Gelinlik Modelleri 2012 Modasi Prenses Gelinlikler

ben cok begendım bu gelınlıklerı ama bıraz daha az kabarık ıstıyorum ben ve tüllü gelınlıklerın ucları kırpık kırpık oluyor ben oyle kesılmıs ıstemıyorum uclarında dantel olsun yada daha duz bır şerıt olsun ıstıyorum arkasında bıraz kuyruk ıstıyorum. ust kısım dantellı ve kucuk kucuk taslar olmalı ya da ıncıler olmalı, duvak cok tepeden degıl ama ustte ıstıyorum uzun bır duvak, sade ve sık olsun ıstıyorum. ınsallah boyle bır gelınlık bulurum.

Uclari kirpik kirpik olanlarin modeline mendil etek deniyor.
Etegin alt bölümünde dantel cok romantik bir hava katiyor,
birde tülden ibaret kabarik etek olursa prenses görünümlü gelin olursunuz
Insallah, Allah'im genc kizlarimizin gönlündeki gelinligi giymeyi nasip eder..

kızlar bende ilk sayfadaki 14. gelinliğe bayılıyorum da gelinliğin kime ait olduğuna dair bilgisi olan varmı acaba? çok merak ettimde:)

Iste buna bayildim, gelinlik dedigin kabarik olacak arkadas[/QUOTE]

bu gelinlikten bahsediyorum ama ilgilendiğin için yinede teşekkürler:)

Iste buna bayildim, gelinlik dedigin kabarik olacak arkadas

bu gelinlikten bahsediyorum ama ilgilendiğin için yinede teşekkürler:)[/QUOTE]

Bu vera wang'in bride wars filmi için özel olarak tasarladığı bir model. Zannımca, yeterince bol malzeme yani tül kullanmaya ikna edebilirseniz, bir terzinin size 2000-2500e çok benzerini dikebilmesi lazım. Modelde pek bir zorluk yok, Fransız danteli kullanması da gerekmiyor...

gamzelim ben forumda yeni sayılırım, çok bişe bilmiyorum yani forumla ilgili önce onu belirtim. çeyizlerine bakmıştım şimdide gelinlikleri gördüm bazılarını çok beğendim ben üzerime diktiriyorum modeli kendim çizdim. ama bi tanesi çok hoşuma gitti daha hazırlanmadıysa değiştirmeyi düşünüyorum. taftadan ve inciyle bezeli gelinlik modelleri için önerilerini bekliyorum. buara bütün hazırlıklarını 1-2 yıl önceden tamamlayan biri olduğunuda biliyorum benim düğünüme 40 gün falan kaldı 2-3 gün önce karar verdim gelinliğe :))

Iyi bir takipcisin belli arkadasim, evet benim hazirliklarim önceden tamamlandi.
Dügünüm ertelendi, o nedenle herseyin tamamlanmasi sonucu hazirim evlilige:) Cok telas yapmaya gerek yokmus, bunu anladim bu sürecte..
Cizdigin modeli merak ettim, benzerini bulup ekleyebilir misin? Fikir verme acisindan daha saglam olur..

Benim gelinligim buna benziyor.. Paylasimlarinla renk kattin, tesekkürler tatlim

Ne demek canım, önemli değil... Kendimce güzel olan modelleri paylaşıyorumki birilerine fikir olur belki diye. Senin gelinliğin buna benziyorsa güzel demektir. Bir gün üzerindeykenki fotoğraflarını da görürüz belki (İnşallah)

Son düzenleme:
çok güzeller googledan arattığımda bulamıyorum bu tarz gelinlikler teşekkürler arkadasım

Insallah tatlim, belli olmaz. Net ortamina pek güvenmiyorum ama yüzümü saklayarak ekleyebilirim..
Senin de gönlüne göre olsun hersey...

çok güzeller googledan arattığımda bulamıyorum bu tarz gelinlikler teşekkürler arkadasım

ingilizce aratarak buldum bu modelleri, yoksa zor bulunuyor haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…