Derse ara verildi sanırım online olduğumuza göre :)
Ben bu hafta çok kasmayacağım kendimi bugün akşam çalışmam büyük ihtimalle
İstanbulun yarısı Ziraatin sınavına giriyor diğer illeri de düşünürsek 45 tlden bir servet eder resmen
Adamların bu kadar duyurmakta ki amacı da bu zaten
Kızlar sınavda Türkçe dil bilgisine, Mat 4 işlem yeteneğine yönelik , Diğerleri herzamanki şekilde olacakmış
İstanbulun yarısı Ziraatin sınavına giriyor diğer illeri de düşünürsek 45 tlden bir servet eder resmen
Adamların bu kadar duyurmakta ki amacı da bu zaten
Kızlar sınavda Türkçe dil bilgisine, Mat 4 işlem yeteneğine yönelik , Diğerleri herzamanki şekilde olacakmış
Bende istememde kasmıyorum içimden gelmiyor artık 2 deneme coZdum esim geldi yemek yerz aksamda tarih tekrar eder yatarım bügünde bitti isteBirsuru şehit var yine moralim bozuk bitmek tükenmek bilmiyor bu it soyları hic iyiye gitmiyor durumumuz Allah hayir etsin tüm asker ve polislerimizi korusun bize bağışlansın ins
Anam bendede dil bilgisi yokNerden duydun bunu canım
servet tabi bi istanbul girse yeterli zaten
yakında bende sınav düzenlicem kızlar bi sınav yapsam zengin olurum
Evet günlük olağan birşey oldu şehit verilmesi.Haberler bile doğru dürüst göstemiyorlar şehitlerimizi.
Artık 45 sn. bile göstermiyorlar(
Bir sitede ama sallama bir site değil takip ettiğim ve genelde doğru tahliller yapan bir site
Senden de bir o kadar vergi alırlar elinde kalır 4/ 3
sevgi meleği şuna bakarmısın rica etsem
19 yy hukuk ve eğitim alanında ikilik yaşandı.
ekonomik varmıki ? deneme almış?
bide bu mille raporu hani hatayla ilgiliya. ordada türklerin çoğunlugundan bahsetmiyormu
tanzimat döneminde eğitim hukuk ve maliye alanında ikilik yaşandısevgi meleği şuna bakarmısın rica etsem
19 yy hukuk ve eğitim alanında ikilik yaşandı.
ekonomik varmıki ? deneme almış?
bide bu mille raporu hani hatayla ilgiliya. ordada türklerin çoğunlugundan bahsetmiyormu
lise ve önlisans için 1987 ve aşağı sanırım yaş sınırı, kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaş sınırı var canım benim yaşım tutmadığı için başvurmayacağım.
Sınava çok az kaldı farkındayım inşallah faydası olur..
Şehazade Süleyman Selimiye de...
Mimar sinanın sırasıyla çıraklık Kalfalık ustalık eserleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?