Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ben
TÜRKİYE'NİN AKARSULARI,TÜRKİYE'NİN GÖLLERİ,TÜRKİYE'NİN İKLİM ÖZELLİKLERİ,TÜRKİYE'DE DOĞAL AFETLER bunlarada çalıştım aradaki konuları yazmayı unutmuşum canım sana ikinci bir iş çıkardım ama unutmuşum....![]()
iyi haftalar kızlar
quietnrkn çok teşekkür ederim bilgiler için canım
artık bende sizden biriyim o zaman :)
int.den bi kaç şey indirdim ufaktan başlıcam en yakın zamanda da güvender setini alıcam
hatta int. satışı var mı bildiğiniz bi site varsa sipariş vereyim heveslendim birden![]()
nasılız millet haftasonu çalıştınız mı? benfull tatildeydimm ama döndüm artık :):79:
kızlar bu arada pegemakademinin ders notlarını aldım.tarih daha bi cazip geldi.detay yok temel konular tablo halinde verilmiş benim için daha iyi![]()
tatlım hiç bilgim yok ama tarih soru bankası olarak cahide bolat ve uzman kariyerin "tarih öğreten" soru bankasını şiddetle tavsiye ederim.
senin bahsettiğin kitabı da ilk fırsatta incelerim ama detay yok demişsin artık detaylarda önemli o yüzden tarih gibi en eleyici gk dersinde biraz daha derinleşmek yararlı olabilir...nacizane yorumum şimdilik bu ama ilk fırsatta inceleyip yorum yaparım tatlım
ünüte ünütemi çalışıyorsunuz yksa bi dersi toptanmı bitiriyorsunuz:S
quietnrkn caım şuan sadece matematik çalışıyorum ama en yakın zamanda tüm derslere birden başlayacağımcanım geç oldu kusura bakma ama matematikten temel kavramlar,sayı sistemleri,bölme-bölünebilme , obeb okek , rasyonel sayılar,basit eşitsizlik,mutlak değer şimdilik benden bukadar
![]()
canım 'geç oldu' demene bayıldım
daha başlamayanlar o kadar çok ki![]()
önde gidiyos biz![]()
bn geçen yıl hazırlandım. baya sıkı hemde:) konu eksiğim yok. bi hatırlatma yapcam yani..
nasıl yol izlediniz nasıl sağlıklı oldu die merak ettim. bn geçen yıl unite unite çalışıyodum. hani islam tarihi sonra dünyanın şekli falan.
şimdidede tarh 1 tarh2(inkilap) die ayırıp tek seferde çalışıp snramığı çoğ anayasaya falan geçsem die sormştum
ama bunda en büyük pay sana ait sen bizi böyle motive etmeseydin şuan daha çok erken diyecektimseni ve diğer arkadaşlarımı yürekten kutluyorum bu alkışlar size
![]()