Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya evet arkadaşlar bende aynı kararsızlık ve acaba geçmi kalıyoruz endişesindeyim bu işlerde ailecek çok tecrübemizde yok birazda oturulucak ev kesinleşmediği için mayısta düğün yapmaya karar versekte hiç bir hazırlığımız yok neyi ne kadar zaman kala yapmak gerek acaba? 4-5 ay yeterli olurmu? biz mayısta istiyoruz ama açık hava havuzbaşı tarzı istiyoruz oda biraz kafa karıştırıyo acaba hava yağışlı olurmu diye off![]()
:)benimde 2012 30 haziranda düğünüm var kızlar sizin ayın kaçında ?
Çeyiz işini ne yaptınız kızlar her şey tam mı? ben şubatta mobilyalarımı alıcam geriye küçük ayrıntılar dışında bişey kalmadı...
:)benimde 2012 30 haziranda düğünüm var kızlar sizin ayın kaçında ?
selam kızlar bende haziran geliniyim kısmetse..çeyizim tamam sayılır bi blender ütü beyaz esya mobilyalarım eksik kaldı..mobilya ve beyaz esyalarıda ev belli olduktan sonra alıcaz zaten..düğün yerimizi de tuttuk kına yeri ve balayı eksik su an..balayı için nereye gitceğimize karar bile veremedik daha..kınayı da bayanlarla yapacagım için küçük bi mekan bulmam lazım..ama yetişmicek yer bulamıcaz telası bende fazlasıyla var..bu kadar kafaya takan bi benim sanıyodum sizi görünce sevindim =)
he gelinlik konusunda da denemeye başladım bana uygun olan modellerı de kafamda belirledim bakalım nolcak..
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
Balayı ve gelinliği ocak sonuna kadar ayarlıcaz işallah. Bakmaya başladık:)