- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- 113
Maşallah tüm hazırlıklarınız bitmiş maşallahbende senin gibi düşünüyorum, önce abiye, sonra bindallı giymeyi, bende kapalıyım eşarbımı yaptıracağım , ama abiyeyi çıkartıp, bindallıyı giydiğimde eşarbım yapılı duracak, kapalı bir arkadaşımda yine aynı benim dediğim şekil yapmıştı, zaten bindallı giydikten kısa bir süre sonra kına bitiyor
öncelikle hayırlı olsun canım : ))
canım senin abiyen ne renk olacakki?yani abiyeyi çıkarıp bindallı giydiğinde garip durmaz mı,eşarp başta :44:
aslında abiyede giymek istiyorum ama abiyede başım yapılı olacak,bindallıyı giydiğimde bozsam bile,bindallı için tekrar eşarbı nasıl yapacağım: ( sonuçta bindallı içinde güzel bi baş yapılması lazım...
ben şöyle düşündüm.bindallım kabarık,yaldızlı hoş bişey olsun.yani hem bindallı gibi dursun hem abiye...
nasıl olur ki?
bende kapalıyım :))) gelinlik modeli bakmak zor iş en son onu yapmayı düşünüyorum çünkü abartı bir şey istemiyorum.bindallımı kaynanam diktirmiş sağolsun ama ben kınada açık olcam sadece bayanlar olacak evde yapcaz bi aksilik olmazsa.şu günler hayırlısıyla bi geçsede evmizde otursak dimi kızlar![]()
hayırlı olsun canım: )))
bende senin gibi sadelikten yanayım,hazır giyimde istediğimi bulamadığımdan diktiriyorum.hatta konum var bakabilirsin.gerçi tam bitmiş haliyle yüklemedim daha: )
keşke benimde kınada açık olma imkanım olsa...
ama bizim işler çok karışık.normalde bizim planımız,kınayı kız tarfı yaptığından,bi mekan tutup sadece bayanların eğlenmesiydi fakat nişanlım yozgatlı.onların adetine göre kıza kına yaktıktan sonra,kızda onlara gidip yakmalıymış.
mekan tutupta,misafirleri orda bırakıp ta ankaranın bi ucuna gitmek olmayacağından mekan tutmaktan vazgeçtik,kınayı erkek tarafıyla ortak yapacağız.
önce akşam ile 7 arası biz evde eğleneceğiz,erkek tarafı servis tutacak,gelip beni ve kız tarafını götürecek evlerine.evlerinin önü kocaman bi bahçe orayı süsleteceklermiş.orda devam edecek kına...
o yüzden benim başımı açmam imkansız: (
bindallıyı inşallah istedğim gibi bulabilirim...
çok zor bu işler.dün nişanlımla konuşuyorduk,keşke yatsak kalksak düğünümüz olsa,kavuşmuş olsak diyoruz
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
artık kınayı düğünü geçtim,bir an önce nişanlımla yuvamda olmak istiyorum
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
canım bindallıyla gece boyu duranda çok insan var.eğer bindallın şık bir şeyse hiç elbise alma derim ben![]()