• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS Güncel Olaylar...

quietnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2011
9.127
17
158
merhaba kızlar :3:
kpss yoldaşlarımızla düşündük taşındık hergün günün önemli olaylarını buraya ufak notlar halinde yazmaya karar verdik.
dikkat sadece güncel olaylar :52:
isteyenler burdaki notlardan kendilerine defter yapar isteyen not alır isteyen de bize yardım için günlük önemli olayları topiğimize ekler :34:
topic içeriği güncel siyasi ekonomik sosyal ve kültürel olaylar olcak bilginize :34:
hepimize kolay gelsin :3:

şu an için olan bilgileri yazıyorum kızlar :52:
Libya lideri Muammer Kaddafi Öldürüldü – 20 Ekim 2011
Türkiye 2014 yılında düzenlenecek olan 17. FIBA Bayanlar Dünya Şampiyonasına Ev sahipliği yapacak
Expo 2020 ye aday olan ilimiz İzmir

-Van’da olan depremde en çok zarar gören ilçesi Erciş
2011 Kasım ayında çıkarılan bedelli askerlik yasasından yararlanmak için 30 bin TL bedel ile 30 yaşından gün almış olmak şartları konuldu.
kızlar koyu renkle yazmış olduklarım muhtemel çıkabilecek sorular :34:

ya rabb hayırlara vesile olsun konu:)

TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner,

:) yok ben geçen yılki kpss zedeliyim:) nelerin geleceğini tahmin edip googleye soruyorum:)

ay bende :13: kabus gibi vatandaşlık sorusu vardı valla :14:

acaba norveç katliamıda geçerli olurmu :44:
adama müebbet hapis yerine klinikte tutulma cezası verişmiş :41:

tayyip amcanın geçirdiği amaliyat "bağırsak ameliyatı"

12 haziran 2012 de yerel seçimler yapılmıştır. dip not: yerel seçimler 4yılda bir yapılır:)

2011 yılı UNESCO tarafından EVLİYA ÇELEBİ yılı ilan edilmiştir.

tayyip amcanın geçirdiği amaliyat "bağırsak ameliyatı"

12 haziran 2012 de yerel seçimler yapılmıştır. dip not: yerel seçimler 4yılda bir yapılır:)

2011 yılı UNESCO tarafından EVLİYA ÇELEBİ yılı ilan edilmiştir.

kız tayyip başbakan tamamda ameliyatını sormaz heralde sende :9::9::9:
ama unesco olabilir :128:

kız tayyip başbakan tamamda ameliyatını sormaz heralde sende :9::9::9:
ama unesco olabilir :128:

gçen gün mülakatlı bi sınav vardı bn girmemiştim. atatürkün köpeğinin adını ve bülent ersoyun ameliyat tarihin(85) sormuşlardı :1::1: tayip amcayımı sormayacak:1::1:

gçen gün mülakatlı bi sınav vardı bn girmemiştim. atatürkün köpeğinin adını ve bülent ersoyun ameliyat tarihin(85) sormuşlardı :1::1: tayip amcayımı sormayacak:1::1:

atatürkün köpeğimi varmış :9::9:
nasıl bir sınav bu ya neyi ölçüyolar allah aşkına ya :27:

kızlar bu sayfa çok iyi olmuş:46::46::46::46::46::46:.ben zaten bir türlü güncel olayları takip edemiyordum

buradan izlerim.hatta ögrendikçe ben de eklerim.:9::9::9::9:

1- Türkiye, 2014 yılında düzenlenecek 17.FİBA Bayanlar Dünya Şampiyonasına ev sahipliği yapacak.
2-Avrupa Konseyi Parlementerler Meclisi Başkanlığına 2011 kış dönemi Genel Kurulunda yapılan oylama ile yeniden seçilen kişi Mevlüt Çavuşoğlu..
3-2011 Doğa Sporları Olimpiyatları Antalya Kemer de yapıldı.
4-2011 Dünya Atletizm Şampiyonası Güney Kore'nin Daegu şehrinde gerçekleşecektir.
5-NATO Genel Sekreteri Rasmussen'dir. NATO Genel Sekreter Yardımcısı ise Hüseyin Diriöz'dür.

1- Türkiye, 2014 yılında düzenlenecek 17.FİBA Bayanlar Dünya Şampiyonasına ev sahipliği yapacak.
2-Avrupa Konseyi Parlementerler Meclisi Başkanlığına 2011 kış dönemi Genel Kurulunda yapılan oylama ile yeniden seçilen kişi Mevlüt Çavuşoğlu..
3-2011 Doğa Sporları Olimpiyatları Antalya Kemer de yapıldı.
4-2011 Dünya Atletizm Şampiyonası Güney Kore'nin Daegu şehrinde gerçekleşecektir.
5-NATO Genel Sekreteri Rasmussen'dir. NATO Genel Sekreter Yardımcısı ise Hüseyin Diriöz'dür.

süpersin canım :128:

41. WTA Championships Dünya Kadınlar Tenis Şampiyonası Türkiyede ilk defa düzenlendi.düzenlenme yeri istanbul 25 ekim 2011 tarihi :32:

2012 Yaz Olimpiyatları İngiltere’nin Londra kentinde yapılacaktır.

• 2012 UEFA Kongresi İstanbul’da yapılacak.

• Paralimpik 2012 yaz oyunları İngiltere’de yapılacak.

Eurovision 2011 final birincisi 211 puanla Azerbaycan oldu. Almanya‘nın Düsseldorf kentinde düzenlenen 56. Eurovizyon Şarkı Yarışması’nı 211 puanla Azerbaycan kazandı.
haliyle bu yıl azerbaycanda olcak ;)

Back