Düğün 2012 Gelinleri Düğün,Çeyiz,Zayıflama Hazırlıkları

günaydın kızlarrrr
bu hafta nasıl geçti anlamadımm, hiç spor yapmadım çarşılarda gezmektenn
yediklerime de azcık dikkat ettim, pasta kaçamağım olduu
ama aynı kalmış kilomm, 59.8

Günaydın canım nasılsın

Bende aynı kilodayım
Hafta sonu çok kaçamaklarım oldu
Ve artık ben kilo veremiyorum
Yenilik yapmam lazım biraz

kızlar selam,

ben de 2012 temmuz geliniyim inşallah. kızlar kısa zamanda verilen kilolar aynı hızla geri alınıyor biliyorsunuz. benim kilo sorunum yok ama haftada üç gün spor salonunda koşuyorum. ayrıca basit aletlerle çalışıyorum. sadece sıkılaşmak için. ama fazla enerji sarfettiğim için fazla yemem gerekiyormuş. işte onu yapamıyorum orda kilo vermek için gelen arkadaşlar var günde beş öğün azar azar yiyorlar. ekmek olarak tam buğday, günde avuç içini dolduracak kadar 5-6 tabene fındık ya da 2-3 ceviz yiyorlarmış. sebze yemeklerini çok az yağla çiğden pişiriyorlarmış. haftada 2 kere de ızgara köfte, iki akşam tavuk ya da balık( ama haşlama ya da ızgara olacak). ve günde 3 litre su. ordaki diyetisyen asla şu kürü bu kürü tavsiye etmiyor. bütün gruplardan azar azar yemeyi ve meşrubattan uzak kalmayı(özellikle kola) tavsiye ediyor. spor salonları çok pahalı da değil. ben ayda 25 tl veriyorum üstelik saat sınırlaması da yok.

Selam kızlar bende geldim.

bende temmuz geliniyim.

1: boyum 1,60 kilom 59 kiloyu sıkıntı yapmıyorum yaza girinci kendiliğinden gidiyor benim 1,2 kilo :)

2: evimiz hazır kiracı çıkacak boya vb. işleri yapılacak mayısta.

3: mobilyalarımızıda mayısta inegölden alıyoruz(bursada oturuyoruz ikimizde)

4: gelinliğimide hallettim geçen yıl evlenen bi arkdaşım vardı onun gelinliği üstüme tam oldu. ve o moda evlerinin gelinlikçileri gezmekten gına geldiğinden dolayı arkadşın gelinliğini giymeye karar verdim :)

Hayırlısı olsun canım
allah hepimizn yardımcısı olsun

gunaydin kizlar.pc m bozuldugundan pek bakamaz oldum foruma.bildirim de yapamadim pardon dicem ama kimse yapmamis sanirim. 59.1 olmusum ben canlar

merhaba kızlar.bende yenı nısanlandım dugun tarıhı bellı degıl ama sımdıden dıkat etmek lazım..benım onerım gunde bır saat yuruyus ve en az bır bucuk ıkı lt su tuketımı..ekmek dılımlerını ınceltıp makarna ve pılavuda kestıgınızde zamanla farkı gorursunuz..kolay gelsın herkese..

Hayırlısı olsun tatlım mutluluklar
Tavsiyelerin için teşekkürler

Bugün aranıza yeni katıldım kızlar düğünüm yaza tarih belli değil mobilya dışında hemen hemen bütün herşeyimizi aldık herkese şimdiden mutluluklar diliyorum şimdi gelelim kiloma çok geç kilo veriyorum elma-su-bal kürünü 21 gün yaptıktan 7 gün aradan sonra tekrar edilmesi taraftarıyım bu 7 günde adet olduğunuz dönem olsun çünkü adet döneminde sirkenin ne gibi bi etki yapacağını bilmioruz ben adet döneminde bitki çayı bile içmiyorum yoğurt yemiyorum kahve içmiyorum çok ekşili şeyler de yemiyorum size de tavsiye ederim çünkü bütün bunlar adetimizin dengesini bözuyor ben 160 boyunda 61 kiloyum ve geç kilo veriyorum hareketsiz yaşıyorum maalesef ama bugünden itibaren iş çıkışlarında 1 saat akşam yemekten sonra 1 saat olmak üzere yürüyüşlere başlıyorum:

ŞUAN:61 HEDEF:52

Canım hayırlısı olsun
Ömür boyu mutluluklar diliyorum eşinle
Umarım ömür boyu mutlu olursun eşinle
Kilona gelince akşamları az yiyip yürüyüşede gidersen tamamdır tatlım

kızlar selammmm diyeti dün yarım yamalakta olsa başardım yürüyüşümüde yaptım sizden ricam iştah kesen bir kaç yemek tarifi vermeniz hemn iştah kessin hem tok tutsun öpüldünüzzzz......yağsızzz günler bizi bekliyorrrrrrr

merhaba kızlar
bi kilo sorunu da benden
benim düğünüm 29eylülde inşallah eşyalarımızı aldık gelinliğim dikiliyor ben ne kendi aileme çok yük oldum nede nişanlımın ailesine eşyalarımız çok şık ve uygun fiyatlarda oldu
bendene yazık ki masa başında çalışıyorum sigarayı bıraktım ve 12 kilo aldım boyum 165 kilom 68
spora başladım ve gerçekten faydası oluyor hergün 1 saat çalışıyorum ve diyete de başladım spordaki bi arkadaşım bu diyetle çok iyi zayıflamış

sabah uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su
kahvaltıda yulaf ezmesi light sütle
ara öğün 1 yeşil elma
günde en az 2 bardak yeşil çay ve 2.5 lt su içmelisiniz
öğlen yağsız salata içinde domates yada light peynir olabilir yada light ton balığı yanına 1 kase yoğurt
bunun yerine çok az yağlı sebze yemeği ve yoğurtta olabilir
öğleden sonra da 1 yeşil elma yada 1 muz
akşam da tavuk yada balık yanına salata yada yoğurt yoğurt yerine sebze yemeğide olabiliyor
yemekten sonra da tabiki spor

hadi bakalım inşallah veririrz bu kilolarıda kurtuluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…