2012 Gelinleri...

gnr

my
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
1.240
0
116
İstanbul
Arkadaslar evt dha cok var ama 2012 evlenicem öle görünüyor had olmadı 2013 bası nerde benim dert ortaklarım buyruuunnnnnnnnn

Olur Olur Biz 4.yılımızdayız bekle babam bekle :)
ınşallah sende senin gönlüne hitap eden birini bulursunn..
bulursun bulursuuuunnnn

bende 2012 gibi heralde ayrılmazsak ins ozaman olur opuyorumnanaktan

aman ayrılıklar uzak olsunnnn...Güzel günler bekliyorrr bizi :Saruboceq:

ya benim cevrem dede var öle arkilerim yok evlenemicem evde kalcam koca bulamıcam boşverin arkadaslar hiç ummadıgınız anda cıkar karsınıza :) çıkarda kör kütük asık olun emi :)

benden sonra bulan arkadaslarımın hepsi evlendi kıl oluyorum..evlenmesini beklemedigin insanlar evleniveriyo hep
adaletmi bu kaydirigubbakcemile3

ee aynen valla benimde arkilerim benden önce evlencek herhalde :) varsın evlensinler biz evlennce onlardan daha yeni taze evli olcas :):):)
savunma mekanizman bu yönde calısıor :CüvCüv:

Ömür Boyu Sürecek MutLu BeraberLiğimizin BaşLangıcında SizLeri de Aramız da Görmekten Onur Duyarız..Daha Var Ama

msn de kişisel iletimde bu yazıyor :)

bende oyle diyom hep hava atıyolar sinirimi bozuyolar :gitme:
gerci evlendilerde noldu biri 2 ayda hamile kaldı :bbo: digeri evlendikten sonra ev isi yemek derken bıkmıs daha yeni evli bide bunlar :1closedeyes:

hangi arkadaşıma sorsam aman evlenmek için erken davranma evlenipte ne olcak diyolar kendileri niye evlendi onu anlayamıyorum niyeyse:)

Boşverrrr :) Bilmiyorum Güzel Bişi Olsa Gerek Evlilik Valla Ben Şimdiden Başladım Gün Saymaya...
ınsanın Sevdiğiyle Birlikte Olmaktan Daha Güzel Ne Olabilir ki... Tabi Getirdiği Zorluklar Vardır..Ama Hayat Bu...
Sevip Sevilelim...
Noluo bana konu dısına cıktım sanki :)

Ya evt evlenen herkes aynı şeyi söylüyor evlenmeseydiniz o zaman dicem ama olmaz neyse biz bi evlenelimde o zaman bakalım noluo arkadaslar yazarız :içelim:

ewet erken davranma diyolar ama ben 23 gibi evlenmiş olurum erken mi bilmem ama genc evlenmek bişilere erken baslamak daha güzel bence şöyle güzel bi evliliğin tadını cıkarım sonra cocuk genc anne olmakta cok güzel bence benim görüşüm aman belirtim şimdi 30 unda doguranlar kızar bide :)

hangi arkadaşıma sorsam aman evlenmek için erken davranma evlenipte ne olcak diyolar kendileri niye evlendi onu anlayamıyorum niyeyse:)

pismanlar evlendikten sonrada is isten gecmis baskalarıda yanmasın dusuncesi bu herhalde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…