• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

al yavaş yavaş sonra zorlanırsın kendimden biliyorum hepsini 2 ayda aldık herşeyimi:1:

zaten 6 tane nevresim bi 4 mevsim setim var 2 tanede battaniye alıyorum yatak odası kapanıyo bölelikle havlu bornoz işinide mahmutpaşadan halledicem tekstil kapanıyo bölelikle :1:

canım elektrikleri kesildi ya türkiyede çok yerde yokmuş :18: burası bembeyaz :18::18:

zaten 6 tane nevresim bi 4 mevsim setim var 2 tanede battaniye alıyorum yatak odası kapanıyo bölelikle havlu bornoz işinide mahmutpaşadan halledicem tekstil kapanıyo bölelikle :1:

canım elektrikleri kesildi ya türkiyede çok yerde yokmuş :18: burası bembeyaz :18::18:

kızlar derslerden vazmıgeçtnz çeyz sohbeti mi yapıyosunuz:)

valla canım sınavdan bu yana çözmedim gk :1:
ama sınavdaki netim 25ti gkden :14::17:

olsun cnm sen tarihi de yaparsn. g.k. ü sona bırakaman ii olmuş ezber olunca unutuluo... sen yaparsın cnm daha çok zamnnn var. g.y. halletmşsn zaten bi genel kültür kalmş.. senn yernde olmayı çok isterdm matematğnz maşallah çok iyi darısı başıma............. benm 9 ayım var ama daha yeni başladm çalşmaya mat. da temelden alıom.. :9: nişanlım benle dalga geçio :9:

Artı tam sayıyla artı tam sayı toplanırken aynen toplanır işaret artıdır(+) Eksi tam sayıyla eksi tam sayı toplanırken aynen toplanır işaret eksidir(-)

Zıt işaretli tam sayılar toplanırken birbirinden çıkarılır büyük sayının işareti sonuçta bulunan
sayının önüne konur. Aynı işaretli tam sayıların çarpımı artıdır zıt işaretli tamsayıların çarpımı eksidir.

:9::9::9:

tmm tmm gerek kalmadı buldum ben :9: ama başka basit bi soru var........ gülmeyin ama :14:

(-24-11) x (-3+3) =? İşleminin sonucu kaçtır?

sonuç 0 çıkıyomuş
ama bn bu ilkokul sewiyesnde ki soruyu yapamadım
ben -13 buldum :14:

tmm tmm gerek kalmadı buldum ben :9: ama başka basit bi soru var........ gülmeyin ama :14:

(-24-11) x (-3+3) =? İşleminin sonucu kaçtır?

sonuç 0 çıkıyomuş
ama bn bu ilkokul sewiyesnde ki soruyu yapamadım
ben -13 buldum :14:

canım bu işlemler de önce parantez sonra çarpma bölme toplama çıkarma yapılır :34:

bi parantez içi -3+3 tü hani -2+11 vardı ya onun gibi dikkate al :34:
-3+3=0 dır
sen istersen 1milyarla 0 ı çarp yine sonuç 0 dır :34:

canım bu işlemler de önce parantez sonra çarpma bölme toplama çıkarma yapılır :34:

bi parantez içi -3+3 tü hani -2+11 vardı ya onun gibi dikkate al :34:
-3+3=0 dır
sen istersen 1milyarla 0 ı çarp yine sonuç 0 dır :34:

cnm cvp verdğn için çok sağol.. gülünç basit bi sorıuydu yordum senide ama bende aynı işlem sırasına göre yaptım o (-) ile (+) nın toplamının (-) olduğunu yani nasıl - olduğunu da sayı doğrusu üzerinde anladım bugün nette buldum ilkokul öğrencilerinn sitesinde :60: yani o olaya da dikkat ettmm ama ben 0 ile -13 ü çarptım -13 buldum :60: 0 oluyomuş ben biliodum :27: galiba çift sayı olunca şaşrdım yoksa çarpm tablosunu biliorum yani :60: yaaaaa ben bu kaadr küçük şeyler de hata yapıyorum nasıl becercm ya :14: Ama pes etmycem 1 yılımı bile alsa şu matematiği halletcem :34:

cnm cvp verdğn için çok sağol.. gülünç basit bi sorıuydu yordum senide ama bende aynı işlem sırasına göre yaptım o (-) ile (+) nın toplamının (-) olduğunu yani nasıl - olduğunu da sayı doğrusu üzerinde anladım bugün nette buldum ilkokul öğrencilerinn sitesinde :60: yani o olaya da dikkat ettmm ama ben 0 ile -13 ü çarptım -13 buldum :60: 0 oluyomuş ben biliodum :27: galiba çift sayı olunca şaşrdım yoksa çarpm tablosunu biliorum yani :60: yaaaaa ben bu kaadr küçük şeyler de hata yapıyorum nasıl becercm ya :14: Ama pes etmycem 1 yılımı bile alsa şu matematiği halletcem :34:

olsun canım bak peşini bırakmıyosun önemli olan o :34:

Back
X