Maşallah tüm hazırlıklarınız bitmiş maşallahbende senin gibi düşünüyorum, önce abiye, sonra bindallı giymeyi, bende kapalıyım eşarbımı yaptıracağım , ama abiyeyi çıkartıp, bindallıyı giydiğimde eşarbım yapılı duracak, kapalı bir arkadaşımda yine aynı benim dediğim şekil yapmıştı, zaten bindallı giydikten kısa bir süre sonra kına bitiyor
bende kapalıyım :))) gelinlik modeli bakmak zor iş en son onu yapmayı düşünüyorum çünkü abartı bir şey istemiyorum.bindallımı kaynanam diktirmiş sağolsun ama ben kınada açık olcam sadece bayanlar olacak evde yapcaz bi aksilik olmazsa.şu günler hayırlısıyla bi geçsede evmizde otursak dimi kızlar
canım bindallıyla gece boyu duranda çok insan var.eğer bindallın şık bir şeyse hiç elbise alma derim ben
hayırlı olsun canım: )))
bende senin gibi sadelikten yanayım,hazır giyimde istediğimi bulamadığımdan diktiriyorum.hatta konum var bakabilirsin.gerçi tam bitmiş haliyle yüklemedim daha: )
keşke benimde kınada açık olma imkanım olsa...
ama bizim işler çok karışık.normalde bizim planımız,kınayı kız tarfı yaptığından,bi mekan tutup sadece bayanların eğlenmesiydi fakat nişanlım yozgatlı.onların adetine göre kıza kına yaktıktan sonra,kızda onlara gidip yakmalıymış.
mekan tutupta,misafirleri orda bırakıp ta ankaranın bi ucuna gitmek olmayacağından mekan tutmaktan vazgeçtik,kınayı erkek tarafıyla ortak yapacağız.
önce akşam ile 7 arası biz evde eğleneceğiz,erkek tarafı servis tutacak,gelip beni ve kız tarafını götürecek evlerine.evlerinin önü kocaman bi bahçe orayı süsleteceklermiş.orda devam edecek kına...
o yüzden benim başımı açmam imkansız: (
bindallıyı inşallah istedğim gibi bulabilirim...
çok zor bu işler.dün nişanlımla konuşuyorduk,keşke yatsak kalksak düğünümüz olsa,kavuşmuş olsak diyoruz
artık kınayı düğünü geçtim,bir an önce nişanlımla yuvamda olmak istiyorum
olur zamanla dert etme sen.bende dün ev eşyası baktım hiçbirini alamadan çıktım çok pahalı benm kaynanamda kapalı ol ortak yapalım dedide ben kabul etmedim istediğim olsun dedim inşallah kazasız belasız atlatırız bu günleri ve kavuşuruzzzzzzz inaşllahhhhhhh :26:
bende hazıran 11 de evlendım 2011 de ve ocak ayında balayı gelınlık dugun yerı nıkah gunu saatı vs vs ev esyalarının cogu hazırdı bi perdeerde kararsız kaldıgım ıcın mayıs ayında oldu ben bıraz tezcanlı davrandım ama son gunlerımı stressız gecırdım
Biz şu sıra sadece fotoğrafçımızı ayarlayabildik:) balayını inşallah bu hafta içi ayarlayacağız, onu dışında harıl harıl çeyiz eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum, şu dantelli pike ve nevresim mevzularını da bu hafta hallettim, yalnız beni pikeler maddi olarak baya bir çöküntüye uğrattı:2:
kızlar benim düğünümde haziranda gelinliğe erkenmi daha nişanlım alalım diye tutturdu ama ben hazır diktircem için acele etmek istemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?