Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında benim bu topicten beklentim bu değildibişeyler eksik sanki.. aslında şöyle yapılsaydıı en baştan keşke.
her yazan bi öncekinin yazdığı bilgilerden alıntı yapsa ve geçmiş sayfalara bakmaya gerek kalmasaydı.. böyle pek bi karışık oldu sankim.çok mu hazırcıyım ben yaa
![]()
![]()
evet aynen öle sevda
tatlım onu düşündüm bende ama zaten kk ya herkes giriyo ee ilgilenenler zaten kpss bölümüne dikkat ediyo.bu topice abone olmayanlar bile yeni bilgi yazılınca listede görebiliyolar.yani takip etmek isteyen etsin
çok kişi güncel olayları takip ya etmiyo ya edemiyo burdan en azından gün gün takip edilir.marş marş 5 sayfayı oku not et sonra sayfalar çoğalınca sıkılma
ben mesela bi defter yaptım kendime oraya yazıyorum herşeyi![]()
haklısın canım
yarın bende sayfalar çoğalmadan şu 5 sayfayı yazsam iyi olacak bi kenara![]()
biraz daha bekle ben taratıp yazdıklarımı eklicem buraya zaten canım benim![]()
gerçekten miii
yaparmısın biz hazırcı yoldaşlarına böyle bi iyilik![]()
![]()
akşam taratıp yarın eklicem bak yapmam bi daha ona göre![]()
sağol quietciiiiiiiiiiiiiiiim
canım yoldaşım benim yaa sen bi bi bi bitanesiiin..![]()
allah herşeyi gönlüne göre versin şekerimmmmm
![]()
kızlar ben de dikkatimi çeken güncelleri paylaşırım aklıma geldikçe,gördükçe tvde
bu arada 5 sayfayı ben de şöyle bir gözden geçirmeliyim ama sen de taratıp koyarsan notlarını süpper olur![]()
aslında benim bu topicten beklentim bu değildibişeyler eksik sanki.. aslında şöyle yapılsaydıı en baştan keşke.
her yazan bi öncekinin yazdığı bilgilerden alıntı yapsa ve geçmiş sayfalara bakmaya gerek kalmasaydı.. böyle pek bi karışık oldu sankim.çok mu hazırcıyım ben yaa
![]()
![]()
bn bunu dedimama kimse ilgilenmedi
![]()
bu arada 2012 spor şehri istanbul
2011 valezziyanmı ne:)
qiuetcim 5 sayfaya bakmak zor gelmişti ama bundan sonra sana söz hergün burayı takip edip ekleyeceğim listeme
tekrardan sana hayır dualarımı gönderiyorum tatlım![]()
bi güzellikte benden olsun.
Libya lideri Muammer Kaddafi öldürüldü (20 ekim 2011)
Türkiye 2014 yılında düzenlenecek olan 17.FİBA Bayanlar Dünya şampiyonasına ev sahipliği yapacak.
Expo 2020 ye aday olan il İzmir
Vanda en çok zararı gören ilçe Erciş (Van depremi 23 ekim 2011 tarihinde 7.2 büyüklüğünde)
TUSİAD yönetim kurulu başkanı Ümit Bayner
Merkez Bankası başkanı Erdem Başçı
Norveç katliamını yapan kişinin manifestosu avrupayı Müslümanlardan temizlemek adınaydı.(Anders B. Breivik tarafından 2011 temmuz ayında )
12.06.2011 genel seçimler yapılmıştır
2011 yılı UNESCO tarafından Evliya Çelebi yılı olarak ilan edilmiştir
Avrupa Konseyi parlamenterler meclisi başkanlığına 2011 kış dönemi genel kurulunda yapılan oylama ile yeniden seçilen kişi Mevlüt Çavuşoğludur
2011 Doğa Sporları olimpiyatları Antalya Kemer de yapıldı
2011 Dünya atletizm şampiyonası Güney Korenin Doegu şehrinde yapıldı
NATO genel sekreteri Rasmussendir
NATO genel sekreter yardımcısı Hüseyin Diriözdür
41. wta chompionships dünya kadınlar tenis şampiyonası Türkiyede ilk defa düzenlendi.(İstanbul da 25 ekim 2011)
2012 yaz olimpiyatları İngiltere de (Londra) yapılacak
2012 UEFA kongresi İstanbul da yapılacak
57.Eurovision Azerbaycan da yapılacak
2011 Avrupa olimpik yaz festivali Trabzon da yapıldı
2012 Avrupa spor başkenti İstanbul seçildi
2013 Akdeniz oyunları Mersin de yapılacak
YÖK başkanlığına Gökhan Çetinsoy getirildi
UNESCO (bilim,eğitim ve kültür teşkilatı) Filistini üyeliğe kabul etti. Üye sayısı 186 oldu.
Bir kişinin cumhurbaşkanlığına aday gösterilmesi 20 millet vekilinin yazılı teklifi ile mümkündür.
Cumhurbaşkanı bir yasayı 2 defa veto edebilir, 3.de Anayasa mahkemesine götürebilir.
Arap Baharı; Tunus,Cezayir,Mısır,Libya, Bahreyn,Ürdün ve Yemen de ortaya çıktı (halkın işsizlik ve eşitsizliğe tepkisi sonucu yaşandı) Libyadaki tepkilerde Kaddafi öldürüldü.
Nobel Barış Ödülü Arap Baharına verildi.Ödülü 3 temsilci bayan aldı.(Ellen Johnson Sirkaf, Leyman Gbovvee,Tawakkel korman)
2011 Nobel Ödülleri;
1) Edebiyat: Thomas Trenstromer
2) Ekonomi: Chirstoper A.Sims ve Thomas Sargent
3) Tıp ve fizyoloji: Broce A.Bentler, Jules A.Haffmann ve Ralph M.Steinman
4) Fizik: Saul Perlmutter,Brain Schmidt ve Adame Riessa
5) Kimya: daniel Shechtman
6) Barış ödülü: Arap Baharı adına ; Ellen Johnson Sirkaf, Leyman Gbovvee,Tawakkel Korman
saol tatlım
naptın bütün sayfayı yazdınmı![]()
evet canım üşenmedim word de yazdım.yeni bilgi buraya eklendikçe ben de ekleyerek hepsini orda toplayacağım.. sonrada sizlere bi güzellik yapıp burdan paylaşırım..
böyle daha okunaklı oluyor(okuma isteğim oluyor,benim yazım biraz kötü de
)