• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

fem ilk adım ygs dir yanlış almaya gittiğinde şaşırma :34:
kpss de ygs soruyo zaten.güvender ygs konu anlatım yada ihtiyaç modüler set alabilrsin canım onlarda iyidir :34:

kızlar soruyu kim çözüyo takip eden arkadaşlar var :34::34:
:29::29::29::29: çokkk teşekkürler alıcam bunları alıyım çalışıyım sizle soru çözüyüm:))
daha önce girdiğim sınavdan genel yetenekten 62 doğru 12 yanlışım varmış

genel yetenek 60 sor diil mi canım? peki kaç puan gelmişti sana?

:29::29::29::29: çokkk teşekkürler alıcam bunları alıyım çalışıyım sizle soru çözüyüm:))

genel yetenek 60 sor diil mi canım? peki kaç puan gelmişti sana?

ben 2008 de girdim kızlar ön lisans olarak şimdi açtım baktım öyle yazıyor sadece genel yetenek 62 doğru 12 yanlış diye

Son düzenleme:
sınav arşivine baktım girdiğim yıl 75 soru varmış gy de

yeni soru

bir havuzu, 1. musluk %30luk tuzlu su akıtarak 6 saatte, 2. musluk %9luk tuzlu su akıtarak 8 saatte dolduruyor. Havuz boş iken iki musluk aynı anda açılıyor ve havuzu beraber dolduruyorlar. Buna göre havuzdaki suyun tuz oranı % kaç olur?

%18 mi :44::44::44::44:

quetrntkin nette baktım fem il adım matematik soru bankası yazıyor tavsiye ettiğin bu mu? konu anlatımıda içeriyor mu?

tatlım o soruydu doğru ya :17:
ama güvender konu anlatımlı :34:

kızlar diğer soru çözümü :34:
$SAM_3587.webp

yeni soru

bir havuzu, 1. musluk %30luk tuzlu su akıtarak 6 saatte, 2. musluk %9luk tuzlu su akıtarak 8 saatte dolduruyor. Havuz boş iken iki musluk aynı anda açılıyor ve havuzu beraber dolduruyorlar. Buna göre havuzdaki suyun tuz oranı % kaç olur?

canım %21 mi :44:

güvender de mi sormuş aynısını ben ihtiyaç setinde gördüm. Hem de geçmiş yıllarda çıkmış soru falan da değil. BUnlar birbirinden soru çalıyolar dimek. İşte yakaladık.

yok tatlım ben güvender önerdim :9:
bu soruyu çözdük ama topici takip edenler var naısl çözüldüğünü anlattım :9:

Back
X