• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2012 Gelinleri Düğün,Çeyiz,Zayıflama Hazırlıkları

günaydın kontesss :1::1: aman heee 5 lere düştün diye şımarma dikkat et :48::48::48::48::48:
off evet ama işte 'şurada şunu yiyelimm' denilince canım çekiyorr:5:
Afiyet olsun canım

tamam işte akşam yemeği niyetine yemişsin
Ortalama 1000 kal olsa
Sabahda 500 kal alsan
Günde 1500 Kal normal

OOO Menün çok zengin canım:27::27:
Afiyet olsun

o kadar da dolandık çarşılarda di miii olur böyle olur :1:

kahvaltım : 1 dilim kepek ekmek, 1 yumurta, azcık reçel, 1 kk peynir, 1 kupa şekersiz çay

3700 borcum var :S
yaklasık 3500 tl cıvarında bı takı oldu paran olsa bı dert olmasa bı dert tugce :3:
sacımıda netten bulmustum acıkcası bıraz daha sadece yapabılırdı ama cocuk o bozulmus halı sankı fılan dedı ama epey bı benzettı
makyajımı bıraz abartı buldum ama olsun ya geldı gectı
o resımlerde bakma bıraz yayık cıkmısımda ben cırpı gıbıyım dantelı saklamıs herhalde
kımısı 2 bılezık al dıyo kalan 500 tl gıbı bısı ılede beyaz esyaya gır dıyo devamını ode dıyo
kımısı sırf beyaz esyanı a l bıtır dıyo
bulasıkve camasır
kımısı bırını al bı tane bıleızk yap dıyo :36:
henuz kararveremedım canım

Bence ilk borcunu kapat
Sonra maaşın kalır sana
Rahat rahat düğün hazırlığını yapar
Borçsuz evlenirsin
Tabi senin kararın yinede canım

mrblarrrrrrrr:3:

sabah akşam su+elma sirkesi devam ediyor...

bu sabaha 1 kk peynir, yarım yumurta, çeyrek ekmek ve şekersiz çay:8:

dün moralim çok bozuldu, cuma saat 11 de nikahım var..elbise bakmaya çıktım baktıklarımın hiçbiri olmadı bu lanet kilolar yüzünden:30:

yarın son günüm elbise, ayakkabı almak için:26:

bel-göbek kısmını sıkılaştırmak için korse mi alsam die düşündüm, o da acaba elbise altından belli olur mu die korkuyorum:30:

bir fikriniz var mı?

hoşgeldin canımmmm :29::29::29::29: hayırlısı olsun biz sana kilo vermek için yemememiz gerekenleri söleyelim sen onları ye :1::1::1::1:

Aynen :1::1::1::1:
Aynen tatlım...kilo ve boy kaç senin.
Benim boy 1,70, kilo 51 olmuş. 53'tüm düşüyorum yine :43::43:

Canım yaa sende cok zayıfmışsın
en az 60 olman lazım

off evet ama işte 'şurada şunu yiyelimm' denilince canım çekiyorr:5:
Bende öyleyelim biri yemek demesin hemen hadi yiyelim diyorum

o kadar da dolandık çarşılarda di miii olur böyle olur :1:

kahvaltım : 1 dilim kepek ekmek, 1 yumurta, azcık reçel, 1 kk peynir, 1 kupa şekersiz çay
Afiyet olsun canım

mrblarrrrrrrr:3:

sabah akşam su+elma sirkesi devam ediyor...

bu sabaha 1 kk peynir, yarım yumurta, çeyrek ekmek ve şekersiz çay:8:

dün moralim çok bozuldu, cuma saat 11 de nikahım var..elbise bakmaya çıktım baktıklarımın hiçbiri olmadı bu lanet kilolar yüzünden:30:

yarın son günüm elbise, ayakkabı almak için:26:

bel-göbek kısmını sıkılaştırmak için korse mi alsam die düşündüm, o da acaba elbise altından belli olur mu die korkuyorum:30:

bir fikriniz var mı?

Şu su elma sirkesi işe yarıyor mu??
Afiyet olsun bu arada
Korse al bende almıştımnişanda ama rahat edemedim çıkardım canım
Nasıl bir elbise alcaksın??

Kotonda güzel elbiseler bulabilrisin mangoda veya

sabah aç karnına ve akşam yatarken aç karnına içiyorum bir bardak 1 haftadır, fazla acıktırmıyor gibi geliyor bana.....

elbise düz renk istemiyorum, içinde beyaz olan renkler olabilir...beyaz-siyah karışık falan.....

kırıkkaledeyim, burdaki kotonda pek çeşit yok...1 elbise denedim XL olmadı üstüme oturdu doğal olarak kilolar fora oldu:26:

Merhabalar kızlar....

Nasılsınız bakalım..özledim muhabbetinizi...nasıl gidiyor?

Naıslsın??
Bizde özledik seni
Gelmiyosun artık:19::19::19:

sabah aç karnına ve akşam yatarken aç karnına içiyorum bir bardak 1 haftadır, fazla acıktırmıyor gibi geliyor bana.....

elbise düz renk istemiyorum, içinde beyaz olan renkler olabilir...beyaz-siyah karışık falan.....

kırıkkaledeyim, burdaki kotonda pek çeşit yok...1 elbise denedim XL olmadı üstüme oturdu doğal olarak kilolar fora oldu:26:

Keşke önceden bi model beğenip diktirseydin canım yaa

kaç kiloydunki kuzum sen :29::29:

Naıslsın??
Bizde özledik seni
Gelmiyosun artık:19::19::19:

Keşke önceden bi model beğenip diktirseydin canım yaa

Canım şuaralar işler çok yoğun o yüzden giremedim pek.iyiyim şükür halan aynı kiloda devam ediyorum mi,dem kötü biraz az yemeğe çalışıyorum ama tam bi diyet yapmıyorum..

merhaba canım bende kilolu biri olarak 2li takım giymeini tavsiye ederim yani şık bi elbise ceket giyebilirsin ceket kiloyu pek göstermez.kaç kilosun ?

valla benimde boyum 1.68.
75 kiloyken süper duruyodum.ben kilomu çok belli etmiyomuşum öle diyolar.sende çok üzülme.bi 10 kilo versen süper olur.

inşşş canım yaaaaa....

1 sene içinde 20 kilo aldım üzücü olan bu:26:

daha şimdiden nikah için bişe bulamıyorum , gelinlik olayını napıcam bilmiyorum:18:

Back