2012 Gelinleri...

Ehh Cnm şimdi herkez evlilik düşünmez
Bende düşünüyorum ama önce İşim-kariyerim geliyor
yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

kızlar bende varım 2012 gelini tabi 2013 sarkmazsa inşallah sarkma:Saruboceq:

tabikide cnm iş kariyer önemli haklısın demek istedigim sey bazısı kariyer yapıcam die bekletiyor evliliği ileri atıyor sonrada erken evlenseydim dior o yuzden dedim biliyorum çünkü şahit oldum

Neyse Çocukta yapın kariyer de opuyorumnanaktan

kızlar bende varım 2012 gelini tabi 2013 sarkmazsa inşallah sarkma:Saruboceq:

hoşgeldin cnm sarkmaz inşallah ya bnşm sözlüm 2011 bası askere gidicek gelicek 2012 mayıs gibi bakarsın sarkar

biz burda 2012 ya kada bekleyelim bu topikte :teytey::teytey:

Benim evlendim evlenecem dememe 3-4 yıl falan var yine
24ten aşşağıda evlenmeyi istemem
Babamın evinde huzurum yerinde hayallarimizdeki gibi olmuyor malesef yerimseniben

ya arkadasım aslında dogru değil mi baba evinden 10 yıl sonrada cıksan aynı 10 gun sonrada mafoldumben

ya arkadasım aslında dogru değil mi baba evinden 10 yıl sonrada cıksan aynı 10 gun sonrada mafoldumben

Kendi adıma şahsen bizzat konuşuyum
Şimdi ben 10 ay sonra evlensem 10 yıl sonra sıkılıcam
Babamın evinde tüm herşeyi yapmam gerekli iyi yada kötü ki
Evlendiğimde eşime şunu yapmadım falan filan demeyeyim

Babamın evinde tüm herşeyi yapmam gerekli iyi yada kötü ki

Katılıyorum canım

hoşgeldin cnm sarkmaz inşallah ya bnşm sözlüm 2011 bası askere gidicek gelicek 2012 mayıs gibi bakarsın sarkar

biz burda 2012 ya kada bekleyelim bu topikte :teytey::teytey:

benimde sevgilim kpss yi kazanırsa 2011 de bile evlenebilirim.
evet ya 2012 ye kadar bekleyelim diğer gelin adayları topiklerini kıskanıyodum:roflol:

ya napim cnm biliosun ya bizim kocişler uzakta cok özlüyorum her zaman göremiyorum o yüzden duygularım depreşiyo napimmm çeyizi annem halletsin o hallediyo ben sevdiğimi istiyorum

Hazırlık falan da yapıo musun sen pek hevesli pek heyecanlısın neguzelll :))))
çeyiz meyiz varmı hehehhehe

bana sormamişsın ama bende hiç çeyiz yok annem alalım diyo ama ben modası gecer diye istemiyorum
sonucta daha 2 bucuk sene varsenağlama

ay cok özür bitanem msn den yazıolar kafam corba oldu durdurdum onları evet bende belli baslı seleri alıorum ama bazı şeleride almıoz şimdiden dediğin gibi modası gecer diye :) ama annem çok ısrar etti herseyi sonraya bırakmayalım die tencere seti aldı sade aldıgım için modası gecmes herhalde :) bakınca onlara içim bi hoş oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…