2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

insan göremediklerini zaman geçince görüyo işte
şu otelde bi tuhaf of yaaaaa

kızlar bi soru var nerde hata yapıyorum anlamadım :44:

rakamları farklı 1a4b5 sayısı 11 ile tam bölünüyosa a.b en çok kaçtır
ben 21 buluyorum ama şıklarda bile yok
ve cevap 54

kız guiett soruyu yanlış yazmışsın benim gibi soru üretiyon sende kitaba bakınca farkettim yine

bak yaptım çözmü anlatayım soruda 1a7b5 diyor baştan + - veriyoruz böyle olunca 15-(a+b)=11k k ya o veriyoruz a+b=15 oluyor burdanda a=9 b=6 ve a.b=54

Son düzenleme:

bravo kardeşim, kutlarım

bu hangi kitap

ben yazmadım ihtiyaç yanlış yazmış yeni basımda düzeltmiş soruların doğruluğunu senden kontrol etcem

ben yazmadım ihtiyaç yanlış yazmış yeni basımda düzeltmiş soruların doğruluğunu senden kontrol etcem
Eki Görüntüle 328727

e kızlar o zaman hepimiz aynı kitaptaki soruları soruyoruz birbirimize ve hepimiz elinde var niye uzun uzun yazıyoz, ya da benim yapamadıklarımı siz kitapta daha çözmemiş mi oluyosunuz

sen bana sor çıkmayan hatalı soruları
Eki Görüntüle 328727

e kızlar o zaman hepimiz aynı kitaptaki soruları soruyoruz birbirimize ve hepimiz elinde var niye uzun uzun yazıyoz, ya da benim yapamadıklarımı siz kitapta daha çözmemiş mi oluyosunuz

bu akşam sorduklarını çözmedim ben daha o konuya gelmedim çünkü

ihtiyaç modülermi canım seninkide.evet aynen öle oluyo.şimdi benim sorduklarmı okyonus yapmadı daha mesela.
başka kızlar var onlarda ihtiyaç yok onlarda soru tarzı görmesi açısından ekliyoruz soruları canım

bir otelde 1 adet yataklı, 1 adet 3 yataklı ve 1 adet 2 yataklı olmak üzere üç adet boş oda vardır. Otelde kalmak isteyen 9 kişi odalara kaç faklı şekilde yerleşebilir. cevap 1260

estebancım
şimdi 6 yatak varsa 9 kişinin yerleşimi
(9,6) kombinasyonundan =84 çıkar
bana 15 lazım ama onu nerden çıkarıcam toparlayamıyorum

peki kızlar hepimiz ihtiyaçtan konu anlatımı çalışıyoruz, peki bunun dışında başka hangi kitapları çalışıyorsunuz yada çalışacaksınız, deneme kitabı aldınız mı başka nerden soru çözüyorsunuz

evet ihtiyaç modüler set hem de 2012 seninki gibi yanlış değil hıh...

bende ihtiyacın modüler soru bankası ve zopzor 10 denemsinden ihtiyacn 2011 soru soru bankası var
yargı 50şerli deneme ve yargı 15li deneme var.
yargı konu anlatımlı coğ var o bitti
pegem coğ tarih ve vatandaşlık ders notu var
bu hafta sonu yargı konu anlatımlı tarih alıcam bide.bendeki kaynaklar bunlar canım

cnm ders notları olan pegemin linki varsa bir eklesene bakayım özetmi çıkarmışlar konuların sözelim kötü herşeyi edinmem lazım

cnm ders notları olan pegemin linki varsa bir eklesene bakayım özetmi çıkarmışlar konuların sözelim kötü herşeyi edinmem lazım

KPSS Tarih Ders Notları 2012 - Zehra Savaş Öztürk Selami Reisoğlu  | KPSS, Kitap, KPDS, KPSS Kitapları, Akademik Kitaplar, ÜDS, SBS Kitapları, Çıkmış Sorular, Yayınları, Yayın, Yayıncılık
64 sayfa canım toplamda

dur ben sana şimdi bi 15 çıkarıyım

valla sana zahmet olucak bi bakı ver canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…