2012 haziranda düğünüm var, hazırlık olarak neyi ne zaman yapmam gerekir

Ben iki hafta içinde karar vermeyi düşünüyorum. Bir sürü yer gezdim beğenemedim. İnsanın kafası karışıyor.

Bizde salonu tuttuk, beyazeşyaları aldık (fırın hariç) Diğerleri komple duruyor. Düğün tarihimiz 2 Haziran.

Nikah için gün alıncak,
Gelinlik, damatlık bakılcak,
Mobilyalar alıncak
Fotoğrafçı, kuaför,gelin arabası ayarlancak

Oof daha bi sürü şey var yaa. Ve bizim sadece haftada bir pazar günümüz var.

Son düzenleme:
insan zaten bu yapılacakları düşündükçe işin içinden çıkamıcakmış gibi geliyor, daha çok ruhu sıkılıyo sanki hiç birşey zamanında olmayacak gibi geliyor, off yandık valla ya allah hepimizin yardımcısı olsun. benim düğünüm kısmetse eylül ayında olacak ben şimdiden başladım, düğün yeri, balayı yeri, gelinlik, damatlık, ev eşyaları vs. bakmaya :)) aslında tatlı telaşlar fakat yinede insanın gözü korkuyor :)))

Benim düğünde Temmuz başı,Düğün mekanı,kına mekanı,damatlık,gelinlik,ayakkabılarımız tamam bi dahaki ay nikah için gün alıcaz onun dışında beyaz eşyalarımız tamam mobilyalarında yatak odasıyla tv ünitesi hariç diğerleri alındı.Kuaför benim yıllardır gittiğim kuaför başkasını istemiyorum fotocuda arkadaşımız bizim pek bişey kalmadı hallettik hepsini çok şükür çeyizde çok ufak parçalar hariç tamam sayılır

canım benim düğünümde haziranın 10unda kısmetse ama gelinlik ve damatlık için daha erken diye düşünüyordum siz almışsınız bile kilo kaybı vs gibi şeyler olursa nasıl olucak peki :44:

bende paylaşım o zman kızlar:) düğünüm 25 haziranda
1. düğün mekanını taaaa 2011 haziranda yani tam bi sene önce hallettik
2.beyaz eşyalar mobilya tamam
3. tayin durumları için nikahı ekim ayında kıydık oda tamam
4. kına mekanı belli ama daha anlaşma yapamadım memlekete gitmem lazım bunun için:)
5. fotografçı aile fotografçısı oldundan oda tamam
6. çeyizde tastamam sadece ıvır zıvır toplasan 100 -150 tl edicek bişeler kaldı onuda en yakın zmanda halletcem inşallah
7. davetiyemizde belli ama daha bastımadık
8. kuaförede nişanımda gittiğim kuaföre gidicem kafamda oda belli ama mutlaka provaya gitceem
9.balayınıda aralık ayında aldık fethiye ölüdeniz benim hayalimdi oraya gitcez est turdan aldık
bide hallolmayanlara bakalım
1.oturma grubu almadık,yatak almadık,mutfak masası alıncak
2.gelinlik damatlık ve gerekli aksesuarlar
3. ev tutucaz
4.çeyiz başka bi şehre gelcek bunlar kaldı:)

esd_04
canım benim düğünümde haziranın 10unda kısmetse ama gelinlik ve damatlık için daha erken diye düşünüyordum siz almışsınız bile kilo kaybı vs gibi şeyler olursa nasıl olucak peki
Damatlığı network ten aldık düğünden 1 hafta önce tadilata gidicek 2 yıl ücretsiz tadilat yaptırabiliyosun.Gelinlikte zaten en az 4-5 prova oluyo kilo kaybı gibi durumlar için canım düğünden 1 hafta önce teslim alıyosun.Marttan sonra zam gelicek hepsine biz damatlığı sadece takımı 750yken smokini-saten kuşağı-papyonu-gömleği 600 e aldık gelinlikte öyle aysira da 2000 küsürden 1500 e düşmüştü duvağıyla birlikte

oo süpermiş bak bizde gidip bakalım ozaman gelinlik modelin nasıl resmi var mı burda

Maalesef internete koymamışlar modeli canım foto çektirmeye de izin vermiyorlar modelleri çalınmasın diye

Kızlar sizi görünce panik yaptım ben:26: benimde düğünüm 10 haziranda benim memleketimde nikah 17 haziranda nişanlımın memleketinde düğün olacak, 17 si için salon tutuldu, ama ben henüz defterler açılmadığı için nikah tarihi alamadım büyük eşyalardan hiçbiri alınmadı, evin nerede olacağı belli değil, kafamda sadece beğendiğim gelinlik modeli var ama denemek için henüz erken diye düşünüyorum.. Yapılacak ne çok iş var öyle, düşününce içime kasvetler basıyor

benimkide 10 haziran :))) nikah salonu tutuldu eşyalar alındı sadece gelinlik damatlık şeker ve davetiyeler kaldı:)) ama çok tatlı bir heyecan

benimkide 10 haziran :))) nikah salonu tutuldu eşyalar alındı sadece gelinlik damatlık şeker ve davetiyeler kaldı:)) ama çok tatlı bir heyecan

allah yardımcım olsun Biz nikah salonundan gün alamadık daha belediyeye göre değişiyormuş birinde 1 mart başka birinde 13 şubattan itibaren alınabiliyormuş, şimdide ya istediğimiz güne bulamazsak endişesi kapladı beni:44:

biz altındağ belediyesi teraslı nikah salonunu tuttuk 350 tl :) ama gayet şık bir yer.ayrıca bana soracak olursan şimdiden al yoksa günler dolar ve parasıda artar

iyi akşamlar kızlar: )
ne güzel böyle tatlı telaşları görmek: )
Rabbim hepimize ağız tadıyla düğün yapmayı nasip etsin
şimdiden hepinize hayırlı olsun
benim düğünüm 3 haziranda Allah'tan bi keder gelmezse
ben öğrenciyim ve nişanlımla bi çılgınlık yaptık
finallerim 1 haziranda bitiyor ve 2 gün sonrasında evleniyorum
o yüzden herşeyimizi şimdi hallettik yoksa çok sıkıntı yaşardık.
düğün salonumuzu nişanın ertesi günü yani 3 ay evvel tuttuk.
nişanlım başka bi şehirde olduğu için sık sık yanıma geliyor.
geçen hafta nikah işlemlerimizi hallettik ve 17 şubata gün aldık
beyaz eşyalarımızıda aldık,geçen hata geldiğinde mobilyalarımızıda aldık.
halılarımızı ve perdelerimizide 3 hafta sonra nişanlım geldiğinde alacağız.
balayı için rezervasyonumuzu ise bu hafta yaptık.
antalya da bera otele gideceğiz nasipse.
fikriniz olsun.6 ila 10(6 ve 10uda dahil)u arası balayı indirimi(%5) ile birlikte 1240 tuttu,3 taksite böldük onuda.
gelinliğimide nişanlımın son gelişinde bi modaevi ile anlaştık,şuan dikkiliyor,haftaya teslim alacağım inşallah.
bi tek kına mekanım ve kına kıyafetim kaldı.kınanın nasıl olacağı konusu hala tereddütte olduğu için(adet farklılıklarından dolayı) mekanı daha tutmadık ama kafamızda bi yer var,babamın tanıdığı olduğundan o konuya kafamı takmıyorum.
bohçamda da yemek takımı,bi kaç mutfak eşyası eksik,onlarıda annemle alıyoruz yavaş yavaş.
yatak örtüm,yatak odası halıları,uyku seti,nevresim takımını aldık.
nisanın 6 sında da 1 haftalığına nişanlımın yanına gideceğiz ev düzmeye: )

kızlar size tavsiyem hazırlaklara biran önce başlamanız.hem maddi hem manevi karda olursunuz.
kış sezonu evlenmek için ölü sezon...bu nedenle mobilyadır,gelinliktir,düğün salonlarıdır..hep uygun fiyatlı oluyor.

şimdi size bi soru sormak istiorum kızlar.
kına gecesinde ilk önce abiye sonrada bindallı giymeyi düşünüyorum fakat ben tesettürlüyüm.
şimdi abiyeyi giydiğimde,eşarbımı kuaförde yaptıracağım,kına yakılırken çıkarması zor olur,bide bindallının başını yaptıramayacağıma göre(o satte kuaför bulmak imkansız)
bindallı giydiğimde başım yapılı olmazsa abes olacak.
ama bindallı giymeyide çok istiyorum...
şöyle bişey düşündüm....eğer bulabilirsem abiye bindallı karışımı bişey giyeyim,yani tüm gece bindallıyla durayım diyorum,sizce nasıl olur?
bindallının altının kabarık olduğunu ve biraz daha süslü olduğunu düşünün...
sizce nasıl olur?

Son düzenleme:

Ben de bugün kuaförümü ayarladım. Gelinliğe de karar verdim sadece gidip sözleşme yapması kaldı. Damatlık bakılacak, bindallı alınacak, balayı ayarlanacak Bide oturma odası için mobilya alınacak. Çok az zaman kaldı:))

Maşallah tüm hazırlıklarınız bitmiş maşallah bende senin gibi düşünüyorum, önce abiye, sonra bindallı giymeyi, bende kapalıyım eşarbımı yaptıracağım , ama abiyeyi çıkartıp, bindallıyı giydiğimde eşarbım yapılı duracak, kapalı bir arkadaşımda yine aynı benim dediğim şekil yapmıştı, zaten bindallı giydikten kısa bir süre sonra kına bitiyor

biz altındağ belediyesi teraslı nikah salonunu tuttuk 350 tl :) ama gayet şık bir yer.ayrıca bana soracak olursan şimdiden al yoksa günler dolar ve parasıda artar

Şimdiden alamıyoruz ki.. Ancak 1 marttan sonra haziran için gün vermeye başlıyorlarmış:26:

bende kapalıyım :))) gelinlik modeli bakmak zor iş en son onu yapmayı düşünüyorum çünkü abartı bir şey istemiyorum.bindallımı kaynanam diktirmiş sağolsun ama ben kınada açık olcam sadece bayanlar olacak evde yapcaz bi aksilik olmazsa.şu günler hayırlısıyla bi geçsede evmizde otursak dimi kızlar

canım bindallıyla gece boyu duranda çok insan var.eğer bindallın şık bir şeyse hiç elbise alma derim ben

maşallah sen baya hızlısın :)) allah nazardan saklasın inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…