- Konu Sahibi forever1212
-
grubumuz niye böyle sıkıcı oldu ya bildirmde bi ben varım yaz geliyo bi an önce harekete geçmeliyiz vakit daralıyooooooooo
ben 54 kg yum boyum 1.75 normalmi ???
annem dukan diyeti yapıyor ben diyet yapmıyorum ama yulafı yoğurtla karıştırıyorum arada yiyorum çok tok tutuyor bilginize arkadaşlar ara öğünlerde yiyebilirsiniz...
aslında tartılalı bayağ oldu tartılmam gerek ben zaten 55 in üstüne çıkamıyorum birde bizim baba tarafında var ince uzun boy yapısı baba tarafına çekmişim sanırım
Hadi hayırlısı olsunişveç diyetinde 2 günümm
arkadaşlar basenler için kollarınızı öne doğru uzatın aşağıya doğru oturur vaziyette oturup kalkın bu hareket çok yakıyormuş...
Bende baba tarafına çekmişsim maşallah bende bir basen var
Hadi hayırlısı olsun
Zor o diyet ya
Kaç kere yapılcak?
benim bir arkadaşım var spor hocası 10 dan başlayın dedi her gün arttırarak yapın dedi mesela bugün 10 yaptıysanız yarın 15 sabah akşam yapın diyor ondan sonraki gün 20 sonraki gün 25 zaten sizde farkedeceksiniz o hareketi yaptığınızda vücudunuzda yanmalar başlayacak bu kaslarınızın çalıştığını gösteriyormuş hem basenleri eritiyormuş hemde vücudu sıkılaştırıyormuş bilginize arkadaşlar bende sıkılaşmak için yapıyorum gerçekten çok faydasını gördüm...
benim bir arkadaşım var spor hocası 10 dan başlayın dedi her gün arttırarak yapın dedi mesela bugün 10 yaptıysanız yarın 15 sabah akşam yapın diyor ondan sonraki gün 20 sonraki gün 25 zaten sizde farkedeceksiniz o hareketi yaptığınızda vücudunuzda yanmalar başlayacak bu kaslarınızın çalıştığını gösteriyormuş hem basenleri eritiyormuş hemde vücudu sıkılaştırıyormuş bilginize arkadaşlar bende sıkılaşmak için yapıyorum gerçekten çok faydasını gördüm...
evt çok etkili bi hareket bende spor salonuna gittiğm orda yapıyorduk hatta ayağmızn altına dambıl koyuyrduk evde kitap valan koyabilrsiniz topuk altına yani sayıyı da sürekli artırmk lazım bi de düzenli yapmak gerek
günaydın kıslar bugünde bana kilo almanın yöntemlerini söyleyin bi değişiklik yapalaım olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?