2012 Gelinleri...

tabi şehir değişimi adaptasyon zor olur biraz....hıı hı evet öyle cnm

:) kardeşim oda olur inşallah :) sen nerede yasıyorsun pembefare gelin gitcegin yer gurbetmi :)

galiba gurbet olucak canım ben kutahyada yaşiyorum ama sevgilim oğretmen yada subay olucak şehir şehir gezicem yanimafoldumben

inşallah canım hepimiz mutlu olalım:)
sizde soz falan var mı biz sadece kendi aramızda yaptık ailelerle yazın olucak

canım benim ailem biliyor onun da ailesi biliyor sözü bizde kendi aramızda taktık ben birdaha söze gerek duymuorum yani ailemde öle diyor bide tandııkları için direk nişan yaparıs diyo:)

onun ailesine bakılırsa hemen nişan istiyolar benim ailemde askerlik işi çıksın aradan öyle yapıcas dio acıkcası bende istemiyorum askerlik olmadan nişan falan öyle yani cnm

benimde kucuk abim haric tum aile bilyo anneme daha yeni soyledim ama
onun sulalesi biliyo zaten hepsiyle taniştım cok sevdiler beni cok iyi anlaşiyoruz anne ve babasıylakaydirigubbakcemile5

aynen cnm ailesi tarafından sevilmek güzel tabiki de genede her zaman mesafeli olmak lasım..annesi babası arar sorarlar beni çok iyiler bende seviyorum onları...benim annem çok düşkün sözlüme damadım der..güzel şeyler bunlar ...bizim 4. yılımız canım sizin ne kadar oldu birlikteliğiniz daim olur inşallah mutlulugunuz

Gelir Canım Bizde Yazarız Buraya Arkadaşlar Biz Evleniyoruz Diye :) ınşallah
Nişan Hareketlilikleride Çok Güzeldir Herhalde..
Söylüyorlar Nişan Zamanları Çok Güzel Olur Diye...

bizimde 3. yılımız canım
şimdiden gelinlik modellerine bakıp bakıp ici geciriyorumkaydirigubbakcemile3

evet cnm o dnemler güzel olur inşallah bide daha rahat oluyo insanlar resmiyet oluo ya o evine gelebiliyo sen gidebiliyosun şimdi öle kolay olmuyo nişanlıyken gezmesi bile bi başkadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…