Artık yavaş yavaş doğumlar başladı... Doğum yapan arkadaşlarımı kutluyor...
Doğumu bekleyen arkadaşlarıma da bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı diliyorum....
Burada doğumda ki kilo kaybımızı ve daha sonrasında nasıl zayıfladığımızı paylaşalım istedim...
İnşallah bebeklerin gelişiyle birlikte fazla kilolarımız da su gibi akıp gider bizlerden
Hayırlı Uğurlu Olsun Yeni topiğimiz Umarım Allah Herkesin GÖNLÜNE göre verir... Bismillahirrahmanirrahim diyerek açıyorum .....
hayırlı uğurlu olsun canım topiğin ilk müdavimlerinden olucağıma emin olabilirsin
doğumdan sonra doğumla birlikte giden kilolarımı da almaya başladım sırf süt olsun diye, sütüm azdı çünkü
kısacası vermekten yana umudum yok almasam yeter
16 temmuz itibariyle ben de diyete girdim diyet demeyelim aslında sağlıklı beslenme programı emziren annneler için önerilen günlük besin ihtiyacını karşılayan bir programa başladım zira kahvaltıda yarım ekmek gün içinde sürekli atıştırmalar öğlen bi dolu tabak yemek akşam her türlü yemek yanında yarım ekmek geceleri tatlılar kağıt helva arası dondurmalar götüren bir haftada bir kilo pekmezi içen (süt olsun süt olsun diye) insanötesi bi şahsiyet olarak artık normal insan standardında yemeye başlamam gerekiyordu...
normal insan gibi yemeye başladım başlayalı bir hafta da 1 kilo verdim bile üstelik sürekli ara öğünüm olduğu için sütüm de azalmıyor üstüme akıyor maaşallah ve aç da kalmıyorum :)) gelişmeleri yazarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?