2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

ne asıl da nasıldır o yüzden ünlü aşınması var cevap o yüzden ünlü daralması canım.ama cins soru bilgin olsun

bugün gy denemsi yaptım 46 net canım.24 türkçe 22 mat
matta hep işlem hatasından gitti
türkçede dikkatsizlikten 6 yanlış yaptım

ben de bugün 2 deneme yaptım 45 ve 46 net çıkardım. moralim çok bozuldu. Ben çalışmadan da bu kadar yapıyordum nerdeyse. Çalışırken unuttuğum bir sürü şeyi hatırladım aslında am

ben sadece türkçeyi bitirdim. Matematik de bu hafta bitece inşallah. Sonra sözellere başlıcam. Sınava girmeye 1 ay önce karar verdim, 1 aydır çalışıyorum, ilk defa giricem, sence çok mu gerideyim.

canım gayet iyisin sıkma kendini sınava var daha
yanlışlarına mutlaka bak ama.ben bakınca unutmuyom sonra yanlışlarımda azalıyo
yarın bi deneme daha yapıcam bakalım nasıl olucak

canım gayet iyisin sıkma kendini sınava var daha
yanlışlarına mutlaka bak ama.ben bakınca unutmuyom sonra yanlışlarımda azalıyo
yarın bi deneme daha yapıcam bakalım nasıl olucak

ama nerdeyse tüm konular bitmişken bu neti çıkarıyorsam daha ne zaman ve nasıl artacak ki bu netler. Ben de bol keseden atıyordum 55 net kesin yaparım diye peh.

cnm ya çok iyisnz .. Ben hep mattan kaçırıyoorum matematiği nasıl bu kadar ilerlettnz?

canım ben istatistik mezunuyum eskiden bize de matematik öğretmenliği hakkı veriyorlardı, şimdi de dersanede mat. öğretmenliği yapan bir sürü istatistikçi var. O nedenle benim çok daha iyi yapmam gerekirdi. Ama sorun şurdaki ben mezun olalı 10 sene oldu ve ben hiç bunlarla uğraşmadım şimdiye kadar, şimdi hatırladıkça yapıyorum valla hepsini tek tek baştan çalıştım.

amin tatlım.yaptığım hatalar toplama çıkarma biliyorum diye hızlı hızlı yapıyorum yanlış çıkıyo sonra
onlarıda yapsaydım 28 doğruydu

daha sınava çok var cnm. 46 da g. k. den yapıyosundur 90 le net rahat gidersn istediğin yere.. ya ben napım mat. yüzünden hepsinden ful yapmam lazım ya da matematği öğrenmm lazım.. g. yetenekten 27 net çıkıyo ben daha ders çalşmaya tam başlamadım ama en fazla 2-3 net değişir. türkçe...... matmatik çok kötü benm en fazla 2 net çıkıyo ewde çok sıkı çalşmayla en fazla 5 net çıkarırım 33 net falan edio.... daha fazlası anca özel ders alırsam olur g.k den ezberle 40-45 net yaparım da..... g.y. mat yüzünden kötü

soru mu istediniz kızlar;

boyları birbirine eşit olan iki mumdan biri 3 saatte, diğeri 5 saate eriyip bitmektedir. Bu iki mum aynı anda yakıldıktan kaç saat sonra boyları oranı 5/9 olur?

hadi bakalım kolay gelsin ben yapamadım

tatlım inan zor değil .bak diyorum ya toplama çıkarma bile olsa sen sor ki öğren yöntemi nedir.zaten ygs matı zor değildir.bak geçende kardeşimin sınavı vardı 6-7 sene sonra ilk defa karmaşık sayı çözdüm tanımını okudum bi çözümlü soru baktım o kdar

cnm siz temmuzdan sonra bu topic e uğramazsınız kesin benm sınav eylülde ya ben son 2 ay çok sıkı çalışırım bu sayfaya çok işim düşer ama burda bulamam kesin sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…