Sevgili Başaklar; Enerjinizi bu ay evinize ve ailenize yönelik konularda kullanacak, kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Hayata karşı bazı korku ve tereddütleriniz rahat hareket etmenizi zorlaştırıyor. Sorumluluklarınızın omuzunuza yük olmasına izin vermemelisiniz.
Her ne kadar bir yerlere gitmek, dolaşmak ve gezmek etkileriniz yüksekse de, siz daha çok evinizle ilgilenmek veya dinlenmek arzusunda olabilirsiniz. İster gezin, ister evinizde vaktinizi geçirin, kendinizi şanslı ve mutlu hissetmeniz kolay olacak.
16 Haziranda seyahat, eğitim, iş konularında veya gelecek planlarınızda eşinizden ve ortaklarınızdan istediğiniz destekleri görmeniz mümkün.Artık fikir ve düşüncelerinizi daha geniş bir açıdan uygulamanın ve kendinizi daha fazla geliştirmeninve ilerlemenin vakti gelmiş bulunuyor. Seyahat, eğitim, hukuk, medya, ticaret alanlarınızda görüşmeleriniz ve konuşmalarınız artabilir.
2012 Haziran ayının sonuna doğru yapılması gerekenler ön plana çıkarken, iş alanlarınızda bazı fikir ayrılıkları söz konusu olabilir. Gerek seyahat, gerekse iş alanlarınız olumlu etkilenecek. Seyahat, eğitim, yabancı ortaklı işler medya, hukuk konularında iyimser ve şanslı etkiler altında olabilirsiniz