Düğün 2012 İzmir Gelinleri

Bende izmir geliniyim:) talles park la anlaştık 2 Haziran'da evleniyorum inşallah :) herkeze mutluluklar...

bizde 9 eylül için talles parkla anlaştık.... ama orda daha hiç düğün görme şansım olmadı :44:

Kızlar hoşgeliniz güzel İzmirimize

Allah mutluluğunuzu bozmasın

Doğuştan İzmirliyim-Hem de İzmir geliniyim:123:
Havam var benim
Mani gbi oldu yahu

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
uzun süredir başlığa yazan olmamış...
Düğünü olup bitenler, Allah mesut etsin öncelikle, nasıl geçti, memnun kaldınız mı??
Talles Garden ve İzmir Konağıyla görüşeceğim ben de... Tecrübe ve fikirlerinizi paylaşır mısınız?

merhaba nergissus.benim de düğünüm büyük ihtimalle naci usta da olucak ama daha sözleşmeyi imzalamadık.olumsuz yorumlar duyduğunu yazmışsın.Bu duyumların nelerdi acaba?paylaşırsan çok sevinirim canım..

kızlar bende kısmetse haziranda istanbuldan izmire gelin gelicem şehre yabancı olduğumdan tecrübelerinizden yararlanmak isterim :26:

canim polis evinde dügün salonunda mi yaptiniz yoksa yukaridaki deniz manzarali restoran bölümünde mi? bana mümkünse resim gönderebilir misin? bu arada tebrik ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…