2012 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

Barbie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
1.262
1
66
İzmir
Artık yavaş yavaş doğumlar başladı... Doğum yapan arkadaşlarımı kutluyor...

Doğumu bekleyen arkadaşlarıma da bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı diliyorum....

Burada doğumda ki kilo kaybımızı ve daha sonrasında nasıl zayıfladığımızı paylaşalım istedim...
İnşallah bebeklerin gelişiyle birlikte fazla kilolarımız da su gibi akıp gider bizlerden

Hayırlı Uğurlu Olsun Yeni topiğimiz Umarım Allah Herkesin GÖNLÜNE göre verir... Bismillahirrahmanirrahim diyerek açıyorum .....

hayırlı uğurlu olsun canım topiğin ilk müdavimlerinden olucağıma emin olabilirsin

hayırlı uğurlu olsun canım topiğin ilk müdavimlerinden olucağıma emin olabilirsin

canım hepimize hayırlı olsun inş beraber vericez aldıgımız kiloları en azından bilgi alışverişi ile birbirmize cok faydamız olacagını dusunuyorum.. sen nerelerdesin hiç gozukmuyorsun artık iyimisin ?

62 kilo ile başlamıştım hamileliğime 82 ile bitirdim.Doğumda 6 kilo verdim doğumdan 1 hafta sonra da 5 kilo daha verdim.toplamda 11 kilo vermiş oldum.Son 4 gündür kilom sabit kaldı veremedim.Son 9 kiloyu bakalım ne zaman vermiş olacağım.

63 le başladım 78 le bitirdim toplamda 15 kilo
doğumdan 12 gün sonra 12 kilom gitmişti
geriye kaldı 3 kilo o da gitse de hoş gitmese de
emzirme döneminde almayım yeter

57 ile başladım 73 le doguma gittim dogumda 8 kilo gitti bu haftada 1 kilo vermişim kaldı 7 kilo bakalım o nezaman gidecek

doğumdan sonra doğumla birlikte giden kilolarımı da almaya başladım sırf süt olsun diye, sütüm azdı çünkü
kısacası vermekten yana umudum yok almasam yeter

doğumdan sonra doğumla birlikte giden kilolarımı da almaya başladım sırf süt olsun diye, sütüm azdı çünkü
kısacası vermekten yana umudum yok almasam yeter

canım ne litrelerce su ne bardak bardak içilen bitki çayları en çok süt yapan şey : uyku
(tecrübeyle sabit)

fırsat buldukça uyumaya çalış bol sıvı tüket
yeşil soğan marul ye
bunlar kilo yapmaz süt yapar

hepimize bol sütlü günler

selam şekerler ben 54 ile hamile kaldım doğuma 76 ile girdim doğumdan sonra 71 kiloydum hemen 10 gün içerisinde 64 e düştüm şuan bebişim 1.5 aylık ben 62 kiloyum ...kilo vermem biraz yavaşladı emzirmeme rağmen bakalım daha 54 e kadar yolum var.. Bu arada kızlar süt yapsın diye hopur hopur herşeyden fazlaca yemek cok yanlış bir bilgi.. yiyin ama ufak ufak kilo kaybetmek isteyenler ekmek hamur işi şerbetli tatlılardan uzak durmalı süt yapmasını istiyorsanız rezene, ısırgan otu çayı, bol bol su,bol yeşillik, sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi ve moral ....sağlıcakla kalın

61 kilo ile hamile kaldım.en son hafta tartılmadım 76 kg dı son ölçümüm.
doğumdan bir hafta sonra 68 kg.
şimdi ise 59 kg oldum.kızım 11 aylık :))

61 kilo ile hamile kaldım.en son hafta tartılmadım 76 kg dı son ölçümüm.
doğumdan bir hafta sonra 68 kg.
şimdi ise 59 kg oldum.kızım 11 aylık :))

bende 56 kilo ile hamile kaldım 75 kilo ile doğurdum ilk 10 gün için de 15 kilom gitti sonra 2 kilo daha gittti şimdi 58 de sabit kaldım daha inmiyor

51 kg ile hamile kaldım 37. haftamın bittiği gün suyum geldi 61-62 kg ile doğuma gittim,normal doğum yaptım,doğumdan geldiğimde 58 kg dım ama vücudumda hafif ödem vardı,1-2 hafta sonra tartıldım 56 kg geldim,haftalarca böyle giitti sonra 55 kg a indim,şu anda 54.5-55 arasıyım,emzirdiğim için diyet yapmıyorum ama abur cuburu az yemeye çalışıyorum,bol su içiyorum (hamileyken de çok kalorili şeyler,baklava börek yemedim fazla kilo almamıştım) ,ekmeği az yiyorum,onun dışında yaptığım özel bi şey yok,50-51 kg a ne zaman inerim bilmiyorum

kızlar ben 60 la hamile kaldım 80 kiloyla doğuma girdim...sezeryanla doğum yaptım...kızım doğunca 6 kilo otomatikman gitti...şuanda bebeğim 3 aylık ve 65 kiloyum emzirdiğim için rejim yapamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum 2 gündebir basit egzersizler yapıyorum vücudumun sıkılaşması için inşallah son 5 kilomuda veririm:)

ay beni bunalıma sokacaksınız bu ne doğumdan sonra on günde yirmi günde 5-10 kg vermeler
ilk hamileliğime 54 le başladım 74 le bitirdim 68 le doğumdan eve geldim bebek 4 aylıkken 62 kg idim 8 ayllıkken 54 kg idim
ama bunda durum rezalet 54 le başladım 75 le bitirdim doğumdan geldim 69.5 kg ile ve yarın kızım 3 aylık oluyo ben gene 70 kg
bi gram veremedim demek ki sizin kilolar ödemmiş hemen gittiğine göre benimki ödem mödem değil bildiğin yağ malesef ne zaman gidecek acaba yaşlanıyo muyum ilk doğumumda böyle olmamıştı yaaaaa (yaş 31 bu arada)

16 temmuz itibariyle ben de diyete girdim diyet demeyelim aslında sağlıklı beslenme programı emziren annneler için önerilen günlük besin ihtiyacını karşılayan bir programa başladım zira kahvaltıda yarım ekmek gün içinde sürekli atıştırmalar öğlen bi dolu tabak yemek akşam her türlü yemek yanında yarım ekmek geceleri tatlılar kağıt helva arası dondurmalar götüren bir haftada bir kilo pekmezi içen (süt olsun süt olsun diye) insanötesi bi şahsiyet olarak artık normal insan standardında yemeye başlamam gerekiyordu...
normal insan gibi yemeye başladım başlayalı bir hafta da 1 kilo verdim bile üstelik sürekli ara öğünüm olduğu için sütüm de azalmıyor üstüme akıyor maaşallah ve aç da kalmıyorum :)) gelişmeleri yazarım..

canım yaa bende aynı sen gibiyim 30 mayısta doğum yaptım 4 kilo gitti doğumdan beri hiç kilo veremedim. şu programı bana da yazsanda psikolojik bunalımdan kurtulsam (

eveeeeeeeeeeet son durumum: kızım şuanda 5 aylık ve ben 62 kiloyum:)60 la hamile kalıp 80le doğuma girmiştim:)yalnız anlamadığım bişiy var...60 kiloyken bana dar gelen kotlarım şuanda bol geliyor!!neden olabilir?

50 kiloydum doguma giderken 63 kiloydum domdan sonra sadece 3 kilo gıttı 10 kılo kaldı nasıl verecegımı bilmiyrm ustelık karın kısmımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…