• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 2012 Gelinleri Düğün,Çeyiz,Zayıflama Hazırlıkları

merhaba arkadaşlar
benim düğünüm 20 mayıs ama inanın sizin hazırlıkların yarısı yapmadım:26:,bu ay inşallah evimizi tutup mobilya alımına başlayacağız,çamaşır ve bulaşık makinesi var diğerlerini alacağız
gelinliğe düğünüme 15-20 gün kala bakmayı düşünüyorum tam vucudumun şekillenmesini beklicem,bu arada boyum 1,70 kilom 68
straplez gelinlik giymek istiyorum ama kollarım sarkık ve çatlaklı olduğu için giyemeyeceğim:5:,fransız danteli kollu bir model düşünüyorum
herkese kolay gelsin

merhaba arkadaşlar
benim düğünüm 20 mayıs ama inanın sizin hazırlıkların yarısı yapmadım:26:,bu ay inşallah evimizi tutup mobilya alımına başlayacağız,çamaşır ve bulaşık makinesi var diğerlerini alacağız
gelinliğe düğünüme 15-20 gün kala bakmayı düşünüyorum tam vucudumun şekillenmesini beklicem,bu arada boyum 1,70 kilom 68
straplez gelinlik giymek istiyorum ama kollarım sarkık ve çatlaklı olduğu için giyemeyeceğim:5:,fransız danteli kollu bir model düşünüyorum
herkese kolay gelsin

benmde eylülde tatlım bi hafta arayla düğün yapcaz sanırım :D bende bu hafta sonu terzime gidip gelinliğimin siparişini vercem çünki benm gelinliğimin işlemeleri çok ağır ve uzun sürücek gibi birde benm son aylarda tayin işim var gelinliğe vakit ayıramıyacağım için şimdiden terziye veriyorum gelinliğimi cnm beğendiğin gelinliği buraya da koyarsın dimi ben karar verdiğimiz modeli terziden sonra size anlatıcam :) :) :1: :1:

evet canım 9 eylül benim :)

muhtemel olabileceklerin resimlerini koyuyorum hemen.
duvağım böyle olacak rahibe duvağı

$gelinlik. rahibe duvaðý~1.jpg
yada çok küçük bir ihtimal böyle.
$duvak.jpg

etek kısmını ben saten tül karışımı istiyordum ama çoğu arkadaş sade tül düşün dediler, bende sonra kararımı tülden yana kullanıyorum artık

$3286z.jpg $3289k.jpg $sjkklsklfs.jpg $08by.jpg

bir de bu iç bone tarzına bayıldım
$ic bone capraz.jpg

gelinliğin arkası böyle olcak...

$parigidettaglio3.jpg

ön kısmı işlemelerine tam karar veremedim..

bunlarda ayakkabım, çiçeğim ve nikah şekerim :)

$çiçek~1.jpg Eki Görüntüle 362966 $issimo.jpg

Eki Görüntüle 362951
Eki Görüntüle 362952

etek kısmını ben saten tül karışımı istiyordum ama çoğu arkadaş sade tül düşün dediler, bende sonra kararımı tülden yana kullanıyorum artık

Eki Görüntüle 362960 Eki Görüntüle 362961 Eki Görüntüle 362953 Eki Görüntüle 362954

Eki Görüntüle 362962

Eki Görüntüle 362963

Eki Görüntüle 362965 Eki Görüntüle 362966 Eki Görüntüle 362967

Tatlım benimde 9 Eylülde aynı gün evleniyoruz ne güzel :1::1::1:
Gelinlikler çok güzel bence...güzel şekilde kombine edeceğine eminim.

Eki Görüntüle 362951
Eki Görüntüle 362952

Eki Görüntüle 362960 Eki Görüntüle 362961 Eki Görüntüle 362953 Eki Görüntüle 362954

Eki Görüntüle 362962

Eki Görüntüle 362963

Eki Görüntüle 362965 Eki Görüntüle 362966 Eki Görüntüle 362967

tatlım bayıldım vallahi harika seçmişsin herşeyi kusursuz yani :) bende cumartesinden sonra buraya koyarım aynı senin gibi bakalım siz beğencekmisiniz :)

merhaba arkadaşlar
herkese kolay gelsin

Hoşgeldin tatlım...20 Mayısmıııı...Ayyy çok yakınmış senin düğünün tatlım. ev tutulsun eşyalar hemen alınıverir. Ama bence gelinliğine şimdiden karar ver tatlım. son 15-20 günde belki hazır bulamazsın istediğin gibi dikimde çok aceleye gelir yada beğendiğin modellerde dğişiklik yapıcak zamanın olmaz. bende şimdiden al gelinliğini tatlım. Son provalarda zaten fiziğine tam oturturlar onu.

Tatlım benimde 9 Eylülde aynı gün evleniyoruz ne güzel :1::1::1:
Gelinlikler çok güzel bence...güzel şekilde kombine edeceğine eminim.

ayyy ne güzel ... 09.09.2012 gelinleri olacağız...bir kişi daha 9 eylülde evleniyordu, leyla1111 sen miydin canım :)

tatlım bayıldım vallahi harika seçmişsin herşeyi kusursuz yani :) bende cumartesinden sonra buraya koyarım aynı senin gibi bakalım siz beğencekmisiniz :)

teşekkür ederim.daha güzeli senin olsun inşallah..:16: daha tasarlıyıp çizicem , yada bilgisayarda birleştiricem onları da koyarım, seninkileride heyecanla bekliyoruz canım...
yanlış hatırlamıyorsam senin nikah yerinde benimki gibi aileler yüzünden muallaktaydı naptınız halledebildiniz mi...

merhaba arkadaşlar
herkese kolay gelsin

hoşgeldin canım...hayırlı olsun şimdiden :8:
bir işe başladın mı gerisi çorap söküğü gibi gelir Allah'ın izniyle.
bende şimdi den bakmalısın gelinliğe duruma göre düğüne yakın oynama yaptırırsın gelinlikte...
straplez gelinliklerde fransız kollu da güzel oluyor beğeniyorum ben :)
Allah hepimizin bu tatlı koşuşturmalarında kolaylık versin

hoşgeldin canım...hayırlı olsun şimdiden :8:
bir işe başladın mı gerisi çorap söküğü gibi gelir Allah'ın izniyle.
bende şimdi den bakmalısın gelinliğe duruma göre düğüne yakın oynama yaptırırsın gelinlikte...
straplez gelinliklerde fransız kollu da güzel oluyor beğeniyorum ben :)
Allah hepimizin bu tatlı koşuşturmalarında kolaylık versin

teşekkürler,haklısınız gerçi düğüne doğru terzi bedenime oturtur gelinliği

Offf daha çok var yaaaa... bugün maaşımız yatmış saolsun şirket primde yatırmış sanırım kadınlar güünü olduğu için erken ve primli yattı.Akşam çıkışta alışveriş var yuppppiiii :1::1: :32::32::32:

olsun canım göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah:24:
ne iyi şirketmiş yaavv kadınlar gününde prim yatırıyor , Allah güle güle harcamayı nasip etsin.. çeyizlik bişeyler alırsan paylaş bizimle :34::34:

olsun canım göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşallah:24:
ne iyi şirketmiş yaavv kadınlar gününde prim yatırıyor , Allah güle güle harcamayı nasip etsin.. çeyizlik bişeyler alırsan paylaş bizimle :34::34:

Akşam olsunda çıkalım bakalım. Yine ne alcam bend merak ediyorum. çok zevkli oluyor öyle. gidiyorum aklımda olmayanı alıp geliyorum..sonra annem kızıyor. hahhahaha

dün akşam
bir kase tarhana çorbası
2 parça yumurtalı kızartılmış karnıbahar ve salata
bir iki çatal yogurlu kızartılmış patates yogurdundan çok yedim

ondan sonrası vahim işte bi parça yas pasta yedim :18::18::18::18::((

bu sabahta
1 k.k daz az pynr
2 ceviz
domates
4 zeytin
biraza lor

Günaydın Kızlarrr