• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS Güncel Olaylar...

aslında benim bu topicten beklentim bu değildi :50: bişeyler eksik sanki.. aslında şöyle yapılsaydıı en baştan keşke. :30: her yazan bi öncekinin yazdığı bilgilerden alıntı yapsa ve geçmiş sayfalara bakmaya gerek kalmasaydı.. böyle pek bi karışık oldu sankim.çok mu hazırcıyım ben yaa :53: :52:

aslında benim bu topicten beklentim bu değildi :50: bişeyler eksik sanki.. aslında şöyle yapılsaydıı en baştan keşke. :30: her yazan bi öncekinin yazdığı bilgilerden alıntı yapsa ve geçmiş sayfalara bakmaya gerek kalmasaydı.. böyle pek bi karışık oldu sankim.çok mu hazırcıyım ben yaa :53: :52:

evet aynen öle sevda :27::27::27:
tatlım onu düşündüm bende ama zaten kk ya herkes giriyo ee ilgilenenler zaten kpss bölümüne dikkat ediyo.bu topice abone olmayanlar bile yeni bilgi yazılınca listede görebiliyolar.yani takip etmek isteyen etsin :34:
çok kişi güncel olayları takip ya etmiyo ya edemiyo burdan en azından gün gün takip edilir.marş marş 5 sayfayı oku not et sonra sayfalar çoğalınca sıkılma :9::9::9:
ben mesela bi defter yaptım kendime oraya yazıyorum herşeyi :34:

evet aynen öle sevda :27::27::27:
tatlım onu düşündüm bende ama zaten kk ya herkes giriyo ee ilgilenenler zaten kpss bölümüne dikkat ediyo.bu topice abone olmayanlar bile yeni bilgi yazılınca listede görebiliyolar.yani takip etmek isteyen etsin :34:
çok kişi güncel olayları takip ya etmiyo ya edemiyo burdan en azından gün gün takip edilir.marş marş 5 sayfayı oku not et sonra sayfalar çoğalınca sıkılma :9::9::9:
ben mesela bi defter yaptım kendime oraya yazıyorum herşeyi :34:

haklısın canım :9::9::9:
yarın bende sayfalar çoğalmadan şu 5 sayfayı yazsam iyi olacak bi kenara :6::6:

sağol quietciiiiiiiiiiiiiiiim :16::16::16:
canım yoldaşım benim yaa sen bi bi bi bitanesiiin..:16: :21::21:
allah herşeyi gönlüne göre versin şekerimmmmm :52::52::52::52:

:9::9:

tatlım destek olmıcaz biribirmizede kime olucaz :34:
bak gör topik güzelleri olarak hepimiz atanıcaz :52::52::52::52::52:
amin canım benim inşallah hepimize :34:
önce sevdiceğime kavuşıyım sonra atanıyım tek isteğim bu :16::16:

kızlar ben de dikkatimi çeken güncelleri paylaşırım aklıma geldikçe,gördükçe tvde :34:
bu arada 5 sayfayı ben de şöyle bir gözden geçirmeliyim ama sen de taratıp koyarsan notlarını süpper olur :16::16:

kızlar ben de dikkatimi çeken güncelleri paylaşırım aklıma geldikçe,gördükçe tvde :34:
bu arada 5 sayfayı ben de şöyle bir gözden geçirmeliyim ama sen de taratıp koyarsan notlarını süpper olur :16::16:

belki akşama bile ekleyebilrim kabloları bulursam :1:
paylaşalım böyle çünkü birimizin görmediğini diğeri dikkat eder iyi olur.hem böle daha çok akılda kalıcı oluyo :32:

bn bunu dedim:( ama kimse ilgilenmedi:(

bu arada 2012 spor şehri istanbul
2011 valezziyanmı ne:)

bn bunu dedim:( ama kimse ilgilenmedi:(

bu arada 2012 spor şehri istanbul
2011 valezziyanmı ne:)

2011 Valencia tatlım :29:

canım o şekilde yaparsak takip olmaz ki ama zaten yışbaşında verir 2011 öen çıkan olaylarını.burda amacımız uğraşmak çalışmak.aynı mat soruları çözerkend eöle yapıyoruz ya şıkları vermeden çözmeey çalışıyoruz ki öğrenelim :52::52:

buyrun hanımlar 5 sayfanın özeti :51:

$SAM_3361.jpg
$SAM_3364.jpg

qiuetcim 5 sayfaya bakmak zor gelmişti ama bundan sonra sana söz hergün burayı takip edip ekleyeceğim listeme :1::1:
tekrardan sana hayır dualarımı gönderiyorum tatlım :21:

bi güzellikte benden olsun. :32:

• Libya lideri Muammer Kaddafi öldürüldü (20 ekim 2011)
• Türkiye 2014 yılında düzenlenecek olan 17.FİBA Bayanlar Dünya şampiyonasına ev sahipliği yapacak.
• Expo 2020 ye aday olan il İzmir
• Van’da en çok zararı gören ilçe Erciş (Van depremi 23 ekim 2011 tarihinde 7.2 büyüklüğünde)
• TUSİAD yönetim kurulu başkanı Ümit Bayner
• Merkez Bankası başkanı Erdem Başçı
• Norveç katliamını yapan kişinin manifestosu avrupayı Müslümanlardan temizlemek adınaydı.(Anders B. Breivik tarafından 2011 temmuz ayında )
• 12.06.2011 genel seçimler yapılmıştır
• 2011 yılı UNESCO tarafından Evliya Çelebi yılı olarak ilan edilmiştir
• Avrupa Konseyi parlamenterler meclisi başkanlığına 2011 kış dönemi genel kurulunda yapılan oylama ile yeniden seçilen kişi Mevlüt Çavuşoğludur
• 2011 Doğa Sporları olimpiyatları Antalya Kemer de yapıldı
• 2011 Dünya atletizm şampiyonası Güney Kore’nin Doegu şehrinde yapıldı
• NATO genel sekreteri Rasmussendir
• NATO genel sekreter yardımcısı Hüseyin Diriöz’dür
• 41. wta chompionships dünya kadınlar tenis şampiyonası Türkiye’de ilk defa düzenlendi.(İstanbul da 25 ekim 2011)
• 2012 yaz olimpiyatları İngiltere de (Londra) yapılacak
• 2012 UEFA kongresi İstanbul da yapılacak
• 57.Eurovision Azerbaycan da yapılacak
• 2011 Avrupa olimpik yaz festivali Trabzon da yapıldı
• 2012 Avrupa spor başkenti İstanbul seçildi
• 2013 Akdeniz oyunları Mersin de yapılacak
• YÖK başkanlığına Gökhan Çetinsoy getirildi
• UNESCO (bilim,eğitim ve kültür teşkilatı) Filistin’i üyeliğe kabul etti. Üye sayısı 186 oldu.
• Bir kişinin cumhurbaşkanlığına aday gösterilmesi 20 millet vekilinin yazılı teklifi ile mümkündür.
• Cumhurbaşkanı bir yasayı 2 defa veto edebilir, 3.de Anayasa mahkemesine götürebilir.
• Arap Baharı; Tunus,Cezayir,Mısır,Libya, Bahreyn,Ürdün ve Yemen de ortaya çıktı (halkın işsizlik ve eşitsizliğe tepkisi sonucu yaşandı) Libya’daki tepkilerde Kaddafi öldürüldü.
• Nobel Barış Ödülü Arap Baharına verildi.Ödülü 3 temsilci bayan aldı.(Ellen Johnson Sirkaf, Leyman Gbovvee,Tawakkel korman)
• 2011 Nobel Ödülleri;
1) Edebiyat: Thomas Trenstromer
2) Ekonomi: Chirstoper A.Sims ve Thomas Sargent
3) Tıp ve fizyoloji: Broce A.Bentler, Jules A.Haffmann ve Ralph M.Steinman
4) Fizik: Saul Perlmutter,Brain Schmidt ve Adame Riessa
5) Kimya: daniel Shechtman
6) Barış ödülü: Arap Baharı adına ; Ellen Johnson Sirkaf, Leyman Gbovvee,Tawakkel Korman

qiuetcim 5 sayfaya bakmak zor gelmişti ama bundan sonra sana söz hergün burayı takip edip ekleyeceğim listeme :1::1:
tekrardan sana hayır dualarımı gönderiyorum tatlım :21:

bi güzellikte benden olsun. :32:

• Libya lideri Muammer Kaddafi öldürüldü (20 ekim 2011)
• Türkiye 2014 yılında düzenlenecek olan 17.FİBA Bayanlar Dünya şampiyonasına ev sahipliği yapacak.
• Expo 2020 ye aday olan il İzmir
• Van’da en çok zararı gören ilçe Erciş (Van depremi 23 ekim 2011 tarihinde 7.2 büyüklüğünde)
• TUSİAD yönetim kurulu başkanı Ümit Bayner
• Merkez Bankası başkanı Erdem Başçı
• Norveç katliamını yapan kişinin manifestosu avrupayı Müslümanlardan temizlemek adınaydı.(Anders B. Breivik tarafından 2011 temmuz ayında )
• 12.06.2011 genel seçimler yapılmıştır
• 2011 yılı UNESCO tarafından Evliya Çelebi yılı olarak ilan edilmiştir
• Avrupa Konseyi parlamenterler meclisi başkanlığına 2011 kış dönemi genel kurulunda yapılan oylama ile yeniden seçilen kişi Mevlüt Çavuşoğludur
• 2011 Doğa Sporları olimpiyatları Antalya Kemer de yapıldı
• 2011 Dünya atletizm şampiyonası Güney Kore’nin Doegu şehrinde yapıldı
• NATO genel sekreteri Rasmussendir
• NATO genel sekreter yardımcısı Hüseyin Diriöz’dür
• 41. wta chompionships dünya kadınlar tenis şampiyonası Türkiye’de ilk defa düzenlendi.(İstanbul da 25 ekim 2011)
• 2012 yaz olimpiyatları İngiltere de (Londra) yapılacak
• 2012 UEFA kongresi İstanbul da yapılacak
• 57.Eurovision Azerbaycan da yapılacak
• 2011 Avrupa olimpik yaz festivali Trabzon da yapıldı
• 2012 Avrupa spor başkenti İstanbul seçildi
• 2013 Akdeniz oyunları Mersin de yapılacak
• YÖK başkanlığına Gökhan Çetinsoy getirildi
• UNESCO (bilim,eğitim ve kültür teşkilatı) Filistin’i üyeliğe kabul etti. Üye sayısı 186 oldu.
• Bir kişinin cumhurbaşkanlığına aday gösterilmesi 20 millet vekilinin yazılı teklifi ile mümkündür.
• Cumhurbaşkanı bir yasayı 2 defa veto edebilir, 3.de Anayasa mahkemesine götürebilir.
• Arap Baharı; Tunus,Cezayir,Mısır,Libya, Bahreyn,Ürdün ve Yemen de ortaya çıktı (halkın işsizlik ve eşitsizliğe tepkisi sonucu yaşandı) Libya’daki tepkilerde Kaddafi öldürüldü.
• Nobel Barış Ödülü Arap Baharına verildi.Ödülü 3 temsilci bayan aldı.(Ellen Johnson Sirkaf, Leyman Gbovvee,Tawakkel korman)
• 2011 Nobel Ödülleri;
1) Edebiyat: Thomas Trenstromer
2) Ekonomi: Chirstoper A.Sims ve Thomas Sargent
3) Tıp ve fizyoloji: Broce A.Bentler, Jules A.Haffmann ve Ralph M.Steinman
4) Fizik: Saul Perlmutter,Brain Schmidt ve Adame Riessa
5) Kimya: daniel Shechtman
6) Barış ödülü: Arap Baharı adına ; Ellen Johnson Sirkaf, Leyman Gbovvee,Tawakkel Korman

saol tatlım :16:
naptın bütün sayfayı yazdınmı :53::53:

saol tatlım :16:
naptın bütün sayfayı yazdınmı :53::53:

evet canım üşenmedim word de yazdım.:9::9: yeni bilgi buraya eklendikçe ben de ekleyerek hepsini orda toplayacağım.. sonrada sizlere bi güzellik yapıp burdan paylaşırım.. :21:böyle daha okunaklı oluyor(okuma isteğim oluyor,benim yazım biraz kötü de :1::1:)

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım üşenmedim word de yazdım.:9::9: yeni bilgi buraya eklendikçe ben de ekleyerek hepsini orda toplayacağım.. sonrada sizlere bi güzellik yapıp burdan paylaşırım.. :21:böyle daha okunaklı oluyor(okuma isteğim oluyor,benim yazım biraz kötü de :1::1:)

:29::29:
işte azim buna denir :23::23:

Back