• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 haziranda düğünüm var, hazırlık olarak neyi ne zaman yapmam gerekir

egepdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2011
61
0
36
İzmir
Düğün yerini tuttuk, gelinlik almak ve balayı ayarlamak için erken mi acaba? Her şeyi planlı yapmak istiyorum. Sonra sıkışıp stres yaşamak istemiyorum

ya evet arkadaşlar bende aynı kararsızlık ve acaba geçmi kalıyoruz endişesindeyim bu işlerde ailecek çok tecrübemizde yok birazda oturulucak ev kesinleşmediği için mayısta düğün yapmaya karar versekte hiç bir hazırlığımız yok neyi ne kadar zaman kala yapmak gerek acaba? 4-5 ay yeterli olurmu? biz mayısta istiyoruz ama açık hava havuzbaşı tarzı istiyoruz oda biraz kafa karıştırıyo acaba hava yağışlı olurmu diye off :25:

ya evet arkadaşlar bende aynı kararsızlık ve acaba geçmi kalıyoruz endişesindeyim bu işlerde ailecek çok tecrübemizde yok birazda oturulucak ev kesinleşmediği için mayısta düğün yapmaya karar versekte hiç bir hazırlığımız yok neyi ne kadar zaman kala yapmak gerek acaba? 4-5 ay yeterli olurmu? biz mayısta istiyoruz ama açık hava havuzbaşı tarzı istiyoruz oda biraz kafa karıştırıyo acaba hava yağışlı olurmu diye off :25:

Düğün salonunda istediğimiz tarihte yer olmayabilir diye düşündük. Onu tuttuk sadece. Balayı için otel fiyatları belli değilmiş galiba. Gelinlik bakmak için çok mu erken ona karar veremedim. Biz yağmur yağabilir diye haziranın sonunda yapcaz

Son düzenleme:
bence hazirliklar icin kesinlikle erken degil kizlar. hele ki benim gibi ayrintilara takilan biriyseniz. yani dugun mekanini ne kadar onceden ayarlarsaniz o kadar iyi olacaktir. gelinlik secmek zaten zor is. model dosyalari cok onceden olusturulmus olmali bilgisayarda. bir de gidip denemelisiniz benzeri modelleri falan ki hangileri vucudunuza yakisiyor emin olun. bir de kuafor ve fotograf var. mekan konusunda maddiyat cok onemli tabi. gelinlikte pahali modellere alternatif olusturabilirsiniz ama kuafor ve fotografta asla basit seyler dusunmeyin diye tavsiye ediyorum size ,) mutluluklar simdiden..

Çeyiz işini ne yaptınız kızlar her şey tam mı? ben şubatta mobilyalarımı alıcam geriye küçük ayrıntılar dışında bişey kalmadı...

Çeyiz işini ne yaptınız kızlar her şey tam mı? ben şubatta mobilyalarımı alıcam geriye küçük ayrıntılar dışında bişey kalmadı...

oturma odamı ve yemek odasını almadım. ufak tfek eksiklikler var tabii. Balayını ne yapacaksınız?Ben ocakta ayarlamayı düşünüyorum ama bakalım nolcak

Erken rezervasyonlar başlamış bizde en geç ocak şubat gibi ayarlicaz.. Ama nereyi tercih edicez bilmiyoruz seçim yapmak zor..

benim kendi çeyizim hepsi hazır sadece beyaz eşya ve mobilya yani ev için büyük baş eşyalar varda onlarıda ayırmıcaz nişanlımla yani ben bulaşık makinesi yatak odası alim sen diğerlerini gibi değilde ben beyaz eşyayı alim diorum geri kalanıda o toparlar çünkü beyaz eşyayı toplu alınca daha iyi iskonto yaptırırız ztn ayrı gayrımız yok illa şunu kız bunu erkek almalı die de işte mesele artık gidip almak bakmak gerek şu ev meselesi bir hallolsa:31: düğün mekanıda hala havada kaldı benim işim zor şimdiden stres yaptım bitek gelinlik modelim var kafamda ondada kararsızlık yaşamam hrld evet arkadaşın dediği gibi saç ve makyaj bence gelinlikten bile önemli çünkü çok kötü kuaför deneyimlerimden sonra bu sefer büyük konuşup asla provasız saç makyaj yaptırmam diorum çünkü anlattığm ve istediğimle ucundan alakası olmayan şekillere sokmuşlardı daha önceden tecrübeyle sabit saç makyaj mühim:34:

of of of ben çok geç kalmışım ya, haziranda düğün var ama ne mekan belli ne tarih ne balayı. Bikaç parça çeyiz dışında bişey de yok, acele etmek lazım sanırım :S

kızlar benımde dugunum 9 hazıranda..bızde evımız ıcın mutfak dolabı sectık ama subat sonu takılmıs olcak dolaplar.beyaz esyalarımızı sectık anlastık onlar dukkanda duruyo mutfak hazır olunca gelıp takılacak..onun dısında kapı baktık parke duvar rengı falan fılan evle alakalı olan seyler..bırde dugun ve kına mekanımız hazır ama onun dısında gelınlık balayı fotografcı hıc bırı yok daha pıyasada..benım ceyızlerıme gelıncee oyle abartılcak cok bıseyım yok zaten.dugune kadar nekadarını tamamlarsam.mobılya halı perde onlarada hıc bakmıyoruz..ama ınanın bende yetısmıcek panıgı cok fazla..

selam kızlar bende haziran geliniyim kısmetse..çeyizim tamam sayılır bi blender ütü beyaz esya mobilyalarım eksik kaldı..mobilya ve beyaz esyalarıda ev belli olduktan sonra alıcaz zaten..düğün yerimizi de tuttuk kına yeri ve balayı eksik su an..balayı için nereye gitceğimize karar bile veremedik daha..kınayı da bayanlarla yapacagım için küçük bi mekan bulmam lazım..ama yetişmicek yer bulamıcaz telası bende fazlasıyla var..bu kadar kafaya takan bi benim sanıyodum sizi görünce sevindim =)

he gelinlik konusunda da denemeye başladım bana uygun olan modellerı de kafamda belirledim bakalım nolcak..

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

selam kızlar bende haziran geliniyim kısmetse..çeyizim tamam sayılır bi blender ütü beyaz esya mobilyalarım eksik kaldı..mobilya ve beyaz esyalarıda ev belli olduktan sonra alıcaz zaten..düğün yerimizi de tuttuk kına yeri ve balayı eksik su an..balayı için nereye gitceğimize karar bile veremedik daha..kınayı da bayanlarla yapacagım için küçük bi mekan bulmam lazım..ama yetişmicek yer bulamıcaz telası bende fazlasıyla var..bu kadar kafaya takan bi benim sanıyodum sizi görünce sevindim =)

he gelinlik konusunda da denemeye başladım bana uygun olan modellerı de kafamda belirledim bakalım nolcak..

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

Balayı ve gelinliği ocak sonuna kadar ayarlıcaz işallah. Bakmaya başladık:)

24 haziran da benimde düğünüm var nasipse.biz şimdiden mobilya bakmaya başladık biliyorum ki son zaman kafamız karışacak :) gelinliğimi nisanda ayarlıcam salonumuzu ayarladık.çeyizim tam çok şükür :) bence şimdi kafa dinleme zamanı yılbaşından sonra zaman hızlı geçicek :)

selam kızlar nasılsınız??ben bi anda ayaga kalkıyorum bi çok şey hallediyorum sonra birden duruyorum bi kaç hafta belki bi ay hiç bişey yapmadan duruyorum..kafam karısıyor sanki ne yapmam gerektiğine karar veremıyorum..kına+düğün+balayı tamam..çeyizimde de ıvırzıvırlar bitti..ev belli olmadıgı için beyaz eşyaları almadık henüz..ben daha ne yapabilirim akıl verin zamanı boş geçirmek istemiyorum..

bende temmuz geliniyim
bizim nerdeyse tüm mobilya ve beyaz eşyalarımız tamamlandı
geriye perde halı mutfak masası fln gbi ufak detaylar kaldı
balayı otelimiz belirlendi
nikah işlemlerimiz tamamlandı
düğün ve kına mekanları tutuldu
gelinlik damatlık ise mayıs ayında alıncak
herşey halloluyor kızlar stres yapmadan planlı düşünerek hareket etmek lazım
ben ajanda tutuyorum ne yapmam gerektiğini falan
faydalı oluyor

benimde dügünüm 30 haziranda olucak bnm beyaz esylarım ceyizim tmam saedece ev dha bulunmadı birde mobilylarım alınmadı gelinilk icinde önümüzdeki hafta gidip bakıcam fikir olsun aklımda diye sizcede gidip bakmalıyım dimi kızlar

Back