sizlardi simdi yumusak acaba gigsum buyudugu icin mi ole yoksa sut mu azaldi.
sütünün azaldığını düşünüp stres yapma ki azalmasın bebeğin doyuyorsa kilo alıyorsa yeterli demektir hep tatlı yemişsin akşam ben çorba ve sebze yemeği yedim tabi bi hayli de ekmek ve bir çokanat ne olacaz böle biz değil kilo vermek artık alıcam diye korkmaya başladım varmısın hergün yediğimiz ekmek ve tatlı miktarını yazalım belki yavaş yavaş azaltabiliriz bugün sabah sıcak suyumu içtim inşallah devamı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?