• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

bu ne biçim kitap kullanma yav öyle

kitap kitap olduğuna pişman oluyo :60::60:
bak sayfalarımın hepsi böle :60::60: benide bu motive ediyo valla :21::21:
$SAM_3683.webp

kızlar ben dün tarih çalışmaya başladım, ama biraz canım sıkıldı, daha ilk konuda bu ne ya dedim. Bunların hepsi nasıl akılda kalacak, daha coğrafya var, vatandaşlık var, hepsi ezber, kurban olayım ben matematiğe. Ya bide çalıştım çalıştım sorularda yine bayaa yanlış yaptım. Ama konular bi başka sorular bi başka, hep garip garip yorumlar sormuşlar. Hep böylemi olacak bana biraz gaz verin lütfen

kızlar ben dün tarih çalışmaya başladım, ama biraz canım sıkıldı, daha ilk konuda bu ne ya dedim. Bunların hepsi nasıl akılda kalacak, daha coğrafya var, vatandaşlık var, hepsi ezber, kurban olayım ben matematiğe. Ya bide çalıştım çalıştım sorularda yine bayaa yanlış yaptım. Ama konular bi başka sorular bi başka, hep garip garip yorumlar sormuşlar. Hep böylemi olacak bana biraz gaz verin lütfen

canım belli şeyler var biliceksin yapıcaksın sonra.mesela islamiyet öncesi türk toplum özelliklerini ezberlicen sana soruda yorum verir ama o bilgini kullanrak yorum yapmanı ister :34:

saol canım :29:

bu akşam soru bol :1:

(2[SUP]a[SUP]3[/SUP].b[SUP]2[/SUP]+b[SUP]3[/SUP].a[SUP]2[/SUP][/SUP])/(4[SUP]{a+b}/2[/SUP])=1

ise b ifadesi hangisi olabilir

-a
1-a
1-a[SUP]2[/SUP]
2-a[SUP]2[/SUP]
2-a[SUP]3[/SUP]

canım ücretli öğretmenlik ben bile yapabilirim illa eğitim çıkışlı olmaya gerek yok.ilçe milli eğitime başvuruyım diplomayla hemen okul veriyolar :34:
belki sözleşmeli öğretmenlik için olabilir :31:

ewt ücretli öğretmnlk herks yapablio... ben önlisans mezunu olarak ben bile yaptım kaç yıl resim, teknoloji tasarım derslerine girdm... ücretli öğretmnlkle uğraşp zaman kaybettiğime pişmanm keşke ücr. öğretmnlk yapacağıma kpss çalşsaydım....:14:

ewt ücretli öğretmnlk herks yapablio... ben önlisans mezunu olarak ben bile yaptım kaç yıl resim, teknoloji tasarım derslerine girdm... ücretli öğretmnlkle uğraşp zaman kaybettiğime pişmanm keşke ücr. öğretmnlk yapacağıma kpss çalşsaydım....:14:

aaa koylerde yapılır ama sadece demı..nereye baswurmustun

genelde köylerde oluyor cnm ewet ama bölümüne göre değişr..bazen merkeze de veriolar ama ben hep köylerde yaptım.. resim ve iş eğt. dikiiş-nakış derslerine giriodum. milli eğtme başvuruosun cnm... dönem başlarında başvuruosn cnm. şimdi okullar açılana kadar başvur 2. dönm bşlayınca eksk öğr. olunca ihtyaç varsa alıyorlar

köylerde değil canım sadece bulunduğun ilçenin milli eğitimine başvur diplomanı göster başvuru yap.o ilçede nerde boşluk ve ihtiyaç varsa oraya gönderiyolar.ders başı ücret alıyosun :34:

2^a2b2(a+b).2^-(a+b)=1

2^(a+b)(a2b2-1)=1

öyleyse

(a+b)(a2b2-1)=0

a+b=0 ve a2b2-1=0

b=-a ve a2b2=1bulunur

saol canım :54:

Back
X