2012 KPSS Güncel Olaylar...

Cumhurbaşkanlığı görev süresi 7 yıl oluyormuş kızlar..Tayyip açıklama yapmış.yani Abdullah Gül 2014 de görevden ayrılacak.ama kesin değil galiba.

Cumhurbaşkanlığı görev süresi 7 yıl oluyormuş kızlar..Tayyip açıklama yapmış.yani Abdullah Gül 2014 de görevden ayrılacak.ama kesin değil galiba.

canım ocak ilk haftasında anyasa komisyonunda görüşülcekmiş ama çoğunluk akp olduğu için 7 yıl olması büyük olasılık

bir bilgide benden:
(ekonomiyle hiç aram yoktur ama bu haberi billbordtaki gazete manşetlerinden görmüştüm.geçen sene de böyle bir soru gelmişti ve ben boş bırakmıştım ondan sanırım dikkatimi çekti :))
Kasım2011 de Türkiye'nin kredi notunun görünümünü pozitiften durağana çeviren uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu : FİTCH 'tir.

birde ben ekliyim ekonomiyle ilgili
aynı kuruluş FİTCH ABD nin AAA kredi notunu AA- ye çevirdi ve bu ekonomik olarak çok büüyk bi haber

aynı kuruluş FİTCH ABD nin AAA kredi notunu AA- ye çevirdi ve bu ekonomik olarak çok büüyk bi haber

ABD nin kredi notunu değiştiren kuruluş Standard&Poor's, Firch değil. Bu arada tarihinde ilk defa ABD nin kredi notu düşürüldü...

ABD nin kredi notunu değiştiren kuruluş Standard&Poor's, Firch değil. Bu arada tarihinde ilk defa ABD nin kredi notu düşürüldü...

kızlar düzletmedir.
Standard&Poor's ABD nin AAA kredi notunu AA- ye çevirdi.

teşekkürler hy_patia

Türkiye ekonomisi 3. çeyrekte yüzde 8,2 büyüdü. Böylece Türkiye en hızlı büyüyen ikinci ekonomi oldu.

HANGİ ÜLKE NE KADAR BÜYÜDÜ?

1-Çin: Yüzde 9.1
2-Türkiye: Yüzde 8.2
3-Estonya: Yüzde 7.9
4-Hindistan: Yüzde 6.9
5-Litvanya: Yüzde 6.6
6-Endonezya: Yüzde 6.5
7-Singapur: Yüzde 6.1

son bi tane daha bence çok yararlı bi bilgi

Türk Lirasındaki İsimler:

Türk lirasının ön yüzlerinde Atatürk resimleri bulunurken arka yüzlerinde şu isimlerin resimleri bulunur.

5 TL Ordinaryus Prof. Dr. Aydın Sayılı

10 TL Prof. Dr. Cahit Arf

20 TL Mimar Kemalettin

50 TL Fatma Aliye

100 TL Itri (Buhurizade Mustafa Efendi)

200 TL Yunus Emre

dün bir sınavda yapılan sorulardab bahsedeyim

1)fitch,standart poorsve moody sermaye piyasası kurulunun kabul ettiği kredi derecelendirme kuruluşudur hangileri diye sordu cevap hepsi

2)Türkiye güney kıbrısın 1 temmuz 2012den itibaren ikinci altı ay başkanlık yapacak olması nedeniyle ab ile ilişkilerini durduracağını açıkladı

3)2011 yılında alınan karar ile 2015 g20 dönem başkanlığı Türkiye

4)bölge adliye mahkemeleri diğer adı istinaf mahkemeleri 2012 yılında faaliyete geçecek

5)türkiyenin ilk nükleer santrali mersin akkuyu rusya tarafından

canım ikinci şıkta ne demek istedin anlayamadım

kızlar süpersiniz

para konusunda bişey ekliyim bende

5tl bilim tarihçisi aydın sayılı dır.bilim tarihi dalında verilen ilk dokotorayı kendisi almıştır.
10 tl matematikçi cahit arf tır.Tubitak kurucularındandır.
20 tl zaten mimar kemaleddin
50 tl edebiyatçı felsefeci fatma aliye hanım dır.ilk türk kadın romancıdır.
100 tl bestekar Itri dir.klasik türk müziğinin kurucusudur.
200 tl yunus emre hepimiz biliyoruz zaten

gayri resmi göçe engel olmak ve kalıcı çözümler üretmek için Türkiye'nin eşbaşkanlığını yürüttüğü proje: Budapeşte projesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…