Gelinlik Modelleri 2012 Modasi Prenses Gelinlikler

Tamam cnm bekliyorum cevabini.. Banada 5 numara tarlatan verdiler ama memnun kalmadim.
6-7 numara düsünüyorum, volumlu olsun

7 numara demek, tamam tatlim sagol..
Bende 7 numara alabilirim gerci benimki prenses etek degil ama bi bakalim:)

kesin bi tarih belirlemedik ama büyük ihtimal temmuz da olacak canim.. kismet diyorum artik..

Hepsi bir mükemmel ama bu ikisine ayrıyetten bitdim doğrusu çok güzel kabarıklıgıda çok ıyı bence..

Bencede cok güzel bi model, kuğ gibi.. Gönlünden gecen gelinlige sahip olursun umarim

ya gelınlıkler muhtesem benımde 2012 eylul2 de degunum var hayırlısıyla, ya prenses model ne demek tafta falan sormus arkadaslar ben gelınlıkte neye dıkkat etmek gereklı bılmıyorum banada yardımcı olurmusunuz, ben cok kabarık ıstemıyorum ama boyle pamuk gıbı gorunen bıraz dantellı gelınlıkler muhtesem ya, tacımıda tepeden takmayı dusunuyorum nasıl modeller secmelıyım ben gelınlıgımı ızmırden alacagım nerelere bakmalıyım yardımcı olursanız sevınırım

Merhaba,
Prenses etek sadece tülden ve kabarik gelinliklik modellerine deniyor. Aynen fotograflarda oldugu gibi..
Etegin alt kismi tafta olmuyor, tülden olmasi gerekiyor..
Etegin kabarikligini belirleyen tarlatandir, cok kabarik istemiyorsaniz,
bunu gelinlikcinize belirtin size ona göre tarlatan verecektir..

Prenses etege kesinlikle yakisan duvak tepeden duvak modelidir. Bence seciminiz cok dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…