kızlar alyans da sorun yok sadece alyans kullanımına ızın var zaten osym nın acıklamasıda bu sekılde kıtapcıgı okumadınız mı kızceler:)
valla ben ank da gırdım oyle delı gıbı takı toka bakmadılar anahtar olmayacak ama ona ıtıraz vardı :)
hatta akıllının bırı arabayla gelmıs napımm anahtarı dıyor buraya bırakabılırsın ama sorumluluk almayız dedıler bırde NUFUZ COZDANI MECBUR YADA PASAPORT TU GALIBA ehlıyet kabul edılmıyor haberınız olsun gırdıgım okulda akıllı ehlıyetle geldı almadılar tımammm mı kızlarr
Bol bol alışveriş yap gez valla ben öyle yapicam hic bukadar bunaldigimi hatırlamıyorum bende artık olursa olur olmazsa kısmet modundayimHayirlisiyla atlatalım kafamızda rahatlasın bizde istanbula ablama fln gidicez tüm KPSS çalışan camia istanbula gidiyor
canım bende 9. denemeden gy 47.75 gk 37.5 yapmışız bizimde araba olmadığı için annemler geleceklerdi sınava götürmeye oradan bize gidelim dediler eşim de iznini kullanacak biz de eve bile uğramıycaz inşallah iyi geçerde ilk atamalarda atanarız
sınav sonrası bende istanbul yolcusuyum
toplaşalım kızlar orda
biz iç anadoludayız ama taşradayız.Biz de aynı öyle oluyoruzOhh ne güzel hepimiz sınav sonrası ist.da olucaz :) Avm'lerde önde deli gibi koşturan bir bayan arkadanda ona yetişmeye çalışan bir adam görürseniz o ben ve eşim oluruz kesin :)))) Genelde ist. gittiğimizdeki halimiz o oluyor malum doğuda olunca ne hiçbişey alabiliyosun ne de gidip dışarda bir yemek yiyebiliyorsun acısını böyle gidince çıkartıyoruz :))
biz iç anadoludayız ama taşradayız.Biz de aynı öyle oluyoruzavm lerde içim açılıyor ya o havanın kokusunu özlüyorum bazen şu dıt dıt diye süpermarket seslerini bile özlüyorum gerisini siz düşünün
Neyse bir hafta kaldı sonra istediğimiz herşeyi yapabiliriz yeter ki son bir haftamızı iyi değerlendirelim... Ben 2010'da girmiştim ama o zaman sınav ertelendikten sonra çalışmaya başlamıştım 79 almıştım şimdi 7 aydır çalışıyorum ama hiç memnum değilim netlerimden hayırlısı bakalım artık olduğu kadar olmazsada artık napalım eski işime bankaya geri dönerim...
Ben 10 aydır calisiyorum ben netler yerlerde surunuyorEsim özel sektörün calışma saatleri çok ondan en az 2saat sonra çıkicam diye izin vermiyor benim çalışabilmem için memurluk şart Hayirlisi oldun elimizden geleni yaptık belki sınavda hep bildigimiz yerden gelir iyi yaparız denemeler çok kasmış diyorum ama sınavda belki daha kasacaklar hersey nasip kısmet
lisansınki kazık olunca bizimki de zor olur gibi geliyor bana tabi bilene herşey kolay da.off off bende burada hiç iş imkanı olmadığı için memur olup atanmak istiyorum.Benim devamlı bir işim olursa daha da borca girmeden buradan daha iyi biryere taşınırız diye düşünüyoruz.Eşim askeri ücretle çalışıyor ve lise terk.Çok çeşitli sektörlerde çalışmış ama tecrübeden önce eğitim seviyesine bakıyorlar.Açıktan bitiriyor ama daha 1. sınıfta bu sene kayıt olduamann inşallah kazanırız yoksa durum vahim Gerçe ben 3 aydır çalışıyorum hakkınızı yemek istemem tabi ama gece gündüz çalıştım çocukla bende istiyorum kazanmayı
Aşağıdakilerden hangisi relikt bitkilere örnektir?
a-susam
b-kiraz
c-hurma
d-üzüm
e-fındık
Aşağıdakilerden hangisi relikt bitkilere örnektir?
a-susam
b-kiraz
c-hurma
d-üzüm
e-fındık
14 dıymıstı 17 olmus cnmesım öle dıyor bısde kpss ye gırecegızdeee gercıııı calısmıyoruz ama:)o neymiş hiç duymadım
benden de bi soru anayasa üye sayısı 14 mü 17 mi biri farklı biri farklı diyor kitaplar
o neymiş hiç duymadım
benden de bi soru anayasa üye sayısı 14 mü 17 mi biri farklı biri farklı diyor kitaplar
relıkt?????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?