- Konu Sahibi forever1212
-
Günaydın canım nasılsın
Bende aynı kilodayım
Hafta sonu çok kaçamaklarım oldu
Ve artık ben kilo veremiyorum
Yenilik yapmam lazım biraz
Selam kızlar bende geldim.
bende temmuz geliniyim.
1: boyum 1,60 kilom 59 kiloyu sıkıntı yapmıyorum yaza girinci kendiliğinden gidiyor benim 1,2 kilo :)
2: evimiz hazır kiracı çıkacak boya vb. işleri yapılacak mayısta.
3: mobilyalarımızıda mayısta inegölden alıyoruz(bursada oturuyoruz ikimizde)
4: gelinliğimide hallettim geçen yıl evlenen bi arkdaşım vardı onun gelinliği üstüme tam oldu. ve o moda evlerinin gelinlikçileri gezmekten gına geldiğinden dolayı arkadşın gelinliğini giymeye karar verdim :)
Hayırlısı olsun canım
allah hepimizn yardımcısı olsun
Merhabalar Kızlar
Bu Topiği Düğün hazırlıklarımız için açtık(emyay_8990-forever1212):123:
Düğün deyince gelinler için sadece çeyiz,ev eşya değil
Birde Gelinliğin içine sığma dertlerimiz de var
Zayıflama adına paylaşımlarımız
Çeyiz alışverişlerimiz..
Burada bütün sorunlarımızı konuşacağız
Topiğimiz hayırlı olsun
26 Ağustosta Düğünüm
26Ağustosa kadar İnşallah hem istediğim kiloya ulaşıp hem evimi dizeceğim..
Kızlar Zayıflama Adına Topiğimize gelenler
Hergün menülerini(Sabah-Öğle-Akşam)yazacaklar
Yapılan aktiveteler yazılcak
Sıvı tüketimi
Ve her pazartesi kilo paylaşımı yapıyoruz
Sorumlular
tgcgny
emyay_8990
merhaba kızlar.bende yenı nısanlandım dugun tarıhı bellı degıl ama sımdıden dıkat etmek lazım..benım onerım gunde bır saat yuruyus ve en az bır bucuk ıkı lt su tuketımı..ekmek dılımlerını ınceltıp makarna ve pılavuda kestıgınızde zamanla farkı gorursunuz..kolay gelsın herkese..
Bugün aranıza yeni katıldım kızlar düğünüm yaza tarih belli değil mobilya dışında hemen hemen bütün herşeyimizi aldık herkese şimdiden mutluluklar diliyorum şimdi gelelim kiloma çok geç kilo veriyorum elma-su-bal kürünü 21 gün yaptıktan 7 gün aradan sonra tekrar edilmesi taraftarıyım bu 7 günde adet olduğunuz dönem olsun çünkü adet döneminde sirkenin ne gibi bi etki yapacağını bilmioruz ben adet döneminde bitki çayı bile içmiyorum yoğurt yemiyorum kahve içmiyorum çok ekşili şeyler de yemiyorum size de tavsiye ederim çünkü bütün bunlar adetimizin dengesini bözuyor ben 160 boyunda 61 kiloyum ve geç kilo veriyorum hareketsiz yaşıyorum maalesef ama bugünden itibaren iş çıkışlarında 1 saat akşam yemekten sonra 1 saat olmak üzere yürüyüşlere başlıyorum:
ŞUAN:61 HEDEF:52
kızlar selammmm diyeti dün yarım yamalakta olsa başardım yürüyüşümüde yaptım sizden ricam iştah kesen bir kaç yemek tarifi vermeniz hemn iştah kessin hem tok tutsun öpüldünüzzzz......yağsızzz günler bizi bekliyorrrrrrr
Selam kizlar
bu ara hic istahim yok,acikmiyorum,yemiyorum.sabah tartildim 58.7 ye inmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?