Düğün 2012 Gelinleri Düğün,Çeyiz,Zayıflama Hazırlıkları

merhaba arkadaşlar
benim düğünüm 20 mayıs ama inanın sizin hazırlıkların yarısı yapmadım:26:,bu ay inşallah evimizi tutup mobilya alımına başlayacağız,çamaşır ve bulaşık makinesi var diğerlerini alacağız
gelinliğe düğünüme 15-20 gün kala bakmayı düşünüyorum tam vucudumun şekillenmesini beklicem,bu arada boyum 1,70 kilom 68
straplez gelinlik giymek istiyorum ama kollarım sarkık ve çatlaklı olduğu için giyemeyeceğim,fransız danteli kollu bir model düşünüyorum
herkese kolay gelsin

merhaba arkadaşlar
benim düğünüm 20 mayıs ama inanın sizin hazırlıkların yarısı yapmadım:26:,bu ay inşallah evimizi tutup mobilya alımına başlayacağız,çamaşır ve bulaşık makinesi var diğerlerini alacağız
gelinliğe düğünüme 15-20 gün kala bakmayı düşünüyorum tam vucudumun şekillenmesini beklicem,bu arada boyum 1,70 kilom 68
straplez gelinlik giymek istiyorum ama kollarım sarkık ve çatlaklı olduğu için giyemeyeceğim,fransız danteli kollu bir model düşünüyorum
herkese kolay gelsin

evet canım 9 eylül benim :)

muhtemel olabileceklerin resimlerini koyuyorum hemen.
duvağım böyle olacak rahibe duvağı

yada çok küçük bir ihtimal böyle.

etek kısmını ben saten tül karışımı istiyordum ama çoğu arkadaş sade tül düşün dediler, bende sonra kararımı tülden yana kullanıyorum artık

bir de bu iç bone tarzına bayıldım

gelinliğin arkası böyle olcak...

ön kısmı işlemelerine tam karar veremedim..

bunlarda ayakkabım, çiçeğim ve nikah şekerim :)

Eki Görüntüle 362966

Tatlım benimde 9 Eylülde aynı gün evleniyoruz ne güzel
Gelinlikler çok güzel bence...güzel şekilde kombine edeceğine eminim.

tatlım bayıldım vallahi harika seçmişsin herşeyi kusursuz yani :) bende cumartesinden sonra buraya koyarım aynı senin gibi bakalım siz beğencekmisiniz :)

Hoşgeldin tatlım...20 Mayısmıııı...Ayyy çok yakınmış senin düğünün tatlım. ev tutulsun eşyalar hemen alınıverir. Ama bence gelinliğine şimdiden karar ver tatlım. son 15-20 günde belki hazır bulamazsın istediğin gibi dikimde çok aceleye gelir yada beğendiğin modellerde dğişiklik yapıcak zamanın olmaz. bende şimdiden al gelinliğini tatlım. Son provalarda zaten fiziğine tam oturturlar onu.

Tatlım benimde 9 Eylülde aynı gün evleniyoruz ne güzel
Gelinlikler çok güzel bence...güzel şekilde kombine edeceğine eminim.

ayyy ne güzel ... 09.09.2012 gelinleri olacağız...bir kişi daha 9 eylülde evleniyordu, leyla1111 sen miydin canım :)

tatlım bayıldım vallahi harika seçmişsin herşeyi kusursuz yani :) bende cumartesinden sonra buraya koyarım aynı senin gibi bakalım siz beğencekmisiniz :)

teşekkür ederim.daha güzeli senin olsun inşallah.. daha tasarlıyıp çizicem , yada bilgisayarda birleştiricem onları da koyarım, seninkileride heyecanla bekliyoruz canım...
yanlış hatırlamıyorsam senin nikah yerinde benimki gibi aileler yüzünden muallaktaydı naptınız halledebildiniz mi...

hoşgeldin canım...hayırlı olsun şimdiden
bir işe başladın mı gerisi çorap söküğü gibi gelir Allah'ın izniyle.
bende şimdi den bakmalısın gelinliğe duruma göre düğüne yakın oynama yaptırırsın gelinlikte...
straplez gelinliklerde fransız kollu da güzel oluyor beğeniyorum ben :)
Allah hepimizin bu tatlı koşuşturmalarında kolaylık versin

teşekkürler,haklısınız gerçi düğüne doğru terzi bedenime oturtur gelinliği

dün akşam
bir kase tarhana çorbası
2 parça yumurtalı kızartılmış karnıbahar ve salata
bir iki çatal yogurlu kızartılmış patates yogurdundan çok yedim

ondan sonrası vahim işte bi parça yas pasta yedim :18::18::18::18:(

bu sabahta
1 k.k daz az pynr
2 ceviz
domates
4 zeytin
biraza lor

Günaydın Kızlarrr
Ben geldim
Dünya kadınlar gününüz kutlu olsunn

Ben dün çok eğlendim ve dinlendim
Termal,Spa,Hamam,Masaj
Çok iyi geldi

Öpüyorum hepiniiz gelcem birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…