Düğün 2012 Gelinleri Düğün,Çeyiz,Zayıflama Hazırlıkları

allmylife senin için yapabilirim diyorsan bu diyeti buldum
Gerçekten kilo veren cok kişi var
KK da biri 14 günde 18 kilo vermiş

imonata diyetini denediniz mi?
Bu diyet, uzman detoks diyeti veya akçaağaç şurubu diyeti olarak da biliniyor.
Limonata diyeti, limon, akçaağaç şurubu, kırmızı biber içeriyor. Bu karışımı günde 6 - 12 kez ile bir bardak tuzlu su, günde 2 kez müsil etkili bitki çayları da içiyorsunuz.

Stanley Burroughs tarafından 1976 yılında The Master Cleanser adlı kitapla adını duyuran diyet, kilo vermekten çok ülser ve toksinlerden arınma amaçlı olarak uygulanıyordu. 2005 yılında Peter Glickman’ın, Lose Weight, Have More Energy, and Be Happier adlı kitabında 10 günlük diyet olarak tekrar yayınlandı.

Vücudunuzu gerçekten arındırıyor mu?

Diyetin temel malzemesi limon suyu toksinlerden arınmanıza yardımcı oluyor. Aslında mide asitleri limondan 10 kat daha güçlü yani limondan daha az C vitamini almanıza neden olur. Akçaağaç şurubu ve kırmızı biber bu etkiyi artırıcı özellik taşır.

Aslında vücudumuz kendi kendini temizleme özelliğine sahiptir ancak yediklerimiz mide asidinin etkisini azaltabilir. Bu karışım mide asidinin etkisini güçlendirir. Vitamin ve minerallerin emilimini güçlendirir.

Bu diyetin kalori değeri günde 600-1200 kalori civarındadır. Yani her bardakda 100 kalori alırsınız. Yetişkinlerin günde 2000 kalori aldıklarını göz önünde bulundurursak bu rejim hızla zayıflamanıza neden olur. Kilo kaybı sırasında hızla yağlarınız erir ancak vücudunuzdaki kaslarınızda zayıflar, beyin, kalp gibi organların kalori yakmaları yavaşlar ve enerjiyi korur.

İçeceği nasıl hazırlayacaksınız?

2 litre su
1 bardak limon suyu
1 bardak akçaağaç şurubu veya pekmezi
1-10 çay kaşığı arasında damağınıza göre acı biber

Hepsini karıştırıp çalkalayın ve günde 6-12 arası bardak için.

Uyarı: Eğer ağrı, mide krampı, acı, halsizlik yaşıyorsanız bu içtiğiniz sıvı sebebiyle olabilir. Kendinizi iyi hissetmiyorsanız içmeyin.

Bununla birlikte;

1. Bir fincan sinameki içeren bitkisel form çayı için.
2. Her sabah 1 bardak tuzlu su için.
3. Her akşam 1 bardak bitki çayınızı içmeyi unutmayın.

Bu hızlı diye 10 günde etkili olmadıysa tekrarlamadan önce 1 hafta ara verin. Diğer taraftan bu detoks sinüslerinizi açacak ve toksinlerden arınmanızı sağlayacak.

Bu diyet güvenli mi?

Sağlıklı biri 1 ya da 2 gün bunu deneyebilir ancak etkili olması için 10 gün yapmak gerek. Bu da kulağa oldukça zorlayıcı geliyor. Diyetlerin düşük kalorili olması, protein, vitamin, mineral ve iyi yağlar içermesi gerekiyor. Bu diyet size kilo verdirebilir ancak çok fazla enerji harcamanız gerekiyorsa uygulamak için bir daha düşünebilirsiniz.

anladım cnm.
sürekli yapmam gerekiyorsa biraz zor olucak gibi işimden dolayı.
ama yinede yapmaya çalışırım

tamam canım

cnm tşk ederim diyet için:9

detaylı okuyup anlıcam ne yapmam gerektiğini

ilaç kullanmayı bile düşünmüyo değilim:44:

ya istediğin süre kadar yapıyorsun en fazla 40 gün sanırım yapılıyor
ama sen 10 günde verirsin

çok güzelmiş tarif :)

Güzel ama zor :)

Merhaba kızlar..
Benimde 7temmuz düğün istanbulda , 3temmuz kına izmirde. Wermem gereken 10-12kilo var.
tgcgny sen nerdensin?

Son düzenleme:
slm kızlar işte menü
dün akşam
bir kase şehriye çorbası
birazda patates bugulaması

sonra bir elma ve yarm portakal ve birazda leblebi yedim bunlar fazla oldu farkındaım

bu sabah
1 haş. yumurta
1 k.k. kadar pynir
4 yeşil 1 siyh zytn
2 cvz
1 tane from etimek
şekersz çay

yaa iş yernde kötü bişey yaptım çayla birlikte kek vediler ondan yedim bi dilimm

dün akşam 200 hayali ip ve 10 dakila video eşiliginde göbk ertme egzerszleri

Günaydın Kızlar

Kahvaltıya gidiyorum
Bugun bulgur günümm

Mervem gel beraber yapalım dicem ama sen yoksun
Güle güle git güle güle gel kuzum

slm canlarım dün akşamki menüm
biraz buılgur pilavı
şehriye çorbsı ve börülce yemegi

sonra bi elma

spor olarak ta 100 hayali ip
her ayak içn 50şer yana dogru bacagı kaldırma
yine her ayak içn 30 ar çapraz mekik
ve bacaklar yukarıda bisiklet çevirme

sabah
şekersiz çay
1 k.k. peynr
4 zeytn
biraz sucuklu yumurta
2 cviz
1 from etimek
çok çok az bal

Kızlar kullanıcı adımı değiştirdim. Leyla111 yerine liberte11 oldu. Nişanlık ismimi kulanmama kızdı. Bundan sonra liberte11 olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…