- 9 Ekim 2009
- 1.094
- 15
- 158
Merhaba,
Prenses etek sadece tülden ve kabarik gelinliklik modellerine deniyor. Aynen fotograflarda oldugu gibi..
Etegin alt kismi tafta olmuyor, tülden olmasi gerekiyor..
Etegin kabarikligini belirleyen tarlatandir, cok kabarik istemiyorsaniz,
bunu gelinlikcinize belirtin size ona göre tarlatan verecektir..
Prenses etege kesinlikle yakisan duvak tepeden duvak modelidir. Bence seciminiz cok dogru
ben cok begendım bu gelınlıklerı ama bıraz daha az kabarık ıstıyorum ben ve tüllü gelınlıklerın ucları kırpık kırpık oluyor ben oyle kesılmıs ıstemıyorum uclarında dantel olsun yada daha duz bır şerıt olsun ıstıyorum arkasında bıraz kuyruk ıstıyorum. ust kısım dantellı ve kucuk kucuk taslar olmalı ya da ıncıler olmalı, duvak cok tepeden degıl ama ustte ıstıyorum uzun bır duvak, sade ve sık olsun ıstıyorum. ınsallah boyle bır gelınlık bulurum.
kızlar bende ilk sayfadaki 14. gelinliğe bayılıyorum da gelinliğin kime ait olduğuna dair bilgisi olan varmı acaba? çok merak ettimde:)
Iste buna bayildim, gelinlik dedigin kabarik olacak arkadas
gamzelim ben forumda yeni sayılırım, çok bişe bilmiyorum yani forumla ilgili önce onu belirtim. çeyizlerine bakmıştım şimdide gelinlikleri gördüm bazılarını çok beğendim ben üzerime diktiriyorum modeli kendim çizdim. ama bi tanesi çok hoşuma gitti daha hazırlanmadıysa değiştirmeyi düşünüyorum. taftadan ve inciyle bezeli gelinlik modelleri için önerilerini bekliyorum. buara bütün hazırlıklarını 1-2 yıl önceden tamamlayan biri olduğunuda biliyorum benim düğünüme 40 gün falan kaldı 2-3 gün önce karar verdim gelinliğe :))
Benim gelinligim buna benziyor.. Paylasimlarinla renk kattin, tesekkürler tatlim
Ne demek canım, önemli değil... Kendimce güzel olan modelleri paylaşıyorumki birilerine fikir olur belki diye. Senin gelinliğin buna benziyorsa güzel demektir.Bir gün üzerindeykenki fotoğraflarını da görürüz belki (İnşallah)
çok güzeller googledan arattığımda bulamıyorum bu tarz gelinlikler teşekkürler arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?