• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2012 Gelinleri Düğün,Çeyiz,Zayıflama Hazırlıkları

Bildirim listesi ekte kızlar
Ben bu hafta hastayım
Mervemde yok
Mervemsiz olmuyor yaa
Offf gel artık
$Bildirim Listesi_pagenumber.002.png

grubumuz niye böyle sıkıcı oldu ya bildirmde bi ben varım yaz geliyo bi an önce harekete geçmeliyiz vakit daralıyooooooooo

Tek kaldım benn

Kahvaltım
2 Küçük çavdar ekmeğine
light peynir ile tost yaptım

Bugun ayran detoksuna başladım
1-2 Kg yağdan verdiriyormuş
bu hafta birgünde bulgur yapcam

Saat 10 da ayranımıda içtim:56::56::56:

65 olayım artık ben:31:

ben 54 kg yum boyum 1.75 normalmi ???
annem dukan diyeti yapıyor ben diyet yapmıyorum ama yulafı yoğurtla karıştırıyorum arada yiyorum çok tok tutuyor bilginize arkadaşlar ara öğünlerde yiyebilirsiniz...

ben 54 kg yum boyum 1.75 normalmi ???
annem dukan diyeti yapıyor ben diyet yapmıyorum ama yulafı yoğurtla karıştırıyorum arada yiyorum çok tok tutuyor bilginize arkadaşlar ara öğünlerde yiyebilirsiniz...

Canım sen baya zayıfsın
Benim boyum 1.68 65 Kilo olayım diyorum ilk hedefim
65 den sonra 60 hedef koycam
En fazla kilonlo boy arasında 10 fark olması ideal

Ama bünyeye göre değişiyor
görmedğim için seni yorum yapamıyourm

aslında tartılalı bayağ oldu tartılmam gerek ben zaten 55 in üstüne çıkamıyorum birde bizim baba tarafında var ince uzun boy yapısı baba tarafına çekmişim sanırım:9:

arkadaşlar basenler için kollarınızı öne doğru uzatın aşağıya doğru oturur vaziyette oturup kalkın bu hareket çok yakıyormuş...

Kaç kere yapılcak?

benim bir arkadaşım var spor hocası 10 dan başlayın dedi her gün arttırarak yapın dedi mesela bugün 10 yaptıysanız yarın 15 sabah akşam yapın diyor ondan sonraki gün 20 sonraki gün 25 zaten sizde farkedeceksiniz o hareketi yaptığınızda vücudunuzda yanmalar başlayacak bu kaslarınızın çalıştığını gösteriyormuş hem basenleri eritiyormuş hemde vücudu sıkılaştırıyormuş bilginize arkadaşlar bende sıkılaşmak için yapıyorum gerçekten çok faydasını gördüm...

benim bir arkadaşım var spor hocası 10 dan başlayın dedi her gün arttırarak yapın dedi mesela bugün 10 yaptıysanız yarın 15 sabah akşam yapın diyor ondan sonraki gün 20 sonraki gün 25 zaten sizde farkedeceksiniz o hareketi yaptığınızda vücudunuzda yanmalar başlayacak bu kaslarınızın çalıştığını gösteriyormuş hem basenleri eritiyormuş hemde vücudu sıkılaştırıyormuş bilginize arkadaşlar bende sıkılaşmak için yapıyorum gerçekten çok faydasını gördüm...

evt çok etkili bi hareket bende spor salonuna gittiğm orda yapıyorduk hatta ayağmızn altına dambıl koyuyrduk evde kitap valan koyabilrsiniz topuk altına yani sayıyı da sürekli artırmk lazım bi de düzenli yapmak gerek

Dün nişanlımla yürüyüşe başladık
Bir gün gidip bir gün gitmeyeceğim ama
Bu dediklerinide uygulamaya çalışacağım canım saol

evt çok etkili bi hareket bende spor salonuna gittiğm orda yapıyorduk hatta ayağmızn altına dambıl koyuyrduk evde kitap valan koyabilrsiniz topuk altına yani sayıyı da sürekli artırmk lazım bi de düzenli yapmak gerek

Nasılsın canım nasıl gidiyor

günaydın kıslar bugünde bana kilo almanın yöntemlerini söyleyin bi değişiklik yapalaım olmazmı :16::56:

Günaydın canım
Çörek otu+bal karıştırıp her gün öğünlerden 1 ymk kaşığı önce yersen alırsın

Ayran Detoksuma devam ediyorum
Dayanamadım bu sabah tartıldım
Regl bitti
70 Kiloyum tam
6lı rakamları görmek istiyorum artık:35::35::30::30:

Sabah Kahvaltım
-2 Dilim kepekli ekmek
1 Haşlanmış yumurta
biraz light peynir
1Bardak Mısır püsküllü çayım

Dün öğle ve akşam
Ayranı içtim
Akşamda 1 saat nişanlımla yürüyüşe gittik
Dönerkende 5 Dk kadar tempolu koştuk

65e doğru az kaldı başarcağım

rica ederim arkadaşlar inşallah arzu ettiğiniz kiloya ulaşabilirsiniz bende bu hareketleri yapıp sıkılaşmaya çalışıyorum...dumble çalışıyorum falan filan...kolay gelsin hepinize...

Back