2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

II2x+1I-4I=3
x değrleri toplamı kaçtır :27:
ben bunları bile yapamıyorum mutlakta durumum o kadar vahim :60:

kızlar kanal d de son ders başladı bu arada çoooooooooook güzel bi film bi yandan 3.ye onu izlemeye başladım izlemeyenler kaçırmasın :52:

soruyu yanlış mı yazedın bi kontrol et bakem

insanın adı çıkıcana canı çıksın diye boşuna demiyolar :52:
ayrıca diğer sorunun fotosunu ekledim yanlışlık ihtiyaçın arı mayaya benzeye böcüğünden çıktı :60:

soru doğru canım 2 tane mutlak değer var :34:

bu soruyu bu saatte beni gülme krizine sokan otoparkçı hakkında sizinde fikrinizi almak için ekliyorum :60:
$SAM_3623.webp

nihayet bir soruyu da doğru yapmışım.

Kızlar ben ufaktan kaçayım. Yarın büyük gün, matematiğin finalin yapıcam inşallah. Kpss cafe sitesinde online deneme testleri var gördünüz mü

gördüm canım hatta deneme yapıyım dedim bi hevesle hata verdi bende sürekli bi dahada girmedim valla o siteye :31:
benimde 9 sorum kaldı onları çöziyim yatıcam :21:

hepinize iyi geceler, yarın görüşürüz inşallah beni ve okek sorularını bekleyin.

bizim zamanımızda okek ti şimdi olmuş ekok peh!

hepinize iyi geceler, yarın görüşürüz inşallah beni ve okek sorularını bekleyin.

bizim zamanımızda okek ti şimdi olmuş ekok peh!

ha kel hasan ha hasan kel aynı şey.
zmane gençliği bi enteresan valla :52:

iyi geceler canım görüşürz yarın :3:

canım yapabildinmi soruyu? ben yatıyorum iyi geceler :54:yrn karışım problemi çalışıcam sorarım bol bol :9:

cnm son yazdığın soruda 1000 yerine a 1003 yerine a+3 yazıp çarp 4a lar gidiyor 8/4 kalıyor alt tarafta 1/12 8/4.12 buda 24 çıkıyor:27::32:

:54:
saol canım :29:
bende çıkıyorum canım uyku bastırdı :9:
yarın görüşürz yarın türkçe çözücem biraz.bu arada soru bankasında cevaplı konu testleri,genel tekrar testlerinin 18 tanesi,hız testlerinin hepsi bitti tabi geo hariç :52::52:
iyi geceler canım :54:

Back
X