Düğün 2012 Gelinleri Düğün,Çeyiz,Zayıflama Hazırlıkları

Kızlar slm tuğçe ben kullanıcı adım değişti

Kahvaltım aynıydı
Merveciğimi özledim ben

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar,
Benim de kına gecem 22 haziran, düğünüm 23 haziran. 3 ay kaldı yani. ama biz uzakta olduğumuz için birçok şeyi erken halletmek durumunda kaldık. diyet konusuna gelince ben durumumu 1 yıl önceden farkedip harekete geçtim. Babamın konuşmalarından ancak 2012 de evlenmemize izin vereceğini anlayınca 2011 ocak ayından itibaren düzenli beslenme ve spor hareketine başladım :) Zaten ameliyat olmuştum ve raporlu olduğum süre zarfında çok fazla kilo almıştım. 3 ay düzenli spor ve diyetten sonra işsiz gençler ordusuna katılmamla maddi ve manevi zorluklar sebebi ile sporu bıraktım e haliyle diyette bozuldu. 3 ayda 8 kilo vermiştim. spor yapmadığım 7 ayda da 4 kiloyu geri aldım. şimdi son 4 aydır spora tkrar başladım. Çok fazla olmamak şartıyla çikolata da cips de yiyorum. bu 4 ayda da düzenli beslenme ve sporla 8 kilo verdim. Bunu hem azmime hem de b-fit 'e borçluyum. Tavsiye ederim. B-fit hem sadece bayanların gitmesi yönünden hem de sadece yarım saat ayırarak forma girmeniz yönünden çok çekici. Türkiye'nin hemen hemen her ilinde bayilikleri de var. Fiyatları da uygun:)

Bende diyetisyene gidiyorum 2 ay oldu 9 kilo verdim daha 10 kilom varmış :) kesinlikle tavsiye ediyorum doktorumu çok başarılı hersey yiyiyorum düzenli besleniyorum spor yapmıyorum :) biraz tembeli
İsteyen gelinlere bilgi verebilirim ben deniyorum
=)

maşallah canım çok şanslısın yiyip kilo almamak yönünden :)

selam kızlar bende temmuz 2012 geliniyim
4 temmuzda ankarada kınam
7 temmuzda izmirde dğünüm var
ev eşyaları nikah, kına, balayı, uçak bileti hazırlıkları herşey halledildi
sadece gelinliğimi almadım haziranda alıcam
boyum 172 kilom 56
yalnız 2 haftalığına izmire gittiğimde 2 kilo aldım oları vermeye uğraşıyorum
stresten mi hava değişimindenmi bilmiyorum ama eski kilomu istiyorum

bugün menümü yazayım

sabah yarım dilim çavdar ekmeği, bir haşlanmış yumurta, şekersiz çay
arada bir elma
öğlen bir tane haşlanmış patates
akşam bir kase yayla çorbası
gün içinde 1 lt su ve 3 kupa yeşil çay demleyip içtim

Son düzenleme:

Tebrik ederim canım bir çok işinizde halletmişsin tek is 2 kilo vermen olsun :)

Tebrik ederim canım bir çok işinizde halletmişsin tek is 2 kilo vermen olsun :)
çok sağol canım işte 2 yıldır nişanlıyım ben yavaş yavaş hallolmuştu herşey birtek organizasyonlar kalmıştı hayırlısıyla hemen temmuz gelse onca zaman bekledim bikaç ay uzun geliyor gözüme şimdi

Bende 2 yıldır nişanlının uzun bekleyiş sonunda evleniyoruz :) bende 2 Haziran'da izmirde evleniyorum 76 gunüm kaldı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…